IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Какво ще стане с еврото ако Гърция излезе от еврозоната?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение
    а според мен е на 99% сигурно точно обратното - басче искаш ли, за да застанем зад думите си, провокирани все пак от мисловните ни напълни, родени от умствените ни възможности, с нещо повече освен чесане на езици (клавиатури).

@Начев, мисля да врътна един по-дълъг пост в известен противовес на твоята теза, но нещо много ме мързи напоследък
    Още ли си 99% сигурен, че ще стане точно обратното

Коментар

• Първоначално изпратено от съни(тя) Разгледай мнение
      Отговорих на конкретен въпрос - може ли и другите народи да решат на референдум Споразумението с Гърция
      Отговорих ясно, какво е личното ми мнение!

Решенията ще са трудни, защото и проблемите са много....трябва ли навсякъде да се изброяват, а? ти правиш ли го?

Не съм политик, за да ги давам аз.
      Казвам мнението си и то е, че ЕС и Америка не искат Гърция да излиза от еврозоната - Тогава бързо да намират решение, а не да си играят!
      Не трябва бързо да го намират. Бавно, на есен. На зима...
      До тогава, гръцката икономика ще работи с парите на ..Ципрас.
      Защото той се държа така, сякаш има откъде, да ги извади.
      Сега ще се гърчат гърчолята. Ще осъзнаят, колко малко са премисляли OXI-то си.
      Следва вот на недоверие, суматоха, избори, лишения.
      Интересно как ще преглътнат лишенията.
      Много пуканки и бира ни чакат...

Коментар

• Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнение
        Иначе терминирането, ако се осъществи, ще е изцяло в полза на бачкащите здраво държави и във вреда на тия, дето я карат на лежачка. Някой ден дъртият гърчин ще разказва на босоногите лапета около него:

"- Бе имаше едно време едно нещо - ЕС се казваше. Ного-ного пари ни даваха - просто ей-така и в началото беше весело - нямаше нужда да берем маслинакис, нито да ловим рибакис, по цял ден пиехме узакис и играехме сиртакис. Ама си повярвахме, че така ще продължава вечно и в един момент се скарахме и - нали сме гордо племе - казахме им "Факис !!!"
        - И какво стана, дядо Христакис?
        - Ми... стана едно голямо... АКИС."

Изглежда, приказката за преходните и вечните неща продължава...

А гърчето, отклонявайки за миг погледа от таблета си - продължило да задава, съвсем по детски - следващите си въпроси:

- Σάντα Χριστάκης, γιατί μιλάμε για αυτό την Ευρωπαϊκή Ένωση έχει πάντοτε στον αόριστο; Τι συνέβη στους μαλακούς καρπούς, που έχουν αποκλείσει?

/- Дядо Христакис, защо говориш за тоя Европейски съюз винаги в минало време? Какво стана с меките китки, които са го управлявали?/

Дядо Христакис, засукал мустак, надигнал бутилката с узо и отпил голям гълток, след което хапнал Клъста маслина, обърсал мустака и казал:

- Τίποτα, παιδί μου - τίποτα δεν συνέβη σε αυτούς. Μείνετε τα ίδια μαλακά καρπούς, αλλά χωρίς την Ευρωπαϊκή Ένωση ... και τη θεία Μέρκελ zapilya κάπου στην Καραϊβική, εξορίστηκε από τους ίδιους τους Γερμανούς. 20 χρόνια από τότε ... οι Κινέζοι έχουν σβηστεί το ευρώ ως νόμιμο χρήμα ...

/- Нищо, мое дете - нищо не стана с тях. Останаха си същите меки китки, но без Европейски съюз ...А леля Меркел се запиля някъде по Карибите, изгонена от самите германци. 20 години има оттогава... китайците заличиха еврото като платежно средство.../

...и дядо Христаких отново отпи мощна глътка от узото си, което беше на привършване..., стана и се отправи към близката таверна, откъдето се чуваха звуците на вечното сиртаки...

Коментар

• Първоначално изпратено от съни(тя) Разгледай мнение
          Отговорих на конкретен въпрос - може ли и другите народи да решат на референдум Споразумението с Гърция

Решенията ще са трудни, защото и проблемите са много....трябва ли навсякъде да се изброяват, а? ти правиш ли го?

Казвам мнението си и то е, че ЕС и Америка не искат Гърция да излиза от еврозоната - Тогава бързо да намират решение, а не да си играят!
          И какво е?

Останалите народи да козируват и да изпълняват изискванията на Гърция ли?

Коментар

• 21:30 Германските баварски консервативни партньори на Ангела Меркел получиха на референдума аргумент за твърдата си позиция. "Сега трябва да се запитаме дали Гърция няма да е по-добре извън еврозоната. За съжаление, тази страна избра пътя на изолацията", каза Ханс Михелбах, депутат от Християн-социалния съюз. Според него при такъв убедителен резултат в полза на лагера "Не", няма вече основания да ес продължава помощта за правителството в Атина.
            Айде сега тези които обясняваха как на всяка цена щяли да спасят Гърция, да кажат как ще стане?

Коментар

• Коментар

• Първоначално изпратено от Forex Master Разгледай мнение
                Много точно. В 10-ката. Браво!
                Смешници.

Големи смешници.

На Лавров, Путин и Медведев изброено ли е къде им учат децата?

Наглеци и смешници. Във вторник ще има бой в банките, вие на какво се радвате?

Разбихте вече ЕС, Европа ще стане СССР и вие ще сте доволни..????

Жалка дребнава пасмина.

Коментар

• Eurozone finance ministers are not planning on an emergency meeting tomorrow.
                  One official has told Reuters:
                  “No way. (The ministers) would not know what to discuss.”
                  От няколкото последни изказвания на Шойбле оставам с впечатление, че човекът иска отпуска , за да отиде на море. Явно и колегите му са на същото мнение, и правилно - няма само гърците да се плацикат в моренцето. Солидарност трябва - европейска
                  Не-заслужил инвеститор

Коментар

• Първоначално изпратено от mathematician Разгледай мнение
                    Говориш кат политик - 20 изречения и така и не разбрах кво искаш да кажеш.

Коментар

• Първоначално изпратено от Fiscalist Разгледай мнение
                      BNPP 1.0957 1.0968 ЦАР долар поклон
                      Квото прави долара към еврото същото прави биткойна към долара тая вечер. Биткойн кърти миФки... и еврови и доларови!
                      Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!

Коментар

• Първоначално изпратено от 15% Разгледай мнение
                        И аз това я питах какво предлага, но отговор липсва. Явно иска всички да са доволни, но не знае как да стане това

Всички искаме Гърция да е добре /та покрай тях и ние/, но вълшебни пръчици не съществуват.
                        А защо като като те са зле и ни да сме??

Коментар

• BNPP 1.0957 1.0968 ЦАР долар поклон
                          Custodite sortem vestram

Коментар

• Първоначално изпратено от bate Goiko Разгледай мнение
                            21:07 Гърците НЯМАТ ПРАВО НА ДОСТЪП ДО ПАРИТЕ СИ В ТРЕЗОРИТЕ на банките, докато са в сила капиталовите ограничения, заяви зам.-министърът на финансите Надиа Валавани пред Alpha TV. Тя поясни, че банките и правителството са се договорили засега личните сейф касети в трезорите да останат блокирани.

от Дневник
                            Гърците тепърва има да се чудят на изобретателността на комунягите когато става дума за парите на другите. Чорбаджии изедници, ще ми крият пари

Коментар

• Първоначално изпратено от mathematician Разгледай мнение
                              Говориш кат политик - 20 изречения и така и не разбрах кво искаш да кажеш.

И аз това я питах какво предлага, но отговор липсва. Явно иска всички да са доволни, но не знае как да стане това

Всички искаме Гърция да е добре /та покрай тях и ние/, но вълшебни пръчици не съществуват.
                              Пътека се прави камък по камък!

Коментар

• Първоначално изпратено от KrumE Разгледай мнение
                                Много точно. В 10-ката. Браво!
                                Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!

Коментар

Working...
                                X