IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Златото - Балон или не ?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от mvr0306 Разгледай мнение
    Помня, още към 2004 г имаше разни твърдения, размишления и т.н. че среброто свършва, че складовете са празни, че има заговор срещу среброто и т.н....От 12 г го следя това сребро и засега няма индикации това да е било вярно. Щом можеш да си купиш сребърните монети и кюлчета на цена равна на борсовата плюс печалбата за дилъра, разходите за логистика и евентуалното ддс значи все още има нещо в складовете
    Всичко което си описал за среброто от 2004 до сега е вярно,това че пирамидата не е рухнала не значи че няма да рухнеОптимистите да купуват акции,песимистите злато и сребро,всеки сам си преценява

Коментар

• Първоначално изпратено от mvr0306 Разгледай мнение
      Макар и инертно като метал, в разтворено състояние като йон е възможно да участва в някакви биохимични процеси. Пример - среброто - известно е неговото силно бактерицидно действие. Сребърния йон просто разрушава белтъчните молекули в бактериите и към него не може да се получи резистентност.
      Така е. Затова си имам тоже и една сребърна монета с Фердинанд - която също ближа.
      Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)

Коментар

• Помня, още към 2004 г имаше разни твърдения, размишления и т.н. че среброто свършва, че складовете са празни, че има заговор срещу среброто и т.н....От 12 г го следя това сребро и засега няма индикации това да е било вярно. Щом можеш да си купиш сребърните монети и кюлчета на цена равна на борсовата плюс печалбата за дилъра, разходите за логистика и евентуалното ддс значи все още има нещо в складовете

Коментар

• А и ми се струва подценено спрямо златото
          7 Reasons to Own A Homehttp://www.investor.bg/users/index/20139/

Коментар

• Първоначално изпратено от redcretin Разгледай мнение
            Особено ако е златен кръст - вдига от гроба
            Не е ли смешно какви глупости пишете за един ИНЕРТЕН метал ...
            Макар и инертно като метал, в разтворено състояние като йон е възможно да участва в някакви биохимични процеси. Пример - среброто - известно е неговото силно бактерицидно действие. Сребърния йон просто разрушава белтъчните молекули в бактериите и към него не може да се получи резистентност.

Коментар

• Първоначално изпратено от michaelis21 Разгледай мнение
              Златото има противовъзпалително действие и се използват при артрит и други подобни състояния,[31] както и за третиране на рак,
              Особено ако е златен кръст - вдига от гроба
              Не е ли смешно какви глупости пишете за един ИНЕРТЕН метал ...

Коментар

• Освен това вече не ме болят и кокълите и рядко ставам грипозен, откак редовно ближа един хубав дукат.
                Златото има противовъзпалително действие и се използват при артрит и други подобни състояния,[31] както и за третиране на рак,
                „Нямам да предложа нищо друго освен кръв, тежък труд, сълзи и пот”

Коментар

• Първоначално изпратено от power grid Разгледай мнение
                  Тя Русия в главите на сороститутките пада по три пъти на ден и фалирга всяка година.А оня БГ императора даже ги напада и прегазва за няколко часа заедно с Китай.Чудя се що само олигофрени вербуват на Козяк.Не разбират ли че просто им вредят.
                  Трябва да признаем: и на финансово-златният фронт Путин скри топката на обонго... впрочем неизбежно е - от едната страна - човек подготвян почти цял живот да управлява велика страна, от другата - субект, който през половината си живот се е катерил по дърветата с маймуните.

Коментар

• Първоначално изпратено от michaelis12 Разгледай мнение
                    мм не ги виждам специалистите на 300$ и на 500$ дет кааха, че ше ходи .... то ше стигне и много повече не само 1300$ ама има време до новите върхове
                    А туканка някои ми се присмиваха, че си ближа златцето !!!! Казвах ви, че е небалон - да. Всъщност единственият балон е кешовицата !!! Слузта става за горивце, зад добрите акции има реални активи, недвижимостите са жизнено необходими, докато не станем същества от светлина - като окълцани джадаи, златцето - колкото и да не им се ще на някои - винаги ще е символ на реална разменна стойност, защото е нефабрикуемо - само мангизите са вече неприкрито фалшифицирани - и то не от дребни кокошкари-мошшшшеници, а в колосални размери от самите правителства - защото самата им същност е фалшифицируема !!!

Освен това вече не ме болят и кокълите и рядко ставам грипозен, откак редовно ближа един хубав дукат.

Коментар

• Първоначално изпратено от Babbitt Разгледай мнение
                      Е, той не шортеше ли бая сериозно срещу Русия? Гледам ако се сберат с бай Иван седесара Русия ке падне.
                      Тя Русия в главите на сороститутките пада по три пъти на ден и фалирга всяка година.А оня БГ императора даже ги напада и прегазва за няколко часа заедно с Китай.Чудя се що само олигофрени вербуват на Козяк.Не разбират ли че просто им вредят.

Коментар

• Първоначално изпратено от power grid Разгледай мнение
                        Равновеско е шегаджия.Шри него всичко е наужким.Всичко е виртуално.И не е злоблив нещо като ......трейдърко форумен идиот в до брия смисъл на думата
                        Е, той не шортеше ли бая сериозно срещу Русия? Гледам ако се сберат с бай Иван седесара Русия ке падне.

Коментар

Абе тва жълтото разбило кочините на шортаджийте май ... не го виждам и Равновесния той също беше спеца по шорта на злодея ..... ама ей са искам да го видя какво шорти и с колко се е набутал ....

Goldman Sachs Stopped Out Of "Short Gold" Recommendation
                          http://www.zerohedge.com/news/2016-0...recommendation

е тука малко това е партенка ми се струва, все пак Goldman Sachs да се набута това ше е 8-мото чудо на света, като ги знам какви са измамници и крадци ....
                          Равновеско е шегаджия.Шри него всичко е наужким.Всичко е виртуално.И не е злоблив нещо като ......трейдърко форумен идиот в до брия смисъл на думата

Коментар

• Първоначално изпратено от Hermes73 Разгледай мнение
                            Виж му само очичките на мръсния голдмански банкстер как светят алчно за жълтото
                            тея Голдманите са по бетер и от мутрафонгелите братче, ама я глей кво става бе кво искат тея са

US Treasury Gives Explicit Warning To China, Germany And Japan Not To Devalue Their Currencies
                            http://www.zerohedge.com/news/2016-0...-their-currenc

Коментар

Абе тва жълтото разбило кочините на шортаджийте май ... не го виждам и Равновесния той също беше спеца по шорта на злодея ..... ама ей са искам да го видя какво шорти и с колко се е набутал ....

е тука малко това е партенка ми се струва, все пак Goldman Sachs да се набута това ше е 8-мото чудо на света, като ги знам какви са измамници и крадци ....
                              Виж му само очичките на мръсния голдмански банкстер как светят алчно за жълтото

Коментар

• Абе тва жълтото разбило кочините на шортаджийте май ... не го виждам и Равновесния той също беше спеца по шорта на злодея ..... ама ей са искам да го видя какво шорти и с колко се е набутал ....

Коментар

Working...
                                X