Първоначално изпратено от Misho ILIEV
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Златото - Балон или не ?
Collapse
X
-
-
Първоначално изпратено от БАЦЕ Разгледай мнение
За пазара : Оттук до +_ 10$ надолу ще търся вход за дълги . До 20-25 $ профит - ще ги затворяПървоначално изпратено от Misho ILIEV Разгледай мнение
Но аз ще ти призная, че за сега познаваш (там където други се провалиха ). Макар и според мене да познаваш по чиста случайност. За мене вашите методи са най-обикновена астрология.
Може . Важното е ''чистите случайности'' да са 70/30 в моя полза
Last edited by БАЦЕ; 26.09.2017, 08:56.
Коментар
-
Първоначално изпратено от БАЦЕ Разгледай мнение
Няма ли спортсменски , да кажеш ''Баце, ти излезе прав''
Поне сега !
Щото в интерес на истината , аз ти бях реално единствения коректив с нива, цени и т.н .
И, разбира се , се оказах прав , както винаги ( или почти винаги )
А тези ,които са те послушали (като Селенка 68 - например, която доста мазно говореше за ''Ралито на Еххх '' ) не са дълги от 1140 .
Те те послушаха точно при пробива на 1305 , със отварането на шампанското
За ралито към нови висини хихихи
И като се сетя , че някъде каза :
За пазара : Оттук до +_ 10$ надолу ще търся вход за дълги . До 20-25 $ профит - ще ги затворя
Но аз ще ти призная, че за сега познаваш (там където други се провалиха ). Макар и според мене да познаваш по чиста случайност. За мене вашите методи са най-обикновена астрология.
Обаче за Селена си в голяма грешка. Бъркаш я с друга жена, повярвай ми
А Ексито е много ербап, което обикновено е лоша поличба за златото при отварянето на пазара. Добре е за него, че като му предлагах облог близо до върха, не клъвна.Last edited by Misho ILIEV; 25.09.2017, 01:45.
Коментар
-
БАЦЕ, ето казвам ти:
За мен шансът прогнозата ти да излезе вярна е по-голям заради този пробив на 1300.
Селена не говори за рали от пробива на 1306, хайде да бъдем коректни. Нали уж не си от манипулаторит
1306 беше пробито преди две седмици, а Селена пише в темата много по-отдавна.
И дори сега, смятам, че рали предстои. Мишката е просто много силен в момента, което значи, че като нищо сме близо до локално дъно. Въпросът е, че този пробив на 1300 определено ще ме направи по-консервативен дори ако атакуваме отново направения връх от този месец.
Коментар
-
Първоначално изпратено от alchen Разгледай мнениеНали ...........чакаме 1160...........???Тук май всеки е прав,освен тия които са криви?
И бързо няма да е !
Ако си на къси с цел '' да си купя нещо след 20 дни с печалбата '' - забрави .
Възможността за нов връх е още жива ... макър и минимална , ехххх -и
Коментар
-
Първоначално изпратено от alchen Разгледай мнениеНищо не съм взел,продадох в края на зимата златото.Чакам някаква корекция,докато не дойде не купувам нищо.Просто ми е чудно как и тримата дето спорите все сте прави?
ПП. Това го написах седнал.
Аз съм прав, защото не правя категорични изказвания и говоря за един по-дълъг период, за който е рано още да се съди. Екъст играе игра на лични нападки и бомбардира пространството с фалшиви или изкарани от контекста мои изказвания, защото за него не е важно дали дава полезни инвестиционни съвети, а той да се изкара по-знаещ от другите. Неговата стратегия е печеливша. Това болшевиките и фашагите едно време са го доказали: безугледната пропагадна и бомбардировка с лъжи върши работа.Last edited by Misho ILIEV; 24.09.2017, 22:38.
Коментар
-
Първоначално изпратено от alchen Разгледай мнениеНали ...........чакаме 1160...........???Тук май всеки е прав,освен тия които са криви?
Рано е да се каже за 1160.
Но за идеята, че от 1306 следва невероятно рали по-лесно можем да съдим още от сега.Last edited by Misho ILIEV; 24.09.2017, 22:16.
Коментар
-
Първоначално изпратено от exxs Разгледай мнениеЗатворихме седмицата под подкрепата от 1300, което е ранен знак, че нещо може би се случва.
Ако другата седмица не започне с рали, шансовете то да се разиграее през остатъка от годината, както очаквах, ще намалеят значително.
Макар и да не съм фен на корелациите, доларът може би заформя сериозно дъно, а бичият сетъп при металите отслабна значително с този пробив т.е. едва ли ще имат сила да преодолеят едно такова поскъпване точно сега.
Единственото положително е, че Мишето е отново активен и по-силен от всякога, а това обикновено става около дъната.
Успех!
Поне сега !
Щото в интерес на истината , аз ти бях реално единствения коректив с нива, цени и т.н .
И, разбира се , се оказах прав , както винаги ( или почти винаги )
А тези ,които са те послушали (като Селенка 68 - например, която доста мазно говореше за ''Ралито на Еххх '' ) не са дълги от 1140 .
Те те послушаха точно при пробива на 1305 , със отварането на шампанското
За ралито към нови висини хихихи
И като се сетя , че някъде каза :''Баце , ти май нямаш представа ,как функционират пазарите''
За пазара : Оттук до +_ 10$ надолу ще търся вход за дълги . До 20-25 $ профит - ще ги затворя
Коментар
-
Първоначално изпратено от SoHo Разгледай мнениеМисля че войната в Корея е въпрос на време а това може силно да подкрепи златото. Последно време много се засили напрежението и в момента се натиска Северна Корея да направи грешен ход. Рано или късно ще направят грешен военен ход и войната ще започне а с това и дестабилизацията на Азия.
Коментар
-
Мисля че войната в Корея е въпрос на време а това може силно да подкрепи златото. Последно време много се засили напрежението и в момента се натиска Северна Корея да направи грешен ход. Рано или късно ще направят грешен военен ход и войната ще започне а с това и дестабилизацията на Азия.
- 1 like
Коментар
-
Как пък точно си избра 1140? А преди да стигне 1140 като беше на 1150 или 1175 къс ли беше? И после бам, точно на 1140 ти стана бичи? Така ли е било?
Не се впечатлявам от предсказанията ти защото винаги излизаш прав, но със задна дата. Виж си предпоследния пост, може и нагоре, може и надолу. Но ако тръгне нагоре после ще кажеш ето на, видяхте ли как познах! А ако тръгне надолу ще се направиш на утрепан. Винаги така правиш, мислиш ли, че хората не забелязват.
А и ти до 1306 не беше съвсем уверен накъде ще вървят нещата. Имаше доста уговорки. Само да стигне 1306 и вече от там ралито няма да има спирачка, казавше ти съвсем до скоро. Значи на 1306 е трябвало да взимаме, нали така? И тъкмо хората са взели на 1306 или малко над, и ти казваш или нагоре или надолу, ама не знам точно.
Аз говоря за цялостна дългосрочна тенденция, която е надолу. А ти си манипулатор, защото много пъти изрично съм казвал, че може и нагоре преди това. Даже в началото ти беше малко по-честен и повтаряше по-точно думите ми: "може и нагоре, но като цяло надолу". Но сега не ти е удобно да го кажеш и затова извърташ. Някой бивш политкомисар да не ти е шеф и ментор.
Почни самият ти да търгуваш. И ние ще ти пожелаваме "Успех!"Last edited by Misho ILIEV; 24.09.2017, 12:09.
- 1 like
Коментар
Коментар