Гледам новините по БНТ-то.... Малииии, такова плашене на оФСете с гърците... Такова целенасочено подбиране на интервюираните гърци... Пропагандата при соца ряпа да яде...
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Какво ще стане с еврото ако Гърция излезе от еврозоната?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от съни(тя) Разгледай мнениеТеатърът, който се разиграва няколко месеца наистина не ми харесва.
Не проумявам, как не се усещате, че същото се прави и с нашата държавица...
Я тук една статийка, която казва, че вече в БГ не трябва да има избори, защото Путин води тайна (кибер) война срещу нас Уолстрийт джърнъл”: Путин е взел на мушка прозападна България
""Америка за България" проявява особен интерес към тези събития, тъй като работи да помогне на страната да намери свободно и независимо бъдеще. С 425 милиона долара активи фондацията харчи по 25 милиона годишно за програми в помощ на българския народ да изкорени корупцията.."
"Братко кад имаш проблем и не мож да га решиш со пари, ти го решиш са много пари!"Last edited by onakilev; 29.06.2015, 21:24.Mнението не е препоръка за търговия с ЦК!
Коментар
-
Първоначално изпратено от съни(тя) Разгледай мнениеТова с "опорните точки" не ме кефи, не харесвам някой да налага шаблони за противопоставяне при липса на аргументи.
Освен за обидно, го намирам и признак за липса на качества на опонента/
Това, което повтарям е различното от тиражирането в повечето медии и което е единствената основа за лайт-мотива ви в едностранчивото "плюене" ....
А мнението ти за мен лично, никак не ме интересува, пък и е видно от непризнаването ти на основни правила при обръщенията
Щото произвеждат 80 % боклуци!!!А и след като имат качествен туризъм,да се борят с конкуренцията,а не да начисляват 6,5%ДДС!!!Last edited by kefala; 29.06.2015, 21:14.
Коментар
-
Първоначално изпратено от pipbel Разгледай мнение...
ПС Определено прекаляваш с явната си симпатията към нещастните елинчета.....ма тъй сте си вие левите...сметките рано или късно трябва се плащат обаче.
Не проумявам, как не се усещате, че същото се прави и с нашата държавица...
А може и това да е причината - станахме твърде послушни и търпеливи
Напоследък се зачитам често в писанията на Пол Кругман нобелиста по икономика.
Забелязвам плътно припокриване в мнението (ни) за тези събития... И вчера има пак статия в NYT, прочети я ...мисля че беше "3 причини, поради които Ципрас взе правилно решение за референдум. ...макар че точно с това му мнение не съм напълно съгласна...но туй ще ви го спестя))
Ти знаеш ли нещо повече за него, дали и е той с леви идеи...
Аз досега не бях се заинтересувала...Last edited by съни(тя); 29.06.2015, 21:13.
Коментар
-
Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнениесъни ти си платена нали
упорито заобикаляш едни теми и вменяваш някакви тези, които от километър се вижда, че са нечии опорни точки..
имах по-високо мнение за теб
Освен за обидно, го намирам и признак за липса на качества на опонента/
Това, което повтарям е различното от тиражирането в повечето медии и което е единствената основа за лайт-мотива ви в едностранчивото "плюене" ....
А мнението ти за мен лично, никак не ме интересува, пък и е видно от непризнаването ти на основни правила при обръщенията
Коментар
-
Първоначално изпратено от Forex Master Разгледай мнениехихихи... Точно пък ти да се възмущаваш от повтарянето на глупости по 100 пъти?!... хахаха
Коментар
-
Първоначално изпратено от съни(тя) Разгледай мнение
но, чудя се ....страна в рецесия и безработица от 30% ... къде ще осигури работа на дядовци и баби... но то, това е масов проблем на пенсионните системи
ПС Определено прекаляваш с явната си симпатията към нещастните елинчета.....ма тъй сте си вие левите...сметките рано или късно трябва се плащат обаче.
Коментар
-
Първоначално изпратено от kefala Разгледай мнениеИначе защо ще ги повтаря едни и същи глупости по сто пъти!Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!
Коментар
-
Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнениесъни ти си платена нали
упорито заобикаляш едни теми и вменяваш някакви тези, които от километър се вижда, че са нечии опорни точки..
Коментар
-
Първоначално изпратено от съни(тя) Разгледай мнениемалко неща чуваме от случващото се
като например - преиграха ли в събота в ЕК, че не са знаели за референдума още в петък ....преди да си тръгне Ципрас от Брюксел
иначе, нали писах, че имаше една заигравка с издръжката на Тройката при разходките й в Атина ....администрацията отказала да плати командировки и хотели и стана олелия
сериозно, в пенсиите имат още много за рязане, но само в ранното пенсиниране и разни допълнителни
Аз пък се чудех за тия 67г за пенсиониране(от 62, мисля), които да въдедат след 6 години ...и го приеха накрая
но, чудя се ....страна в рецесия и безработица от 30% ... къде ще осигури работа на дядовци и баби... но то, това е масов проблем на пенсионните системи
ПП радвам се, че инвестора добави опцията да се флитрират потребители. Напоследък ще я ползвам много, че то не може да се чете тука от платени т..еLast edited by bertram; 29.06.2015, 20:53.това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции
Коментар
-
Първоначално изпратено от Pivoley Разгледай мнениеА кво им пречеше на Сириза да кажат: "Вместо да се намалят разходите за пенсии с 500 млн.евро, предлагаме да се намалят разходите за командировки, за приеми, за автомобили и т.н. с 500 млн.". Не съм чул такива контрапредложения от Сириза.
като например - преиграха ли в събота в ЕК, че не са знаели за референдума още в петък ....преди да си тръгне Ципрас от Брюксел
иначе, нали писах, че имаше една заигравка с издръжката на Тройката при разходките й в Атина ....администрацията отказала да плати командировки и хотели и стана олелия
сериозно, в пенсиите имат още много за рязане, но само в ранното пенсиниране и разни допълнителни
Аз пък се чудех за тия 67г за пенсиониране(от 62, мисля), които да въдедат след 6 години ...и го приеха накрая
Коментар
-
Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнениеА магиите не съществуват.Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!
Коментар
-
Първоначално изпратено от supertrader Разгледай мнениеТе искат и целят съвсем точно, ясно и конкретно - свиване на икономиката на Гърция и тя да продължава да излъчва пари към техните банки. Това е ясно като бял ден.
Няма как да си плащат дълговете ако разходите им не са по-ниски от приходите - това е чиста логика. Гърците искат някакво магическо решение при което да не си намаляват разходите. А магиите не съществуват.
Коментар
-
Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнениеДържавните разходи са предимно за пенсии и заплати. Гледах точка по точка какво искат кредиторите и там наистина няма конкретно заложени намаления на пенсии и заплати. Има вдигане на пенсионната възраст. Но Гърция няма как да намали държавните разходи с искания процент ако не намали държавни пенсии и заплати.
Но има из пресата и по-детайни технически параметри по намаленията
Коментар
-
Първоначално изпратено от съни(тя) Разгледай мнениевинаги са били по пера и детайли за намаления
Може да си се заблудил от последните 4 месеца преди този, когато в нежеланието си за напредък и реални преговори излиха пред публиката с общото - искаме толкова милиарда съкращаване на разходите...
Коментар
Коментар