IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Какво ще стане с еврото ако Гърция излезе от еврозоната?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от съни(тя) Разгледай мнение
    Така е, затова и Фр са най-големите подръжници дума да не се отваря за излизане на Гърция от еврото....сигурно, за да не започне взиране в нейните финанси
    За Италия ...не знам, дългът им продължава да расте и ако започне истерията с рисковите книжа в ЕЗ....ще трябва яка подкрепа от ЕЦБ ...както и за Испания, и Португалия, Ирландия...

А ако фалира и Украйна, на Меркел ще й стане много горещо ... и без друго бизнесът е против ембаргото с/у Русия
    Именно защото съществува моралният риск за другите прасета, няма как да продължат да хранутят маляките дори и да им се иска. Затова маляките както е тръгнало ще станат плашилото какво се случва ако не се спазват правилата. Те сами сe докараха дотам зорлем.

Коментар

• Новите предложения които тройката трескаво подготвя НЕ включват намаляне на заплати и пенсии!!!.... ха-ха-ха... Браво Сириза!
      Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!

Коментар

Моята прогноза е, че НЕ искат да я разчистват.
        Искат само ...послушно правителство и сагата продължава
        Няма как да стане!!!Много се разсмърдяха нещата!!!

Коментар

• Първоначално изпратено от DidoDinev Разгледай мнение
          ....................
          Което пък ме кара да мисля, че след като позачистят гръцката клоака някакси, БИ МОГЛО да се отвори широк път на север.
          Моята прогноза е, че НЕ искат да я разчистват.
          Искат само ...послушно правителство и сагата продължава

Коментар

• що някои хора стават нервни при конкретни въпроси ....като Меркел днес в края на пресконференцията й

мисля, че туризмът без приетите от днес за утре увеличени данъци ще има по-добри приходи ....въпреки масовата психоза покрай фалити и банки
            Мерките съвсем щяха да го провалят сезона и прихода

Коментар

мислиш ли, че ще има ръст в нашия за сметка на гръцкия
              аз мисля, че по-скоро ще се насочат към Турция и Кипър

Но, въпросът ми беше кой поставя такива условия за ...подпис и то в разгара на сезона
              + допълнително увеличение от ръста като цяло на ддс-то на островите с почти 50%
              На въпроса - който иска да си вземе заемите , а не само обещания за нещо си ...
              А ти ще отговориш ли на този въпрос - защо се правиш, че не знаеш защо ?
              Аман от ципури , факиси и слаби картоиграчи ...
              За спекуланта е вредно да чете новини и още повече анализи .

Коментар

Но, въпросът ми беше кой поставя такива условия за ...подпис и то в разгара на сезона
                Помня времето, когато някои от островите бяха и безмитна зона

Малиииий 85-88 година. На Родос.... Е нямаше толкова евтино пиене

Коментар

• Първоначално изпратено от Наивник Разгледай мнение
                  E, а на нас хубаво ли ни е на 9% и 20%

...сега се сетих, че гърците имат няколко острова, в които е популярен "пиянският туризъм"
                  виж, част от тези пиянки може да се пренасочат към Слънчев бряг
                  Last edited by съни(тя); 29.06.2015, 19:02.

Коментар

Някой може ли да ми обясни за какво й беше на Тройката в последните си решения
                    да притиска за промяна от 1ви юли
                    на ДДС-то в туризма

от 6,5 на 23 % за нощувките и
                    от 13 на 23 % във всички заведения
                    За да покаже тройката, кой поръчва музиката и кой е господаря. Пред Сириза обаче робовладелските изпълнения не вървят!
                    Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!

Коментар

на ДДС-то в туризма

По специалността на Факис- симулираш, че искаш нещо, когато всъщност искаш да постигнеш съвсем друго

Коментар

на ДДС-то в туризма

E, а на нас хубаво ли ни е на 9% и 20%

Коментар

Така е, затова и Фр са най-големите подръжници дума да не се отваря за излизане на Гърция от еврото....сигурно, за да не започне взиране в нейните финанси
                          За Италия ...не знам, дългът им продължава да расте и ако започне истерията с рисковите книжа в ЕЗ....ще трябва яка подкрепа от ЕЦБ ...както и за Испания, и Португалия, Ирландия...

А ако фалира и Украйна, на Меркел ще й стане много горещо ... и без друго бизнесът е против ембаргото с/у Русия
                          Ако сме обективни, ще кажем, че печатницата се завъртя, за да реши отчасти визираните дисбаланси на Франция, Италия и пр. Да, това е така, Щатите го направиха и засега механизмът работи, очаква се да се подобри положението (на хартия) и за Франция и Италия. Да не забравяме все пак, че Испания уж беше безнадежден случай, а се оказа, че не е точно така и нещата твърдо вървят към спасение. Германците знаят какво правят, а и за разлика от ФЕД ще печатат само колкото трябва, а не колкото може (за щастие).

Относно Украйна - не знам дали забелязахте, но миналата седмица няколко официални лица заявиха открито, че Украйна фалира през юли. Който чул - чул, който разбрал-разбрал. Големите калкулират този риск и той ще стане интегрална част от гръцките трусове и турбуленции. Демек втори шок в тази връзка е малко вероятен, освен ако не ескалират конфликта на изток, което не е в контрола на пазарите.

Което пък ме кара да мисля, че след като позачистят гръцката клоака някакси, БИ МОГЛО да се отвори широк път на север.

Коментар

• Някой може ли да ми обясни за какво й беше на Тройката в последните си решения
                            на ДДС-то в туризма

Коментар

• Първоначално изпратено от Forex Master Разгледай мнение
                              За два дена курсът му спрямо биткойна падна с 10 %. Това нищо ли не е?
                              Срещу долара нищо няма да се случи. От 2008 г. насам пазар няма. Има административно-командна система в световните финанси.

Е те това вече е ффффффффффатално !

Коментар

• Първоначално изпратено от niki5 Разгледай мнение
                                zа мен наи големиа скрит риск е Франциа, страна кадето реформите не само се zатла4ват ама се и спират. това е барометара на риск zа мен. испанците и италианците сте се реформиарат стото нема как, франсетата да му мислат.
                                ....

Коментар

Working...
                                X