IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Какво ще стане с еврото ако Гърция излезе от еврозоната?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от 4ervenasgan Разгледай мнение
    *GREECE TRANSFERS EU50,000 TO EFSF, AVOIDS DEFAULT: HANDELSBLATT
    --ANGELA CULLEN

-0- Jun/29/2015 12:16 GMT

До тук добре....ама сега тепърва минаха покрай 4-тия етаж
    Тая цифра точна ли е?
    М.... . ш..... ..й.о!

Коментар

• *GREECE TRANSFERS EU50,000 TO EFSF, AVOIDS DEFAULT: HANDELSBLATT
      --ANGELA CULLEN

-0- Jun/29/2015 12:16 GMT

До тук добре....ама сега тепърва минаха покрай 4-тия етаж

Коментар

• Първоначално изпратено от съни(тя) Разгледай мнение
        Гръцките банки в целия този период от 5 месеца не се ползваха равностойно с другите от ЕЗ от ЕЛА. Парите, които стигаха до тях са оскъпени, писах защо

В тази ситуация, според мен, беше грешка, че не обявиха по-рано капиталов контрол...
        нали знаеш как се ловят маймуни с плод в делва...точно така постъпи 'отговорното' правителство на Сириза...мисля варуфака беше инициатор. Правиха се на луди до последната капка евро по ELA и точно като маймуна стискаха пачките ...докато не дойде ловеца...
        това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции

Коментар

• Първоначално изпратено от andy2000 Разгледай мнение
          Я ми обясни нещо много просто.
          Взимаш заеми, за да рефинансираш заеми и дефицит. Това продължава с години.
          Не правиш реформи. Не подобряваш събираемост и не пълниш хазната.
          Като на кредиторите им писне да наливат и виждат, че само лапаш без да правиш нищо в положителна посока, решават просто да ти поискот да направиш нужните реформи.
          Какво лошо има в това? Как така не са лоши гърците? Къде са тези 320 млрд?

Как няма реформи и има дефицит като неотдавна имаха излишък? Проблемите сега идват основно от факта че евро "партньорите" искат да еват болен на легло.

Коментар

• Първоначално изпратено от Fiscalist Разгледай мнение
            Доста е вероятно зад Сиризата да стоят добре познати играчи. Не забравяй, че френските нацисти също са финансирани от кремле, както и унгарският диктатор. Любимият на всички българи Фараж и той милия....
            Казваш, Путята двайс години помпа Гърците с кредити, да могат да се дуят с пенсиЙ по двеиляди евро ?
            Ходя по въже.Не ръкопляскайте, това е моят път.С костюм на клоун съм, да ми се смеете, когато падна

Коментар

• Първоначално изпратено от Protokol Разгледай мнение
              Приказваш колкото да не заспиш ...
              Колко трябваше да им наливат по ELA ? Докато изтеглят останалите депозити ? С това темпо - до края на лятото ... и тогава дългът щеше да им бъде двоен на сегашния.
              Гръцките банки в целия този период от 5 месеца не се ползваха равностойно с другите от ЕЗ от ЕЛА. Парите, които стигаха до тях са оскъпени, писах защо

В тази ситуация, според мен, беше грешка, че не обявиха по-рано капиталов контрол...

Коментар

• Първоначално изпратено от DidoDinev Разгледай мнение
                Кефят ме руските тролове как си подават топката.

П.С. Явно ботокса е решил да помага на идейните си братя от Гръция с тролове А уж щеше да им праща некви милЯрди за харчлък на първо време За сЯ само тролове
                Нищо подобно.
                На самозваното императорче не му пука за гърците (както и за руснаците, но това е друга тема).
                Единственото, за което му пука е да разбие ЕС по какъвто и да е начин.
                Единствената му цел е възстановяване на сесесерето и налагане на "сфера на влияние" докъдето може, а това може да стане САМО ако разбие ЕС. На първо време да го настрои против единственият му съюзник - САЩ.
                Примат живеещ още в 19 век.

Коментар

• Първоначално изпратено от Колчо Слепеца Разгледай мнение
                  Айде ся...
                  Ся, и за Гърция ли Путин е виновен ???
                  Доста е вероятно зад Сиризата да стоят добре познати играчи. Не забравяй, че френските нацисти също са финансирани от кремле, както и унгарският диктатор. Любимият на всички българи Фараж и той милия....
                  Custodite sortem vestram

Коментар

• Първоначално изпратено от Колчо Слепеца Разгледай мнение
                    Айде ся...
                    Ми кой друг?Той е

Коментар

• Първоначално изпратено от Pivoley Разгледай мнение
                      Аз не чух от СИРИЗА да казват, че са готови да приемат предложението за 13%, а не за 23%. Вместо това, пичовете хванали и директно напуснали преговорите. Да бяха излезнали и казали категорично: "Да, съгласни сме за 13%, но не и за 23%".
                      ти май не разбра - на 22ри и 24ти се договарят за 13%
                      На 25ти, когато е свикана Евро групата и започва заседанието на финансовите министри
                      на масата е сложено Споразумението от Тройката, в което е заложено отново 23%

На 26ти, когато Ципрас напуска Брюксел и свиква министерския съвет, (на което по-късно взимат решение за Референдум) тогава идва предложението от ...вече не ясно от кого за отново 13% ....но не е на масата...

Следиш ли последователността?
                      Ти как би постъпил?

В събота на новата среща на ЕК след обявеното решение за Референдум, при започване на заседанието на Варуфакис му казват - "Ти можеш да си тръгваш"
                      Не е истина, че сам е напуснал...

Коментар

• Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнение
                        а твоят интерес е да браниш некоректни кредитополучатели ... така ли
                        разбирам ги гърците , разбирам ги и кредиторите... ситуацията е леш.... ама да ми хвалите сириза е малоумно в момент в който банките им са затворени

даже майстори на предателството и като нас българите не успяхме да се докараме до там, че 100% от банките ни да са затворени и да чакаме на милостта на германия, за да може да отворят.
                        А кредитодателите коректни ли са?Кат са дали заеми да са искали обезпечение.И като не могат да си върнат заемите да им продадат обезпечението.Като са раздавали ей така заеми сега да са фанат за палците немските капути

Коментар

• Първоначално изпратено от Fiscalist Разгледай мнение
                          На нищо не разчита, защото му е абсолютно през ***. Той си получава хонорарите в офшорна сметка от кремъл, и си изпълнява задачата.

После ако нещо се обърка ще го пенсионират в куба или в раша като оня със златните тоалетни от украйна
                          Айде ся...
                          Ходя по въже.Не ръкопляскайте, това е моят път.С костюм на клоун съм, да ми се смеете, когато падна

Коментар

• Първоначално изпратено от power grid Разгледай мнение
                            Дидо искаш ли бас че до 10 максимум 12 години американския долар ще е в кенефа може би заедно с еврото?
                            Абе вие с орлите ли живеете
                            За спекуланта е вредно да чете новини и още повече анализи .

Коментар

• Първоначално изпратено от съни(тя) Разгледай мнение
                              Стига с "лошите" гърци и добрите МВФ и ЕС.
                              Няма такъв филм.
                              Има отстояване на интереси!
                              Я ми обясни нещо много просто.
                              Взимаш заеми, за да рефинансираш заеми и дефицит. Това продължава с години.
                              Не правиш реформи. Не подобряваш събираемост и не пълниш хазната.
                              Като на кредиторите им писне да наливат и виждат, че само лапаш без да правиш нищо в положителна посока, решават просто да ти поискот да направиш нужните реформи.
                              Какво лошо има в това? Как така не са лоши гърците? Къде са тези 320 млрд?

Коментар

• Първоначално изпратено от DidoDinev Разгледай мнение
                                Кефят ме руските тролове как си подават топката.

П.С. Явно ботокса е решил да помага на идейните си братя от Гръция с тролове А уж щеше да им праща некви милЯрди за харчлък на първо време За сЯ само тролове
                                Дидо искаш ли бас че до 10 максимум 12 години американския долар ще е в кенефа може би заедно с еврото?

Коментар

Working...
                                X