Първоначално изпратено от pinoccio
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Златото - Балон или не ?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Minka Разгледай мнение
Aз също си имам - 5 общо, различни суровини. Ще влизам и в други. Докато тук си говорим за апокалипсиси златото е нагоре. Аз лично съм изненадан, очаквах обратната реакция.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Selena Разгледай мнение
Това ми напомня за истерията през 2012та с календара на маите. Поредната буря в чаша вода.
Връщайки се на златната и въобще металната тема, рискове от турбуленции има и то особено сега, когато технологиите предизвикват голямо ускорение във всичко. Ритат се големите играчи по кокълчетата яко. Ма чак пък да натискат копчето не вярвам. Ще се поритат пък ще се пренаредят конфигурациите. Именно за този преходен период малко презрян метал не вреди.
Ма чак пък потоп... Малко ми е прекалено. По скоро силни размествания.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Muller Разгледай мнение
Аз си имам една. За съжаление мисля, че няма да има нов срив при тях, пък ако има идеално за покупки. 16 та беше дъното при суровините тренда е ясен оттогава нагоре.
Franco-Nevada,
Royal Gold
Wheaton Precious Metals Are These Bankers Better Than Wall St?
Last edited by Minka; 22.03.2018, 06:27.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Todor Sabev Разгледай мнение
Пак бързате с циклите геоложките процеси протичат с десетки и стотици милиони години. Може би с изключение смяната на полюсите. За 500 години може да има значително изменение на климата, което е съпоставимо с процесите протичащи при човечеството.
Коментар
-
Първоначално изпратено от pinoccio Разгледай мнение
Не зная какво знаеш и откъде го знаеш, но факт е, че никой не знае нищо. Смъртта е последна спирка и тя се казва "Апокалипсис". Самото име подсказва откровение за това - какво има по-нататък. Това е апокалиптичното. Но няма как да знаеш каквото и да било, защото едва ли Господ ти е открил нещо извън разбирането, че никога няма да хванеш Ким Кардашиян за дупето.Last edited by national power; 21.03.2018, 22:33.
Коментар
-
Дано дотогава вдигнат пенсиите, защото при този дрейф на континенталните плочи НОИ може да се окаже на полюса и тогава съвсем ще ги замразят.Last edited by Grosss; 21.03.2018, 22:31.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Grosss Разгледай мнение
Има един факт,който е трудно да се оспори.Той е ,че континента Африка се движи на север при което Европейската плоча минава под тази
на Африка и всичко което се намира в Средиземно море ще потъне,но процеса е бавен и може да стане след 500 г.
Коментар
-
Не зная какво знаеш и откъде го знаеш, но факт е, че никой не знае нищо. Смъртта е последна спирка и тя се казва "Апокалипсис". Самото име подсказва откровение за това - какво има по-нататък. Това е апокалиптичното. Но няма как да знаеш каквото и да било, защото едва ли Господ ти е открил нещо извън разбирането, че никога няма да хванеш Ким Кардашиян за дупето.
Връщайки се на златната и въобще металната тема, рискове от турбуленции има и то особено сега, когато технологиите предизвикват голямо ускорение във всичко. Ритат се големите играчи по кокълчетата яко. Ма чак пък да натискат копчето не вярвам. Ще се поритат пък ще се пренаредят конфигурациите. Именно за този преходен период малко презрян метал не вреди.
Ма чак пък потоп... Малко ми е прекалено. По скоро силни размествания.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Grosss Разгледай мнение
Има един факт,който е трудно да се оспори.Той е ,че континента Африка се движи на север при което Европейската плоча минава под тази
на Африка и всичко което се намира в Средиземно море ще потъне,но процеса е бавен и може да стане след 500 г.
- 1 like
Коментар
-
Не зная какво знаеш и откъде го знаеш, но факт е, че никой не знае нищо. Смъртта е последна спирка и тя се казва "Апокалипсис". Самото име подсказва откровение за това - какво има по-нататък. Това е апокалиптичното. Но няма как да знаеш каквото и да било, защото едва ли Господ ти е открил нещо извън разбирането, че никога няма да хванеш Ким Кардашиян за дупето.
Коментар
-
Първоначално изпратено от national power Разгледай мнение
Аз не знам живота да завършва изобщо камо ли апокалиптично.Живота не свършва само преминава от един вид в друг и после пак и пак и пак една непрекъсната еволюция и път към съвършенство.Ако си мислиш че в тая огромна Вселена сме сами и живот има само такъв какъвто познаваме в дълбока заблуда си.Има кръговрат учиш условията се подобряват вървиш нагоре вършиш лоши работи условията се влошават вървиш надолу.Под подобрряване на условията не разбирай пари ядене пиене курви коли чалга купони до безкрай.А най напредналите сами избират къде да се родят ик как да помагат на хората
Коментар
Коментар