Първоначално изпратено от съни(тя)
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Какво ще стане с еврото ако Гърция излезе от еврозоната?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от съни(тя) Разгледай мнениеМоята прогноза е, че НЕ искат да я разчистват.
Искат само ...послушно правителство и сагата продължава
Коментар
-
Първоначално изпратено от DidoDinev Разгледай мнение....................
Което пък ме кара да мисля, че след като позачистят гръцката клоака някакси, БИ МОГЛО да се отвори широк път на север.
Искат само ...послушно правителство и сагата продължава
Коментар
-
що някои хора стават нервни при конкретни въпроси ....като Меркел днес в края на пресконференцията й
мисля, че туризмът без приетите от днес за утре увеличени данъци ще има по-добри приходи ....въпреки масовата психоза покрай фалити и банки
Мерките съвсем щяха да го провалят сезона и прихода
Коментар
-
Първоначално изпратено от съни(тя) Разгледай мнениемислиш ли, че ще има ръст в нашия за сметка на гръцкия
аз мисля, че по-скоро ще се насочат към Турция и Кипър
Но, въпросът ми беше кой поставя такива условия за ...подпис и то в разгара на сезона
+ допълнително увеличение от ръста като цяло на ддс-то на островите с почти 50%
А ти ще отговориш ли на този въпрос - защо се правиш, че не знаеш защо ?
Аман от ципури , факиси и слаби картоиграчи ...За спекуланта е вредно да чете новини и още повече анализи .
Коментар
-
Първоначално изпратено от съни(тя) Разгледай мнениемислиш ли, че ще има ръст в нашия за сметка на гръцкия
Но, въпросът ми беше кой поставя такива условия за ...подпис и то в разгара на сезона
Малиииий 85-88 година. На Родос.... Е нямаше толкова евтино пиене
Коментар
-
Първоначално изпратено от Наивник Разгледай мнениеE, а на нас хубаво ли ни е на 9% и 20%
...сега се сетих, че гърците имат няколко острова, в които е популярен "пиянският туризъм"
виж, част от тези пиянки може да се пренасочат към Слънчев брягLast edited by съни(тя); 29.06.2015, 19:02.
Коментар
-
Първоначално изпратено от съни(тя) Разгледай мнениеНякой може ли да ми обясни за какво й беше на Тройката в последните си решения
да притиска за промяна от 1ви юли
на ДДС-то в туризма
от 6,5 на 23 % за нощувките и
от 13 на 23 % във всички заведенияСедерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!
Коментар
-
Първоначално изпратено от съни(тя) Разгледай мнениеНякой може ли да ми обясни за какво й беше на Тройката в последните си решения
на ДДС-то в туризма
от 13 на 23 % във всички заведения
Коментар
-
на ДДС-то в туризма
от 13 на 23 % във всички заведения
Коментар
-
Първоначално изпратено от съни(тя) Разгледай мнениеТака е, затова и Фр са най-големите подръжници дума да не се отваря за излизане на Гърция от еврото....сигурно, за да не започне взиране в нейните финанси
За Италия ...не знам, дългът им продължава да расте и ако започне истерията с рисковите книжа в ЕЗ....ще трябва яка подкрепа от ЕЦБ ...както и за Испания, и Португалия, Ирландия...
А ако фалира и Украйна, на Меркел ще й стане много горещо ... и без друго бизнесът е против ембаргото с/у Русия
Относно Украйна - не знам дали забелязахте, но миналата седмица няколко официални лица заявиха открито, че Украйна фалира през юли. Който чул - чул, който разбрал-разбрал. Големите калкулират този риск и той ще стане интегрална част от гръцките трусове и турбуленции. Демек втори шок в тази връзка е малко вероятен, освен ако не ескалират конфликта на изток, което не е в контрола на пазарите.
Което пък ме кара да мисля, че след като позачистят гръцката клоака някакси, БИ МОГЛО да се отвори широк път на север.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Forex Master Разгледай мнениеЗа два дена курсът му спрямо биткойна падна с 10 %. Това нищо ли не е?
Срещу долара нищо няма да се случи. От 2008 г. насам пазар няма. Има административно-командна система в световните финанси.
Е те това вече е ффффффффффатално !
Коментар
-
Първоначално изпратено от niki5 Разгледай мнениеzа мен наи големиа скрит риск е Франциа, страна кадето реформите не само се zатла4ват ама се и спират. това е барометара на риск zа мен. испанците и италианците сте се реформиарат стото нема как, франсетата да му мислат.
....
За Италия ...не знам, дългът им продължава да расте и ако започне истерията с рисковите книжа в ЕЗ....ще трябва яка подкрепа от ЕЦБ ...както и за Испания, и Португалия, Ирландия...
А ако фалира и Украйна, на Меркел ще й стане много горещо ... и без друго бизнесът е против ембаргото с/у Русия
Коментар
Коментар