Това днес на какво се дължи?
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Златото - Балон или не ?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Black and white cat-foot Разгледай мнениеВиц на деня
According to Bild, around 1,600 tonnes of Germany's gold reserves are now in the country, and that figure is to rise to 1,700 tonnes by 2020.
Уау успявах да си връщат по 50 тона на година, за сравнение Русия купиха 31 тона само през ноември. т.е. може да се очаква до 30 години Германия да си върне златото Bundesbank brings home gold faster than planned -Weidmann
Коментар
-
Виц на деня
According to Bild, around 1,600 tonnes of Germany's gold reserves are now in the country, and that figure is to rise to 1,700 tonnes by 2020.
Уау успявах да си връщат по 50 тона на година, за сравнение Русия купиха 31 тона само през ноември. т.е. може да се очаква до 30 години Германия да си върне златото Bundesbank brings home gold faster than planned -Weidmann
destroy racism, be like a panda – he’s black, he’s white, he’s asian and he’s chubby
Коментар
-
http://infopub.sgx.com/Apps?A=COW_Co...7e91e62bd84b58
the Singapore Exchange launched its first sharia-compliantcontract, develooped to meet all requirements for Islamic finance. This will allow buyers in the Muslim world to ethically wade into the market.destroy racism, be like a panda – he’s black, he’s white, he’s asian and he’s chubby
Коментар
-
Първоначално изпратено от БАЦЕ Разгледай мнениеdestroy racism, be like a panda – he’s black, he’s white, he’s asian and he’s chubby
Коментар
-
Първоначално изпратено от SoHo Разгледай мнение
Работа става много дебела!
Един приятел ми разказва за негово пътуване до Мексико. Местните им направили тур в района ацтеките и влезли в някаква изоставена златна мина и кой да види вътре - Бъфет с кирка в ръка черен до уши но целеустремен да кърти здраво скалата. Та заговорил го и грингото му споделил : "Чуек четох за Сорос и се събуждам с кошмар вечерта вир вода и си викам ФЕДа ми ева работата. Сетил се дори че навремето Греъм му казал - ти си цъкай акцийки но знай че в един момент ще стане мазало. Викам си на дърти година да ми дойде акъла в главата но по добре късно от колкото никога и стегнал набързо багажа и дори взел на дядо си най здравата кирка за късмет. Та се преместил от Омаха в малко китно селце в Мехико пък и голяма евтинийка било. Споделя че рано или късно ще намери по голямо парче злато и ще прегърне свободата. Дори си мечтаел да спи в джоба с голямо парче самородно злато за здраве било поне така му казала някаква мексиканка
Весели празници!
Коментар
-
Първоначално изпратено от SoHo Разгледай мнение
Работа става много дебела!
Един приятел ми разказва за негово пътуване до Мексико. Местните им направили тур в района ацтеките и влезли в някаква изоставена златна мина и кой да види вътре - Бъфет с кирка в ръка черен до уши но целеустремен да кърти здраво скалата. Та заговорил го и грингото му споделил : "Чуек четох за Сорос и се събуждам с кошмар вечерта вир вода и си викам ФЕДа ми ева работата. Сетил се дори че навремето Греъм му казал - ти си цъкай акцийки но знай че в един момент ще стане мазало. Викам си на дърти година да ми дойде акъла в главата но по добре късно от колкото никога и стегнал набързо багажа и дори взел на дядо си най здравата кирка за късмет. Та се преместил от Омаха в малко китно селце в Мехико пък и голяма евтинийка било. Споделя че рано или късно ще намери по голямо парче злато и ще прегърне свободата. Дори си мечтаел да спи в джоба с голямо парче самородно злато за здраве било поне така му казала някаква мексиканка
Весели празници!
destroy racism, be like a panda – he’s black, he’s white, he’s asian and he’s chubby
Коментар
-
Първоначално изпратено от michaelis21 Разгледай мнениеВътрешен източник от Фонда на Джордж Сорос (Soros Fund Management) съобщи, че милиардерът се е избавил почти от 95% различни ценни книжа (свои борсови инвестиции и хартиени активи), главно американски, но при това с бясна скорост купува дялове в различни компании, които работят с благородни метали и са свързани с пазара на злато.
Така Сорос почти е станал собственик на канадската минна компания Barrick Gold (тя е една от водещите производители на злато в света), и SPDR Gold Trust (борсов инвестиционен фонд, който представлява тръст, чиито акции 100% са обезпечени с негово злато.
Весели празници!
Коментар
-
според андрю магуайър има в момента доста силно физическо търсене на злато в света
http://kingworldnews.com/andrew-maguire-12-17-16/destroy racism, be like a panda – he’s black, he’s white, he’s asian and he’s chubby
Коментар
-
Първоначално изпратено от Bobacho Разгледай мнение
Скоро ще разберат, че мафията се храни точно от безмислените регулации на държавата. Интересното е, че в Индия ще го разберат по-рано от Европа.destroy racism, be like a panda – he’s black, he’s white, he’s asian and he’s chubby
Коментар
-
Първоначално изпратено от Black and white cat-foot Разгледай мнениеIndia Said to Consider Lowering Gold Import Tax to 6% From 10%
https://www.bloomberg.com/news/artic...x-to-6-from-10
Коментар
-
Вътрешен източник от Фонда на Джордж Сорос (Soros Fund Management) съобщи, че милиардерът се е избавил почти от 95% различни ценни книжа (свои борсови инвестиции и хартиени активи), главно американски, но при това с бясна скорост купува дялове в различни компании, които работят с благородни метали и са свързани с пазара на злато.
Така Сорос почти е станал собственик на канадската минна компания Barrick Gold (тя е една от водещите производители на злато в света), и SPDR Gold Trust (борсов инвестиционен фонд, който представлява тръст, чиито акции 100% са обезпечени с негово злато.„Нямам да предложа нищо друго освен кръв, тежък труд, сълзи и пот”
Коментар
-
India Said to Consider Lowering Gold Import Tax to 6% From 10%
https://www.bloomberg.com/news/artic...x-to-6-from-10destroy racism, be like a panda – he’s black, he’s white, he’s asian and he’s chubby
Коментар
-
LAWRIE WILLIAMS: Russia adds 31 tonnes of gold to reserves in November
http://news.sharpspixley.com/article...vember/260963/destroy racism, be like a panda – he’s black, he’s white, he’s asian and he’s chubby
Коментар
Коментар