IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Какво ще стане с еврото ако Гърция излезе от еврозоната?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Гледам новините по БНТ-то.... Малииии, такова плашене на оФСете с гърците... Такова целенасочено подбиране на интервюираните гърци... Пропагандата при соца ряпа да яде...
    Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!

Коментар

• Първоначално изпратено от съни(тя) Разгледай мнение
      Театърът, който се разиграва няколко месеца наистина не ми харесва.
      Не проумявам, как не се усещате, че същото се прави и с нашата държавица...
      Ще се усетят, сега е още рано. Кога дойдат Майданците..
      Я тук една статийка, която казва, че вече в БГ не трябва да има избори, защото Путин води тайна (кибер) война срещу нас Уолстрийт джърнъл”: Путин е взел на мушка прозападна България
      ""Америка за България" проявява особен интерес към тези събития, тъй като работи да помогне на страната да намери свободно и независимо бъдеще. С 425 милиона долара активи фондацията харчи по 25 милиона годишно за програми в помощ на българския народ да изкорени корупцията.."
      "Братко кад имаш проблем и не мож да га решиш со пари, ти го решиш са много пари!"
      Last edited by onakilev; 29.06.2015, 21:24.
      Mнението не е препоръка за търговия с ЦК!

Коментар

Това с "опорните точки" не ме кефи, не харесвам някой да налага шаблони за противопоставяне при липса на аргументи.
        Освен за обидно, го намирам и признак за липса на качества на опонента/
        Това, което повтарям е различното от тиражирането в повечето медии и което е единствената основа за лайт-мотива ви в едностранчивото "плюене" ....

А мнението ти за мен лично, никак не ме интересува, пък и е видно от непризнаването ти на основни правила при обръщенията
        Лошото за гърците знаеш ли кое е!!!Няма да могат да правят дъмпинг на цените и да ми режат крилете!!!Ся ще видят кон боб яде ли!!!

Щото произвеждат 80 % боклуци!!!А и след като имат качествен туризъм,да се борят с конкуренцията,а не да начисляват 6,5%ДДС!!!
        Last edited by kefala; 29.06.2015, 21:14.

Коментар

• Първоначално изпратено от pipbel Разгледай мнение
          ...
          ПС Определено прекаляваш с явната си симпатията към нещастните елинчета.....ма тъй сте си вие левите...сметките рано или късно трябва се плащат обаче.
          Театърът, който се разиграва няколко месеца наистина не ми харесва.
          Не проумявам, как не се усещате, че същото се прави и с нашата държавица...
          А може и това да е причината - станахме твърде послушни и търпеливи

Напоследък се зачитам често в писанията на Пол Кругман нобелиста по икономика.
          Забелязвам плътно припокриване в мнението (ни) за тези събития... И вчера има пак статия в NYT, прочети я ...мисля че беше "3 причини, поради които Ципрас взе правилно решение за референдум. ...макар че точно с това му мнение не съм напълно съгласна...но туй ще ви го спестя ))
          Ти знаеш ли нещо повече за него, дали и е той с леви идеи...
          Аз досега не бях се заинтересувала...
          Last edited by съни(тя); 29.06.2015, 21:13.

Коментар

• Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнение
            съни ти си платена нали
            упорито заобикаляш едни теми и вменяваш някакви тези, които от километър се вижда, че са нечии опорни точки..

имах по-високо мнение за теб
            Това с "опорните точки" не ме кефи, не харесвам някой да налага шаблони за противопоставяне при липса на аргументи.
            Освен за обидно, го намирам и признак за липса на качества на опонента/
            Това, което повтарям е различното от тиражирането в повечето медии и което е единствената основа за лайт-мотива ви в едностранчивото "плюене" ....

А мнението ти за мен лично, никак не ме интересува, пък и е видно от непризнаването ти на основни правила при обръщенията

Коментар

• Първоначално изпратено от Forex Master Разгледай мнение
              хихихи... Точно пък ти да се възмущаваш от повтарянето на глупости по 100 пъти?!... хахаха
              За теб специално и 1000 пъти са малко!!!За разбойниците по толкова!!!Виж там вземи си билет за Венесуела!!!

Коментар

но, чудя се ....страна в рецесия и безработица от 30% ... къде ще осигури работа на дядовци и баби... но то, това е масов проблем на пенсионните системи
                Чи малко ли нашенци мият д...та на други баби и дядовци...ми да ги заместят.

ПС Определено прекаляваш с явната си симпатията към нещастните елинчета.....ма тъй сте си вие левите...сметките рано или късно трябва се плащат обаче.

Коментар

• Първоначално изпратено от kefala Разгледай мнение
                  Иначе защо ще ги повтаря едни и същи глупости по сто пъти!
                  хихихи... Точно пък ти да се възмущаваш от повтарянето на глупости по 100 пъти?!... хахаха
                  Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!

Коментар

• Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнение
                    съни ти си платена нали
                    упорито заобикаляш едни теми и вменяваш някакви тези, които от километър се вижда, че са нечии опорни точки..

Естествено!!!Иначе защо ще ги повтаря едни и същи глупости по сто пъти!!!Ти сега ли разбра!!!Ха-ха!!!

Коментар

малко неща чуваме от случващото се
                      като например - преиграха ли в събота в ЕК, че не са знаели за референдума още в петък ....преди да си тръгне Ципрас от Брюксел

иначе, нали писах, че имаше една заигравка с издръжката на Тройката при разходките й в Атина ....администрацията отказала да плати командировки и хотели и стана олелия
                      сериозно, в пенсиите имат още много за рязане, но само в ранното пенсиниране и разни допълнителни

Аз пък се чудех за тия 67г за пенсиониране(от 62, мисля), които да въдедат след 6 години ...и го приеха накрая

но, чудя се ....страна в рецесия и безработица от 30% ... къде ще осигури работа на дядовци и баби... но то, това е масов проблем на пенсионните системи
                      съни ти си платена нали

ПП радвам се, че инвестора добави опцията да се флитрират потребители. Напоследък ще я ползвам много, че то не може да се чете тука от платени т..е
                      Last edited by bertram; 29.06.2015, 20:53.
                      това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции

Коментар

• Първоначално изпратено от Pivoley Разгледай мнение
                        А кво им пречеше на Сириза да кажат: "Вместо да се намалят разходите за пенсии с 500 млн.евро, предлагаме да се намалят разходите за командировки, за приеми, за автомобили и т.н. с 500 млн.". Не съм чул такива контрапредложения от Сириза.
                        малко неща чуваме от случващото се
                        като например - преиграха ли в събота в ЕК, че не са знаели за референдума още в петък ....преди да си тръгне Ципрас от Брюксел

иначе, нали писах, че имаше една заигравка с издръжката на Тройката при разходките й в Атина ....администрацията отказала да плати командировки и хотели и стана олелия
                        сериозно, в пенсиите имат още много за рязане, но само в ранното пенсиниране и разни допълнителни

Аз пък се чудех за тия 67г за пенсиониране(от 62, мисля), които да въдедат след 6 години ...и го приеха накрая

Коментар

• Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнение
                          А магиите не съществуват.
                          А, не съществуват?!... Съществуват и още как... Нали гледаш, как Драги магически вади от ръкава си 1,2 трилиона евро?

Коментар

• Първоначално изпратено от supertrader Разгледай мнение
                            Те искат и целят съвсем точно, ясно и конкретно - свиване на икономиката на Гърция и тя да продължава да излъчва пари към техните банки. Това е ясно като бял ден.
                            За да се плащат държавни дългове устойчиво ти трябва излишък по първичното салдо. Когато искаш излишък по първичното салдо ти трябва разходите да са ти по-ниски от приходите. Когато обаче и приходите ти падат - отчасти и заради свиването на разходите, то разходите трябва да падат още по-бързо. Това води до свиване на икономиката.

Няма как да си плащат дълговете ако разходите им не са по-ниски от приходите - това е чиста логика. Гърците искат някакво магическо решение при което да не си намаляват разходите. А магиите не съществуват.

Коментар

• Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнение
                              Държавните разходи са предимно за пенсии и заплати. Гледах точка по точка какво искат кредиторите и там наистина няма конкретно заложени намаления на пенсии и заплати. Има вдигане на пенсионната възраст. Но Гърция няма как да намали държавните разходи с искания процент ако не намали държавни пенсии и заплати.
                              не знам какво гледаш, ако е това дето качиха в неделя в сайта на Комисията, то е кратък вариант при това преработен с % за туризма ...след скандала с туристически компании не само гръцки и след като вече Ципрас беше събрал министрите и решаваха ...дали могат да гласуват тези мерки в парламента или искат референдум
                              Но има из пресата и по-детайни технически параметри по намаленията

Коментар

винаги са били по пера и детайли за намаления

Може да си се заблудил от последните 4 месеца преди този, когато в нежеланието си за напредък и реални преговори излиха пред публиката с общото - искаме толкова милиарда съкращаване на разходите...
                                А кво им пречеше на Сириза да кажат: "Вместо да се намалят разходите за пенсии с 500 млн.евро, предлагаме да се намалят разходите за командировки, за приеми, за автомобили и т.н. с 500 млн.". Не съм чул такива контрапредложения от Сириза.

Коментар

Working...
                                X