Първоначално изпратено от andy2000
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Какво ще стане с еврото ако Гърция излезе от еврозоната?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от mathematician Разгледай мнениеОтговорни политици са, кво да кажат - "майната им да се оправят".
Ние тука по форумите може да си дрънкаме квото ни падне, ама политиците не могат да говорят такива неща.
Гръцките политици си правят пишки с тях от адски много време. Колкото и да си балансиран, сдържан и внимателен това си има край.
Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнениеИ аз на това мисля да заложа - ама честно казано не съм убеден дори и за тези 10%. Ама се надявам поне утре да са на червено
Дали ще има сделка за Гърция или не честно казано не ми пука. Достатъчно е да видя че няма заразяване пък след това гърция като иска да се връщат да живеят в пещери.
От немските дойчебанка, комерца и една държавна имаха, нали?
Там корекцията би трябвало да е по-голяма, макар че експозицията не е нещо особено...По спомен банките имат около 5 млрд от всичките немски ?
Коментар
-
Първоначално изпратено от Forex Master Разгледай мнениеГръцките банки ще са затворени не само утре но през цялата седмица до референдума!
http://www.reuters.com/article/2015/...0Z302O20150628
Щото пари (Евро) още повече няма да има.
Коментар
-
Първоначално изпратено от andy2000 Разгледай мнениеКато чета Кристинката и Меркел искат да продължават преговорите, не го казват толкова буквално, но от контекста става ясно. Това ще е много шум за нищо.
ДАКСА и СТОКСА600/50 ще жмуцнат едни 10% макс и после продължаваме с начале!
Ние тука по форумите може да си дрънкаме квото ни падне, ама политиците не могат да говорят такива неща.
Коментар
-
Първоначално изпратено от andy2000 Разгледай мнениеКато чета Кристинката и Меркел искат да продължават преговорите, не го казват толкова буквално, но от контекста става ясно. Това ще е много шум за нищо.
ДАКСА и СТОКСА600/50 ще жмуцнат едни 10% макс и после продължаваме с начале!
Дали ще има сделка за Гърция или не честно казано не ми пука. Достатъчно е да видя че няма заразяване пък след това гърция като иска да се връщат да живеят в пещери.
Коментар
-
Граждани, туристи и бизнес, в нарушение на законите в Гърция http://investments.dir.bg/_wm/librar...nite-v-Gyrciiahttp://investments.dir.bg Глупавият проумява само онова, което вече е станало! - Омир
Коментар
-
Гръцките банки ще са затворени не само утре но през цялата седмица до референдума!
http://www.reuters.com/article/2015/...0Z302O20150628Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Pivoley Разгледай мнениеСпоко. Скоро ще има нов кабинет и ще подпише всичко, което искат кредиторите. А това е ще е много добра новина за борсите.
А това за да стане ясно няма нужда да се чака до следващ кабинет - въпрос на дни е да се разбере дали фалита на Гърция е Лемън момент или не. Ако не е, гърците да го духат - на никой няма да му пука за тях.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Pivoley Разгледай мнениеСпоко. Скоро ще има нов кабинет и ще подпише всичко, което искат кредиторите. А това е ще е много добра новина за борсите.Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!
Коментар
-
Първоначално изпратено от dddd Разгледай мнениеСпоред мен гръцката трагедия е само шум за еврото. Ще има леки сътресения на пазарите и толкова. Това е локална трагедия, която ще бъде забравена до два месеца. Гърците ще мизерстват и толкова. Ние сме го преживявали и знаем много добре. Помним как Андрей Луканов обяви по телевизията, че комунистическа България е фалирала и не може да си плаща дълговете. Единственото интересно е защо всичките руски ПР тролове са налазили темата.
Коментар
-
Първоначално изпратено от dddd Разгледай мнениеСпоред мен гръцката трагедия е само шум за еврото. Ще има леки сътресения на пазарите и толкова. Това е локална трагедия, която ще бъде забравена до два месеца. Гърците ще мизерстват и толкова. Ние сме го преживявали и знаем много добре. Помним как Андрей Луканов обяви по телевизията, че комунистическа България е фалирала и не може да си плаща дълговете. Единственото интересно е защо всичките руски ПР тролове са налазили темата.
А тъй като имам странното усещане че и други мислят така и имам едни доста сериозни колебания с едни къси дето си мисля да ги оставя да се изпълнят на отваряне.
Коментар
-
Ти си обаче непоправим оптимист, признавам ти го.
Коментар
-
Първоначално изпратено от supertrader Разгледай мнениеЕдин трилион са нищо пари за ЕС, дребна работа.Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!
Коментар
-
Според мен гръцката трагедия е само шум за еврото. Ще има леки сътресения на пазарите и толкова. Това е локална трагедия, която ще бъде забравена до два месеца. Гърците ще мизерстват и толкова. Ние сме го преживявали и знаем много добре. Помним как Андрей Луканов обяви по телевизията, че комунистическа България е фалирала и не може да си плаща дълговете. Единственото интересно е защо всичките руски ПР тролове са налазили темата.
Коментар
Коментар