IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Какво ще стане с еврото ако Гърция излезе от еврозоната?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Бате Пешо Разгледай мнение
    Ми жалките душички искат Гърция да се срине за да са по добре щото по друг начин не могат
    Не разбирам късогледството им. Гледай Гърция сега и се сещай скоро какви ще са Португалия, Испания, Италия и Франция. Не разбирам, каквито и политически пристрастия да има някой, как може да се радва на случвашото се в Гърция?... Това са недорасли и озлобени гранто-лапачи, чиято единствена цел е да плюят срещу всичко нехамериканско.
    Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!

Коментар

• Тук - гледам - си говорите и за телевизии...

"Въпреки кризата... кафенетата в Гърция са препълнени"... /мото за репортаж/...

Дамммм, репортаж на една от телевизиите от Тсалоники /Солун/..., това е наистина готино /кафетата/..., па - току сте попаднали в едно кафе /около крайбрежната/, където дамата – съдържателка – женена за грък – си е чиста българка, т.е. – ако й говорите на английски – ви разбира..., докато се окаже, че българският й - й е майчин език.../..., струва си да се види Тсалоники..., със символа /си/ - Бялата кула ... /на мен ми е гадна отвътре – клаустрофоб, гаден/..., а отвън си е наистина внушителна... Добре е човек да има приятни спомени - ако и да е оставил известна сума..., ЧАРЪТ на нещата /но това е една друга тема, потънала в забвение.../...

Коментар

• Първоначално изпратено от съни(тя) Разгледай мнение
        има и др начини и с-ми на разплащане
        Няма. Блокираните пари не са пари. Това са административни права. Възможността за "харченето" им е свързано с намиране на вратички за заобикаляне на закона. Трябват не търговци или финансисти, а специалисти по административно право...
        Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!

Коментар

Друго се чудя, във Франция над 60% подкрепят гърците, % и в други европейски страни е също висок...
          В една Холандия, например смятат, че трябва да се помогне на Гърция...

А в съседна България ...тролове, платени и такива дето за "собствено удовлетворение" бълват явни лъжи или тиражират само негативизмите, нямат умора
          Като че, България ще разцъфти икономически още вдругиден като фалира Гърция или
          ...или те лично ще станат "по-високи" от съседската беда
          Ми жалките душички искат Гърция да се срине за да са по добре щото по друг начин не могат

Коментар

• Първоначално изпратено от Forex Master Разгледай мнение
            Явно е станало недоразумение. Мислех, че вносителят има пари. А той нямал. Парите в блокирана сметка не са никакви пари.
            има и др начини и с-ми на разплащане
            Днес покрай тази истерия на американски туристически фирми, дето щели парите от туристите им в Гр да ги ...одържат от името на МВФ и внасят по тяхна сметка
            съвсем изпаднах в размисъл за надежността на една или друга с-ма

а източника на туй правно безумие не съм го гледала...

Коментар

какви имейли
              как с пари от блокирана сметка купуваш биткойни..... им
              +++++++
              http://investments.dir.bg Глупавият проумява само онова, което вече е станало! - Омир

Коментар

какви имейли
                как с пари от блокирана сметка купуваш биткойни, ако това е начина за движението им
                Явно е станало недоразумение. Мислех, че вносителят има пари. А той нямал. Парите в блокирана сметка не са никакви пари.

Коментар

Няма как да се наложи капиталов контрол при изпращане на имейли.

Какво точно искаш да направиш в света на финансите за да ти кажа, как може да го направиш чрез биткойн?
                  какви имейли
                  как с пари от блокирана сметка купуваш биткойни, ако това е начина за движението им

Коментар

стана ми интересно
                    как да го стартираш при вече наложен капиталов контрол
                    Няма как да се наложи капиталов контрол при изпращане на имейли.

Какво точно искаш да направиш в света на финансите за да ти кажа, как може да го направиш чрез биткойн?

Коментар

Още преди 6 години. Изобретателят се нарича Сатоши Накамото.
                      как можеш да го стартираш при вече наложен капиталов контрол

Коментар

• Първоначално изпратено от Наивник Разгледай мнение
                        1 и 3 са ОК
                        ами да включи и 2 с един мейл

Коментар

• Първоначално изпратено от Наивник Разгледай мнение

Аз говоря сериозно
                          И аз!

Коментар

... ядосаните обиконовени гърци лично само на теб го съобщиха това, нали

явно за това искаш да забраниш всякакви коментари, к'вото пусне по нареждане някоя медия това да е инфото
                            Аз всъщност го чух по телевизия

Коментар

гръцкият ти партньор, банката и инвойс
                              1 и 3 са ОК

Коментар

Още преди 6 години. Изобретателят се нарича Сатоши Накамото.

Аз говоря сериозно

Коментар

Working...
                                X