Първоначално изпратено от Бате Пешо
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Какво ще стане с еврото ако Гърция излезе от еврозоната?
Collapse
X
-
Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!
-
Тук - гледам - си говорите и за телевизии...
"Въпреки кризата... кафенетата в Гърция са препълнени"... /мото за репортаж/...
Дамммм, репортаж на една от телевизиите от Тсалоники /Солун/..., това е наистина готино /кафетата/..., па - току сте попаднали в едно кафе /около крайбрежната/, където дамата – съдържателка – женена за грък – си е чиста българка, т.е. – ако й говорите на английски – ви разбира..., докато се окаже, че българският й - й е майчин език.../..., струва си да се види Тсалоники..., със символа /си/ - Бялата кула ... /на мен ми е гадна отвътре – клаустрофоб, гаден/..., а отвън си е наистина внушителна...
Добре е човек да има приятни спомени - ако и да е оставил известна сума..., ЧАРЪТ на нещата /но това е една друга тема, потънала в забвение...
/...
Коментар
-
Първоначално изпратено от съни(тя) Разгледай мнениеима и др начини и с-ми на разплащанеСедерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!
Коментар
-
Първоначално изпратено от съни(тя) Разгледай мнениеДруго се чудя, във Франция над 60% подкрепят гърците, % и в други европейски страни е също висок...
В една Холандия, например смятат, че трябва да се помогне на Гърция...
А в съседна България ...тролове, платени и такива дето за "собствено удовлетворение" бълват явни лъжи или тиражират само негативизмите, нямат умора
Като че, България ще разцъфти икономически още вдругиден като фалира Гърция или
...или те лично ще станат "по-високи" от съседската беда
Коментар
-
Първоначално изпратено от Forex Master Разгледай мнениеЯвно е станало недоразумение. Мислех, че вносителят има пари. А той нямал. Парите в блокирана сметка не са никакви пари.
Днес покрай тази истерия на американски туристически фирми, дето щели парите от туристите им в Гр да ги ...одържат от името на МВФ и внасят по тяхна сметка
съвсем изпаднах в размисъл за надежността на една или друга с-ма
а източника на туй правно безумие не съм го гледала...
Коментар
-
Първоначално изпратено от съни(тя) Разгледай мнениекакви имейли
как с пари от блокирана сметка купуваш биткойни..... имhttp://investments.dir.bg Глупавият проумява само онова, което вече е станало! - Омир
Коментар
-
Първоначално изпратено от съни(тя) Разгледай мнениекакви имейли
как с пари от блокирана сметка купуваш биткойни, ако това е начина за движението имСедерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Forex Master Разгледай мнениеНяма как да се наложи капиталов контрол при изпращане на имейли.
Какво точно искаш да направиш в света на финансите за да ти кажа, как може да го направиш чрез биткойн?
как с пари от блокирана сметка купуваш биткойни, ако това е начина за движението им
Коментар
-
Първоначално изпратено от съни(тя) Разгледай мнениестана ми интересно
как да го стартираш при вече наложен капиталов контрол
Какво точно искаш да направиш в света на финансите за да ти кажа, как може да го направиш чрез биткойн?Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Forex Master Разгледай мнениеОще преди 6 години. Изобретателят се нарича Сатоши Накамото.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Наивник Разгледай мнение
Аз говоря сериозноСедерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!
Коментар
-
Първоначално изпратено от съни(тя) Разгледай мнение... ядосаните обиконовени гърци лично само на теб го съобщиха това, нали
явно за това искаш да забраниш всякакви коментари, к'вото пусне по нареждане някоя медия това да е инфото
Коментар
-
Първоначално изпратено от съни(тя) Разгледай мнениегръцкият ти партньор, банката и инвойс
Коментар
-
Първоначално изпратено от Forex Master Разгледай мнениеОще преди 6 години. Изобретателят се нарича Сатоши Накамото.
Аз говоря сериозно
Коментар
Коментар