IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Какво ще стане с еврото ако Гърция излезе от еврозоната?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от andy2000 Разгледай мнение

Може би ще е оферта да се вземат малко банки с гръцка експозиция?
    От немските дойчебанка, комерца и една държавна имаха, нали?
    Никой няма нищо сериозно от година, две. Поне така казват и ме съмнява да лъжат - все пак минаха през AQR на ЕЦБ само преди 7 месеца.

Коментар

• Първоначално изпратено от mathematician Разгледай мнение
      Отговорни политици са, кво да кажат - "майната им да се оправят".

Ние тука по форумите може да си дрънкаме квото ни падне, ама политиците не могат да говорят такива неща.
      Честно казано колкото и да са отговорни вече им е писнало ужасно много.
      Гръцките политици си правят пишки с тях от адски много време. Колкото и да си балансиран, сдържан и внимателен това си има край.

Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнение
      И аз на това мисля да заложа - ама честно казано не съм убеден дори и за тези 10%. Ама се надявам поне утре да са на червено

Дали ще има сделка за Гърция или не честно казано не ми пука. Достатъчно е да видя че няма заразяване пък след това гърция като иска да се връщат да живеят в пещери.
      Може би ще е оферта да се вземат малко банки с гръцка експозиция?
      От немските дойчебанка, комерца и една държавна имаха, нали?
      Там корекцията би трябвало да е по-голяма, макар че експозицията не е нещо особено...По спомен банките имат около 5 млрд от всичките немски ?

Коментар

• Първоначално изпратено от Forex Master Разгледай мнение
        Гръцките банки ще са затворени не само утре но през цялата седмица до референдума!

http://www.reuters.com/article/2015/...0Z302O20150628
        Аз попитах по-долу като настане време да ги отварят тез банки пощенски картички ли ще продават?

Щото пари (Евро) още повече няма да има.

Коментар

Като чета Кристинката и Меркел искат да продължават преговорите, не го казват толкова буквално, но от контекста става ясно. Това ще е много шум за нищо.
          ДАКСА и СТОКСА600/50 ще жмуцнат едни 10% макс и после продължаваме с начале!
          Отговорни политици са, кво да кажат - "майната им да се оправят".

Ние тука по форумите може да си дрънкаме квото ни падне, ама политиците не могат да говорят такива неща.

Коментар

Като чета Кристинката и Меркел искат да продължават преговорите, не го казват толкова буквално, но от контекста става ясно. Това ще е много шум за нищо.
            И аз на това мисля да заложа - ама честно казано не съм убеден дори и за тези 10%. Ама се надявам поне утре да са на червено

Дали ще има сделка за Гърция или не честно казано не ми пука. Достатъчно е да видя че няма заразяване пък след това гърция като иска да се връщат да живеят в пещери.

Коментар

• Граждани, туристи и бизнес, в нарушение на законите в Гърция http://investments.dir.bg/_wm/librar...nite-v-Gyrciia
              http://investments.dir.bg Глупавият проумява само онова, което вече е станало! - Омир

Коментар

• Като чета Кристинката и Меркел искат да продължават преговорите, не го казват толкова буквално, но от контекста става ясно. Това ще е много шум за нищо.

Коментар

• Гръцките банки ще са затворени не само утре но през цялата седмица до референдума!

http://www.reuters.com/article/2015/...0Z302O20150628
                  Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!

Коментар

• Първоначално изпратено от Pivoley Разгледай мнение
                    Споко. Скоро ще има нов кабинет и ще подпише всичко, което искат кредиторите. А това е ще е много добра новина за борсите.
                    Гърция сама по себе си няма никакво значение за борсите. има значение дали европейски банки нямат експозиции към Гърция, които не са разкрили.

А това за да стане ясно няма нужда да се чака до следващ кабинет - въпрос на дни е да се разбере дали фалита на Гърция е Лемън момент или не. Ако не е, гърците да го духат - на никой няма да му пука за тях.

Коментар

• Първоначално изпратено от Pivoley Разгледай мнение
                      Споко. Скоро ще има нов кабинет и ще подпише всичко, което искат кредиторите. А това е ще е много добра новина за борсите.
                      Съмнявам се. Всичко подписва само този, който няма намерение нищо да изпълнява от подписаното!
                      Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!

Коментар

• Първоначално изпратено от dddd Разгледай мнение
                        Според мен гръцката трагедия е само шум за еврото. Ще има леки сътресения на пазарите и толкова. Това е локална трагедия, която ще бъде забравена до два месеца. Гърците ще мизерстват и толкова. Ние сме го преживявали и знаем много добре. Помним как Андрей Луканов обяви по телевизията, че комунистическа България е фалирала и не може да си плаща дълговете. Единственото интересно е защо всичките руски ПР тролове са налазили темата.

Коментар

Според мен гръцката трагедия е само шум за еврото. Ще има леки сътресения на пазарите и толкова. Това е локална трагедия, която ще бъде забравена до два месеца. Гърците ще мизерстват и толкова. Ние сме го преживявали и знаем много добре. Помним как Андрей Луканов обяви по телевизията, че комунистическа България е фалирала и не може да си плаща дълговете. Единственото интересно е защо всичките руски ПР тролове са налазили темата.
                          Една седмица бих казал, може и ден два само. Ще повлияе на пазарате до момента в който се уверят че няма заразяване. След това си поемат по нормалния път нагоре.

А тъй като имам странното усещане че и други мислят така и имам едни доста сериозни колебания с едни къси дето си мисля да ги оставя да се изпълнят на отваряне.

Коментар

Ти си обаче непоправим оптимист, признавам ти го.

Коментар

• Първоначално изпратено от supertrader Разгледай мнение
                              Един трилион са нищо пари за ЕС, дребна работа.
                              Става въпрос само за един ден - за утре, трейдъров.

Коментар

• Според мен гръцката трагедия е само шум за еврото. Ще има леки сътресения на пазарите и толкова. Това е локална трагедия, която ще бъде забравена до два месеца. Гърците ще мизерстват и толкова. Ние сме го преживявали и знаем много добре. Помним как Андрей Луканов обяви по телевизията, че комунистическа България е фалирала и не може да си плаща дълговете. Единственото интересно е защо всичките руски ПР тролове са налазили темата.

Коментар

Working...
                                X