Първоначално изпратено от mvr0306
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Златото - Балон или не ?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от mvr0306 Разгледай мнениеМакар и инертно като метал, в разтворено състояние като йон е възможно да участва в някакви биохимични процеси. Пример - среброто - известно е неговото силно бактерицидно действие. Сребърния йон просто разрушава белтъчните молекули в бактериите и към него не може да се получи резистентност.Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
Коментар
-
Помня, още към 2004 г имаше разни твърдения, размишления и т.н. че среброто свършва, че складовете са празни, че има заговор срещу среброто и т.н....От 12 г го следя това сребро и засега няма индикации това да е било вярно. Щом можеш да си купиш сребърните монети и кюлчета на цена равна на борсовата плюс печалбата за дилъра, разходите за логистика и евентуалното ддс значи все още има нещо в складовете
Коментар
-
Първоначално изпратено от redcretin Разгледай мнениеОсобено ако е златен кръст - вдига от гроба
Не е ли смешно какви глупости пишете за един ИНЕРТЕН метал ...
Коментар
-
Първоначално изпратено от michaelis21 Разгледай мнениеЗлатото има противовъзпалително действие и се използват при артрит и други подобни състояния,[31] както и за третиране на рак,
Не е ли смешно какви глупости пишете за един ИНЕРТЕН метал ...
Коментар
-
Освен това вече не ме болят и кокълите и рядко ставам грипозен, откак редовно ближа един хубав дукат.„Нямам да предложа нищо друго освен кръв, тежък труд, сълзи и пот”
Коментар
-
Първоначално изпратено от power grid Разгледай мнениеТя Русия в главите на сороститутките пада по три пъти на ден и фалирга всяка година.А оня БГ императора даже ги напада и прегазва за няколко часа заедно с Китай.Чудя се що само олигофрени вербуват на Козяк.Не разбират ли че просто им вредят.Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
Коментар
-
Първоначално изпратено от michaelis12 Разгледай мнениемм не ги виждам специалистите на 300$ и на 500$ дет кааха, че ше ходи .... то ше стигне и много повече не само 1300$ ама има време до новите върхове
Освен това вече не ме болят и кокълите и рядко ставам грипозен, откак редовно ближа един хубав дукат.Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
Коментар
-
Първоначално изпратено от Babbitt Разгледай мнениеЕ, той не шортеше ли бая сериозно срещу Русия? Гледам ако се сберат с бай Иван седесара Русия ке падне.
Коментар
-
Първоначално изпратено от power grid Разгледай мнениеРавновеско е шегаджия.Шри него всичко е наужким.Всичко е виртуално.И не е злоблив нещо като ......трейдърко форумен идиот в до брия смисъл на думата
Коментар
-
Първоначално изпратено от michaelis12 Разгледай мнениеАбе тва жълтото разбило кочините на шортаджийте май ... не го виждам и Равновесния той също беше спеца по шорта на злодея ..... ама ей са искам да го видя какво шорти и с колко се е набутал ....
Goldman Sachs Stopped Out Of "Short Gold" Recommendation
http://www.zerohedge.com/news/2016-0...recommendation
е тука малко това е партенка ми се струва, все пак Goldman Sachs да се набута това ше е 8-мото чудо на света, като ги знам какви са измамници и крадци ....
Коментар
-
Първоначално изпратено от Hermes73 Разгледай мнениеВиж му само очичките на мръсния голдмански банкстер как светят алчно за жълтото
US Treasury Gives Explicit Warning To China, Germany And Japan Not To Devalue Their Currencies
http://www.zerohedge.com/news/2016-0...-their-currenc
Коментар
-
Първоначално изпратено от michaelis12 Разгледай мнениеАбе тва жълтото разбило кочините на шортаджийте май ... не го виждам и Равновесния той също беше спеца по шорта на злодея ..... ама ей са искам да го видя какво шорти и с колко се е набутал ....
е тука малко това е партенка ми се струва, все пак Goldman Sachs да се набута това ше е 8-мото чудо на света, като ги знам какви са измамници и крадци ....
Коментар
-
Абе тва жълтото разбило кочините на шортаджийте май ... не го виждам и Равновесния той също беше спеца по шорта на злодея ..... ама ей са искам да го видя какво шорти и с колко се е набутал ....
Коментар
Коментар