IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX Архив 2.3

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Валутна търговия - FOREX Архив 2.3

Линк към 2.2 http://www.investor.bg/forum/showthr...14#p1319447068
    Last edited by Amsterdamm; 24.10.2011, 14:43.

Коментар

• Първоначално изпратено от Mr. Dick Разгледай мнение
      Значи Алън е Петър Караиванов ?!?
      Хмммм......

Много добре изглеждащо средностатистическо българско прасе, мутирало по време на чернобилската радиа

Коментар

• Първоначално изпратено от Mr. Dick Разгледай мнение
        Значи Алън е Петър Караиванов ?!?
        Добро утро стрино Пенке

Коментар

• Реде не ти ща нивото
          Спарт, квото дойде все е хубаво, важното е да сме в играта.

Еййй, това след днешният пазар, от как тръгнаха новините имам чувството, че гледам Формула 1 Затуй и напуснах рано рано , да мога да си зяпам на спокойствие.
          Много добре изглеждащо средностатистическо българско прасе, мутирало по време на чернобилската радиа

Коментар

• Накрая на речта ще изрече знаменитата фраза: Лоооошо Котков топката е крива и ке отпрашим пак по байра! Тъй ми се чини

Коментар

• Значи Алън е Петър Караиванов ?!?

Коментар

• Първоначално изпратено от SPART Разгледай мнение
                Мене ич не ми дреме ако ще и на 0.50 цента да се зарови ...Аз се опитвам да спекулирам , а не да инвестирам -- за туй последното си има други начини , ама ние в тоя форум сме за друго ...а не да споделяме кое как е и откъде
                Ами аз защо викам, че прогнозите са едно пък кво става на пазара друго Ако трябва да извадя 10-20 пипа имам супер точна прогноза , ако пусне пазара повече, блъскам ..ъза у тавана. Ама за останалото само басове мога да слагам

Коментар

• Фицка , залагай на 5555 преди 4444 и сменявай свинкята от аватара
                  Доказателство за доверие дава първо оня, който го търси!

Коментар

• Първоначално изпратено от fickata Разгледай мнение
                    Кат питах имах на предвид 4444 или 5555 че видим,
                    СЛАГАШ СНИМКАТА и
                    получаваш нивото веднага !!!
                    --е за НАДЕНИЦАТА ви отепах!!!
                    http://farm6.static.flickr.com/5248/5222600580_2e7c1c2264_b.jpg

Коментар

• Кат питах имах на предвид 4444 или 5555 че видим,

Коментар

Ам кат бягаш от форума тъй е. Още снощи му казах на Наивника, че ако затворим над @4640 ше бяга 100 пипа нагоре и сабалянка казах на някой дето споменаваше за стоп на @4720, че ако иде до там ще иде и на 30, а сега и на 70 вече.

Спарт, това е предсмъртната песен на славЕВРчето
                        ЧЕРНОПРАС
                        то аз съм си в час по принцип,
                        само дето ме изненада времето
                        на движението!!!
                        То ти питаше сабален кое е
                        следващото ниво, но щото не щеш
                        да сложиш снимка на Мирко II
                        и да го прославиш няма и да ти
                        КАЖЯ !!!!
                        --е за НАДЕНИЦАТА ви отепах!!!
                        http://farm6.static.flickr.com/5248/5222600580_2e7c1c2264_b.jpg

Коментар

...... това е предсмъртната песен на славЕВРчето ....
                          Мене ич не ми дреме ако ще и на 0.50 цента да се зарови ...Аз се опитвам да спекулирам , а не да инвестирам -- за туй последното си има други начини , ама ние в тоя форум сме за друго ...а не да споделяме кое как е и откъде

Коментар

• http://www.ustream.tv/federalreserve

Коментар

• Първоначално изпратено от bgg_red Разгледай мнение
                              Ми близо 100 пипа в евро>долар
                              малко ли ти е бря ЧЕРНОПРАС,,,,,,,,,,,,
                              Ам кат бягаш от форума тъй е. Още снощи му казах на Наивника, че ако затворим над @4640 ше бяга 100 пипа нагоре и сабалянка казах на някой дето споменаваше за стоп на @4720, че ако иде до там ще иде и на 30, а сега и на 70 вече.

Спарт, това е предсмъртната песен на славЕВРчето

Коментар

• Абе не знам за памуците , обаче имаме сефте нова интифа => решението излиза в 19:30 , а Бърненки ше дава пресконференция от 21:15 ......

Коментар

Working...
                                X