Първоначално изпратено от Selena
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Златото - Балон или не ?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Чачо Разгледай мнение
Селена, Тавекс за теб все още ли е опция?
Кои са опциите ако не се доверяваш на он-лайн дилъри и искаш присъствена покупка?
Не владееш езици и не пътуваш. Опции:
1. БНБ
2. ТАВЕКС
3. ???
Не се сещам за други.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Selena Разгледай мнение
Въпрос като за теб: колко струва днес 1 грам злато в Тавекс?
и
Още един: Колко цигари пуши средностатистическият индивид на месец?
Коментар
-
За мен жълтото е манипулирано както и всичко останало от печатарите по света с цел да приемаме нещата както на тях им се иска и да прокарват политиките си...в англия талибаните избиват наред обаче борсите фъркат нагоре окрилени от оптимизъм и секи ден рекорди златото в прахта че да не сигнализира за паниката по света...и за всичко са виновни печатарите по света защото виждат че капитализма и демокрацията са пагубни неща и пълнят пробоините с цифриВся Власть Советам
Коментар
-
Първоначално изпратено от Misho ILIEV Разгледай мнение
destroy racism, be like a panda – he’s black, he’s white, he’s asian and he’s chubby
Коментар
-
Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнение
който иска купува една кесия наполеони и ги зарива в задния двор и ходи да си гледа ежедневните задачи или други интересни инструменти.... а тия дето пишат тук без да са купили един наполеон съвсем не мога да ги разбера
живи и здрави !ти ако работиш поне в тавекс ми намали някой процент от цената
Коментар
-
Първоначално изпратено от sssaaa Разгледай мнениеБих искал да споделя мниението си относно цената на златото до края на тази година в $ и респективно на това котировката между $ и Евро.
До края на Q3, 2017г. смятам, че ще видим дъно на златото под 1200$ за кратък период от време (макс 1 седмица), като в котировката EUR/USD, очаквам да бъде около 1,10 до 1,12.
До края на Q4, 2017г., смятам, че ще видим цени между 1350-1400$, като котировката EUR/USD 1,05 до 1,08.
Смятам, че през 2018г. ще имаме дъно около 1300$, а максимум 1600$, с тенденция за продължителен ръст за период 3-5г., достигайки около 3000$/Евро. Очаквам още през 2018г. да имаме траен паритет между $/Евро
Deutsche Bank is taking it [изказването на Драги за рефлацията] seriously enough to scrap its euro forecasts and jack them much higher. George Saravelos there writes:
We are completely revising our euro outlook for the rest of the year. The speech is not the fundamental driver behind the change in view, but it aptly marks the culmination of a number of developments that have caused us to change our forecasts. We accordingly now expect the euro to rise to $1.16 or above by the end of the year (previous year-end forecast: $1.03). Our main message is that the the euro is likely to be the key vehicle via which financial conditions in the Euro-area will be tightened. This could well mean that, like the Fed’s exit, the ECB is unable to tighten as much as it thinks.Last edited by Misho ILIEV; 28.06.2017, 13:16.
Коментар
-
Първоначално изпратено от sssaaa Разгледай мнение
Като няма какво да напишеш, просто недей да пишеш. Кимни с глава пред монитора, това е достатъчно.
Чак се чудя от къде имаш такъв потенциал, че притежаваш физическо злато. Би ли споделила как се "сдоби" с него?
Според мен е напълно възможно. От мен за теб толкоз. Ако имаш проблем по принцип с жените, това пак не е тема от интерес за някого тук.
Иначе ми харесва прогнозата ти за цените. Балансирана е. Мисля, че горе долу в тези рамки ще се движат нещата, което ме устройва.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Black and white cat-foot Разгледай мнение
какво да му анализираш когато 99.9% от търговията е с въздух?
Първоначално изпратено от Black and white cat-foot Разгледай мнениеаз съм на борсата защото искам да имам част от компания, която прави нещо. разбираш ли? част от бизнес, нещо което произвежда.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Selena Разгледай мнение
Въпрос като за теб: колко струва днес 1 грам злато в Тавекс?
и
Още един: Колко цигари пуши средностатистическият индивид на месец?
Чак се чудя от къде имаш такъв потенциал, че притежаваш физическо злато. Би ли споделила как се "сдоби" с него?
Коментар
Коментар