If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Реде не ти ща нивото
Спарт, квото дойде все е хубаво, важното е да сме в играта.
Еййй, това след днешният пазар, от как тръгнаха новините имам чувството, че гледам Формула 1 Затуй и напуснах рано рано , да мога да си зяпам на спокойствие.
Много добре изглеждащо средностатистическо българско прасе, мутирало по време на чернобилската радиа
Мене ич не ми дреме ако ще и на 0.50 цента да се зарови ...Аз се опитвам да спекулирам , а не да инвестирам -- за туй последното си има други начини , ама ние в тоя форум сме за друго ...а не да споделяме кое как е и откъде
Ами аз защо викам, че прогнозите са едно пък кво става на пазара друго Ако трябва да извадя 10-20 пипа имам супер точна прогноза , ако пусне пазара повече, блъскам ..ъза у тавана. Ама за останалото само басове мога да слагам
Много добре изглеждащо средностатистическо българско прасе, мутирало по време на чернобилската радиа
Ам кат бягаш от форума тъй е. Още снощи му казах на Наивника, че ако затворим над @4640 ше бяга 100 пипа нагоре и сабалянка казах на някой дето споменаваше за стоп на @4720, че ако иде до там ще иде и на 30, а сега и на 70 вече.
Спарт, това е предсмъртната песен на славЕВРчето
ЧЕРНОПРАС
то аз съм си в час по принцип,
само дето ме изненада времето
на движението!!!
То ти питаше сабален кое е
следващото ниво, но щото не щеш
да сложиш снимка на Мирко II
и да го прославиш няма и да ти
КАЖЯ !!!!
--е за НАДЕНИЦАТА ви отепах!!!
http://farm6.static.flickr.com/5248/5222600580_2e7c1c2264_b.jpg
...... това е предсмъртната песен на славЕВРчето ....
Мене ич не ми дреме ако ще и на 0.50 цента да се зарови ...Аз се опитвам да спекулирам , а не да инвестирам -- за туй последното си има други начини , ама ние в тоя форум сме за друго ...а не да споделяме кое как е и откъде
Доказателство за доверие дава първо оня, който го търси!
Ми близо 100 пипа в евро>долар
малко ли ти е бря ЧЕРНОПРАС,,,,,,,,,,,,
Ам кат бягаш от форума тъй е. Още снощи му казах на Наивника, че ако затворим над @4640 ше бяга 100 пипа нагоре и сабалянка казах на някой дето споменаваше за стоп на @4720, че ако иде до там ще иде и на 30, а сега и на 70 вече.
Спарт, това е предсмъртната песен на славЕВРчето
Коментар