Първоначално изпратено от cactusa
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Златото - Балон или не ?
Collapse
X
-
Глупости на търкала!
Първоначално изпратено от intint Разгледай мнениеКотировките му са същите. Ако имаше контрол би трябвало цената на физическото да има свои котировки.
Коментар
-
Първоначално изпратено от intint Разгледай мнениеКаква е разликата дали ще имам физическо злато или ETF освен че физичесото ми идва по скъпо. Какви са му предимствата.
тогава разликата между 1кг зарито в двора и 1 кг на хартия ще е като разликата между бентли паркирано в двора и бентли на картичка в някой албум....
това е основната причина да се държи физическо злато и кеш ( ако си престъпник има и други причини, но тук мислим от позицията на нормални граждани)това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции
Коментар
-
Първоначално изпратено от cactusa Разгледай мнениеФизическото което имаш не може да бъде под контрола на банкстерите,Освен това можеш и да си го ближеш,както казва колегата!
Коментар
-
Първоначално изпратено от sssaaa Разгледай мнениеНяма съществено значение как се движи цената на златото в $, а по-съществено значение има как се движи Еврото спрямо $.
Нека приемем, че златото стане 1500$, а двойката EUR/USD да е 1.50.
Кел файда тогава, че златото станало 1500$...като цената му в лева е пак същататова мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции
Коментар
-
Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнениеПреди това може да се мине през нива над 1300 но не много и под 1200 , че и по-надолу, но за кратко.
Нека приемем, че златото стане 1500$, а двойката EUR/USD да е 1.50.
Кел файда тогава, че златото станало 1500$...като цената му в лева е пак същата
Коментар
-
Няма предпоставки златото да е ракета... двигателите са включени и подгряти, НО още не е натиснат бутона старт.... това ще стане в момента в който ФЕД каже "осрахме се...сваляме лихвата на 0" тогава вече ще лети.
Преди това може да се мине през нива над 1300 но не много и под 1200 , че и по-надолу, но за кратко.
Поздрави и успех.това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции
Коментар
-
Първоначално изпратено от power grid Разгледай мнениеЕ не така де.Са ша доди равновестко и щи кажи че той пичели само пичели.Всички финансови продукти имат такси и от това се издържат тарикатите а не от печалби.Нашите глупаци от УНСС ги обират навсякъде и форума е мястото да се похвалят и да си повярват.....Прави се че и вярваш и се забавлявай.Аз от малък имам правило че там дет друг определя правилата и взема решенията аз пари не влагам.Имам си земя и си инвестирам в нея.....Last edited by michaelis12; 03.05.2016, 23:45.
Коментар
-
Първоначално изпратено от michaelis12 Разгледай мнениене бе щото на тая борса много "майстори" се навъдиха и разбирачи немат загуби (само аз балъка имам) те само печалби, това да не е Дом за Сираци там да осиновяват бедните и да ги праат богати ..... Рано или късно на борсата те чака сопата зад вратата и майстора си намира майстора там нема нема .....
Коментар
-
Първоначално изпратено от michaelis12 Разгледай мнениене бе щото на тая борса много "майстори" се навъдиха и разбирачи немат загуби (само аз балъка имам) те само печалби, това да не е Дом за Сираци там да осиновяват бедните и да ги праат богати ..... Рано или късно на борсата те чака сопата зад вратата и майстора си намира майстора там нема нема .....
Коментар
Коментар