IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Златото - Балон или не ?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от cactusa Разгледай мнение
    Защо не ми продадеш малко на борсовата цена!!!!
    Спреда си е за разходите

Коментар

• Глупости на търкала!

Първоначално изпратено от intint Разгледай мнение
      Котировките му са същите. Ако имаше контрол би трябвало цената на физическото да има свои котировки.
      Защо не ми продадеш малко на борсовата цена!!!!

Коментар

• А каква е разликата между кючлета и монети цените са едни и същи. Кое се търси повече.

Коментар

• Първоначално изпратено от intint Разгледай мнение
          Каква е разликата дали ще имам физическо злато или ETF освен че физичесото ми идва по скъпо. Какви са му предимствата.
          ако в даден момент има тотален рестарт на системата (разбирай обир на спестителите и нулиране на голям % от кредитите на мафията (банки+ правителства).... 150% съм убеден, че голяма част от брокерите ще изчезнат ако не за минути , то за часове... а при гръцкия сценарии даже да го има брокера и банката и да си трансферираш сумите няма как да си ги изтеглиш.

тогава разликата между 1кг зарито в двора и 1 кг на хартия ще е като разликата между бентли паркирано в двора и бентли на картичка в някой албум....

това е основната причина да се държи физическо злато и кеш ( ако си престъпник има и други причини, но тук мислим от позицията на нормални граждани)
          това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции

Коментар

• Първоначално изпратено от cactusa Разгледай мнение
            Физическото което имаш не може да бъде под контрола на банкстерите,Освен това можеш и да си го ближеш,както казва колегата!
            Котировките му са същите. Ако имаше контрол би трябвало цената на физическото да има свои котировки.

Коментар

• destroy racism, be like a panda – he’s black, he’s white, he’s asian and he’s chubby

Коментар

• за разликата

Физическото което имаш не може да бъде под контрола на банкстерите,Освен това можеш и да си го ближеш,както казва колегата!

Коментар

• Каква е разликата дали ще имам физическо злато или ETF освен че физичесото ми идва по скъпо. Какви са му предимствата.

Коментар

• Първоначално изпратено от sssaaa Разгледай мнение
                    Няма съществено значение как се движи цената на златото в $, а по-съществено значение има как се движи Еврото спрямо $.
                    Нека приемем, че златото стане 1500$, а двойката EUR/USD да е 1.50.
                    Кел файда тогава, че златото станало 1500$...като цената му в лева е пак същата
                    Приеми, че ако долара се срина с него в киреча отива и еврото... няма начин при положение, че Европа е загубила най-ценните си качества и се превърна в един болнав управляван от популисти (и марионетки на САЩ) съюз.

Коментар

• Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнение
                      Преди това може да се мине през нива над 1300 но не много и под 1200 , че и по-надолу, но за кратко.
                      Няма съществено значение как се движи цената на златото в $, а по-съществено значение има как се движи Еврото спрямо $.
                      Нека приемем, че златото стане 1500$, а двойката EUR/USD да е 1.50.
                      Кел файда тогава, че златото станало 1500$...като цената му в лева е пак същата

Коментар

• Няма предпоставки златото да е ракета... двигателите са включени и подгряти, НО още не е натиснат бутона старт.... това ще стане в момента в който ФЕД каже "осрахме се...сваляме лихвата на 0" тогава вече ще лети.

Преди това може да се мине през нива над 1300 но не много и под 1200 , че и по-надолу, но за кратко.

Поздрави и успех.

Коментар

• Още малко остава

Коментар

• Първоначално изпратено от power grid Разгледай мнение
                            Е не така де.Са ша доди равновестко и щи кажи че той пичели само пичели.Всички финансови продукти имат такси и от това се издържат тарикатите а не от печалби.Нашите глупаци от УНСС ги обират навсякъде и форума е мястото да се похвалят и да си повярват.....Прави се че и вярваш и се забавлявай.Аз от малък имам правило че там дет друг определя правилата и взема решенията аз пари не влагам.Имам си земя и си инвестирам в нея.....
                            Аз на Българската Борса не цъкам незнам как е и не искам да знам. Tам може и "само да печелят" - неaм идея .... На Американската и Европейската борси обаче тоя филм го няма и загуби има и то някой път може така да те занитат, че да останеш съвсем по без гащи. Нема такива "аз само печеля", това да не е на Аладин ЛамБата ..... Всеки който е вътре и го е изтресло поне веднъж дваж, знае за кво става въпрос, а мене ме е трещяло бая повече ... даже вече ми писна на пискюла и май ше го приключвам съвсем скоро тоя филм с тея борси
                            Last edited by michaelis12; 03.05.2016, 23:45.

Коментар

• Първоначално изпратено от michaelis12 Разгледай мнение
                              не бе щото на тая борса много "майстори" се навъдиха и разбирачи немат загуби (само аз балъка имам) те само печалби, това да не е Дом за Сираци там да осиновяват бедните и да ги праат богати ..... Рано или късно на борсата те чака сопата зад вратата и майстора си намира майстора там нема нема .....
                              Е не така де.Са ша доди равновестко и щи кажи че той пичели само пичели.Всички финансови продукти имат такси и от това се издържат тарикатите а не от печалби.Нашите глупаци от УНСС ги обират навсякъде и форума е мястото да се похвалят и да си повярват.....Прави се че и вярваш и се забавлявай.Аз от малък имам правило че там дет друг определя правилата и взема решенията аз пари не влагам.Имам си земя и си инвестирам в нея.....

Коментар

• Първоначално изпратено от michaelis12 Разгледай мнение
                                не бе щото на тая борса много "майстори" се навъдиха и разбирачи немат загуби (само аз балъка имам) те само печалби, това да не е Дом за Сираци там да осиновяват бедните и да ги праат богати ..... Рано или късно на борсата те чака сопата зад вратата и майстора си намира майстора там нема нема .....
                                Батко е строг и справедлив

Коментар

Working...
                                X