Първоначално изпратено от 4ervenasgan
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Какво ще стане с еврото ако Гърция излезе от еврозоната?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от съни(тя) Разгледай мнениеГръцките банки в целия този период от 5 месеца не се ползваха равностойно с другите от ЕЗ от ЕЛА. Парите, които стигаха до тях са оскъпени, писах защо
В тази ситуация, според мен, беше грешка, че не обявиха по-рано капиталов контрол...това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции
Коментар
-
Първоначално изпратено от andy2000 Разгледай мнениеЯ ми обясни нещо много просто.
Взимаш заеми, за да рефинансираш заеми и дефицит. Това продължава с години.
Не правиш реформи. Не подобряваш събираемост и не пълниш хазната.
Като на кредиторите им писне да наливат и виждат, че само лапаш без да правиш нищо в положителна посока, решават просто да ти поискот да направиш нужните реформи.
Какво лошо има в това? Как така не са лоши гърците? Къде са тези 320 млрд?
Как няма реформи и има дефицит като неотдавна имаха излишък? Проблемите сега идват основно от факта че евро "партньорите" искат да еват болен на легло.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Fiscalist Разгледай мнениеДоста е вероятно зад Сиризата да стоят добре познати играчи. Не забравяй, че френските нацисти също са финансирани от кремле, както и унгарският диктатор. Любимият на всички българи Фараж и той милия....Ходя по въже.Не ръкопляскайте, това е моят път.С костюм на клоун съм, да ми се смеете, когато падна
Коментар
-
Първоначално изпратено от Protokol Разгледай мнениеПриказваш колкото да не заспиш ...
Колко трябваше да им наливат по ELA ? Докато изтеглят останалите депозити ? С това темпо - до края на лятото ... и тогава дългът щеше да им бъде двоен на сегашния.
В тази ситуация, според мен, беше грешка, че не обявиха по-рано капиталов контрол...
Коментар
-
Първоначално изпратено от DidoDinev Разгледай мнениеКефят ме руските тролове как си подават топката.
П.С. Явно ботокса е решил да помага на идейните си братя от Гръция с троловеА уж щеше да им праща некви милЯрди за харчлък на първо време
За сЯ само тролове
На самозваното императорче не му пука за гърците (както и за руснаците, но това е друга тема).
Единственото, за което му пука е да разбие ЕС по какъвто и да е начин.
Единствената му цел е възстановяване на сесесерето и налагане на "сфера на влияние" докъдето може, а това може да стане САМО ако разбие ЕС. На първо време да го настрои против единственият му съюзник - САЩ.
Примат живеещ още в 19 век.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Колчо Слепеца Разгледай мнениеАйде ся...
Ся, и за Гърция ли Путин е виновен ???Custodite sortem vestram
Коментар
-
Първоначално изпратено от Колчо Слепеца Разгледай мнениеАйде ся...
Ся, и за Гърция ли Путин е виновен ???
Коментар
-
Първоначално изпратено от Pivoley Разгледай мнениеАз не чух от СИРИЗА да казват, че са готови да приемат предложението за 13%, а не за 23%. Вместо това, пичовете хванали и директно напуснали преговорите. Да бяха излезнали и казали категорично: "Да, съгласни сме за 13%, но не и за 23%".
На 25ти, когато е свикана Евро групата и започва заседанието на финансовите министри
на масата е сложено Споразумението от Тройката, в което е заложено отново 23%
На 26ти, когато Ципрас напуска Брюксел и свиква министерския съвет, (на което по-късно взимат решение за Референдум) тогава идва предложението от ...вече не ясно от кого за отново 13% ....но не е на масата...
Следиш ли последователността?
Ти как би постъпил?
В събота на новата среща на ЕК след обявеното решение за Референдум, при започване на заседанието на Варуфакис му казват - "Ти можеш да си тръгваш"
Не е истина, че сам е напуснал...
Коментар
-
Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнениеа твоят интерес е да браниш некоректни кредитополучатели ... така ли
разбирам ги гърците , разбирам ги и кредиторите... ситуацията е леш.... ама да ми хвалите сириза е малоумно в момент в който банките им са затворени
даже майстори на предателството и като нас българите не успяхме да се докараме до там, че 100% от банките ни да са затворени и да чакаме на милостта на германия, за да може да отворят.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Fiscalist Разгледай мнениеНа нищо не разчита, защото му е абсолютно през ***. Той си получава хонорарите в офшорна сметка от кремъл, и си изпълнява задачата.
После ако нещо се обърка ще го пенсионират в куба или в раша като оня със златните тоалетни от украйна
Ся, и за Гърция ли Путин е виновен ???Ходя по въже.Не ръкопляскайте, това е моят път.С костюм на клоун съм, да ми се смеете, когато падна
Коментар
-
Първоначално изпратено от power grid Разгледай мнениеДидо искаш ли бас че до 10 максимум 12 години американския долар ще е в кенефа може би заедно с еврото?За спекуланта е вредно да чете новини и още повече анализи .
Коментар
-
Първоначално изпратено от съни(тя) Разгледай мнениеСтига с "лошите" гърци и добрите МВФ и ЕС.
Няма такъв филм.
Има отстояване на интереси!
Взимаш заеми, за да рефинансираш заеми и дефицит. Това продължава с години.
Не правиш реформи. Не подобряваш събираемост и не пълниш хазната.
Като на кредиторите им писне да наливат и виждат, че само лапаш без да правиш нищо в положителна посока, решават просто да ти поискот да направиш нужните реформи.
Какво лошо има в това? Как така не са лоши гърците? Къде са тези 320 млрд?
Коментар
-
Първоначално изпратено от DidoDinev Разгледай мнениеКефят ме руските тролове как си подават топката.
П.С. Явно ботокса е решил да помага на идейните си братя от Гръция с троловеА уж щеше да им праща некви милЯрди за харчлък на първо време
За сЯ само тролове
Коментар
Коментар