IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Какво ще стане с еврото ако Гърция излезе от еврозоната?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Ей тоя сценарии...

Първоначално изпратено от Forex Master Разгледай мнение
    Пристигналите навреме натовски танкове в България направо да тръгват за Атина. какво изобщо чакаха досега?... Видя се, че гръцката демокрация е в опасност. Вместо както е редно безотговорният Ципрас да подаде отставка такава бе подадена от отговорния политик Самарас. Веднага един евромегдан на Синтагма!!!
    Ей тоя сценарии...като нищо да мине в България. Но в Гърция....явно трябва някой да свикне че от време на време е възможна и истинска демокрация.

Коментар

• каква Москва бе пич...

Първоначално изпратено от Имхотеп Разгледай мнение
      Е ти нали щеше инвестиции да правиш в Ню Йорк, в масква... Ся и в Гърция ли?
      каква Москва бе пич...

Коментар

• Само банки ви са в главата

Първоначално изпратено от andy2000 Разгледай мнение
        Малко прекаляваш с обобщенията, не смяташ ли?

Във вторник евролидерите ще кажат също ОХИ и тогава Ципрас ще е в мат.
        Колко време може да издържи една икономика със затворени банки?
        Само банки ви са в главата...от този страх не можете да мислите.

Коментар

• Първоначално изпратено от Iv_max Разгледай мнение
          Това само може да ме радва. Ако мога да живея евтино в Гърция, особенно в някой места в Гърция които са уникални с радост бих се преместил да живея там. И може и инвестиции да направя пак там....и ако много хора направят като мен след 5 годии вече няма да ми е чак толкова евтино.
          Е ти нали щеше инвестиции да правиш в Ню Йорк, в масква... Ся и в Гърция ли?
          Не спори с идиот (мурзилка)! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.

Коментар

• Не приятелю

Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнение
            типично изказване за българин....100%-тов

значи споед теб фамилиите около нова демокрация и пасок с 100+ милиарда евра в Швейцарско са достойни... или Ципрас и Варуфакис, които лъжет, че банките ще са отворени утре и ще има много кеш от ЕЦБ.....

това, че са единни и достойни в лапането и невръщането не прави един народ достоен.....възхищаваш им се както един Бай Ганьо би се възхитил на някой , който е ударил келепира
            Не приятелю, типично за един Българин е да се моли, оплаква, скатава, роболепничи, и примирява с кучешки живот.

Коментар

• Първоначално изпратено от Forex Master Разгледай мнение
              Пристигналите навреме натовски танкове в България направо да тръгват за Атина. какво изобщо чакаха досега?... Видя се, че гръцката демокрация е в опасност. Вместо както е редно безотговорният Ципрас да подаде отставка такава бе подадена от отговорния политик Самарас. Веднага един евромегдан на Синтагма!!!
              Е пак се обърка. Нали хуйло щеше да праща флота и танковете на ципраската че и пари щеше да докара?
              Кое сега е вярното?

Коментар

• Това само може да ме радва

Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнение
                Съвсем скоро ще ти е доста евтино да живееш в гърция Няма никакъв проблем да реализираш желанието си
                Това само може да ме радва. Ако мога да живея евтино в Гърция, особенно в някой места в Гърция които са уникални с радост бих се преместил да живея там. И може и инвестиции да направя пак там....и ако много хора направят като мен след 5 годии вече няма да ми е чак толкова евтино.

Коментар

• Пристигналите навреме натовски танкове в България направо да тръгват за Атина. какво изобщо чакаха досега?... Видя се, че гръцката демокрация е в опасност. Вместо както е редно безотговорният Ципрас да подаде отставка такава бе подадена от отговорния политик Самарас. Веднага един евромегдан на Синтагма!!!
                  Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!

Коментар

• Първоначално изпратено от Xman1 Разгледай мнение
                    Какво трябва да получат собствените си пари от банката ли?! Това ли няма да им дават???

А всъщност къде са всичките тези пари?!? Нали един дава и друг взима??? Като отидеш да си купиш хляб в магазина, парите след това не изчезват. Магазинера купува продукти за следващия ден, от доставчика и тн. Парите продължават да се въртят в икономиката.

Къде са парите на Гърция?!... къде са тези 300 милиарда, които се предполага, че Европейците са им ги дали??? Очевидно е че не се въртят в Гръцката икономка, очевидно е че някой им ги е взел или никога не са им ги давали.

В Гърция в момента физически липсват парите... къде са?!? Явно не са в Гърция... Гърция е внесла стоки за 400 - 500 милиарда ли?!? Какво толкова е внесла??? Това е ужасно чудовищна сума... интересно какво са купували... хиляди тонове злато и платина ли са купили с тях?!? Ако са ги дали за вносна храна... нямаше ли да измрат от преяждане, понеже физически нямаше да им стигнат силите да ги изядат...

Интересно ще е да се проследи пътя на парите, но предполагам преди това, ще замажат нещата и няма да го проследят, защото ще се окаже, че парите са в тях... т.е. в тия които уж са им ги дали... защото просто никога не са им ги давали.
                    Бе ти що не вземеш малко да попрочетеш преди да бръщолевиш идиотизми?
                    Еййй задаващата се мизерия някъде по света действа като магнит на мурзилките, путиноидите, руските тролове ,рубладжиите и петата колона на хуйлостан. Всички се изредиха да подсмърчат тук

Коментар

Искам да съм Грък и ме е срам че съм Българин.

В този момент се чуствам така.

Абсолютно никога не мога да си представя Бългаите да направят и 10 % от това. Ние сме Мърша.

А политиците ни са най големите продажни боклуци.
                      типично изказване за българин....100%-тов

значи споед теб фамилиите около нова демокрация и пасок с 100+ милиарда евра в Швейцарско са достойни... или Ципрас и Варуфакис, които лъжет, че банките ще са отворени утре и ще има много кеш от ЕЦБ.....

това, че са единни и достойни в лапането и невръщането не прави един народ достоен.....възхищаваш им се както един Бай Ганьо би се възхитил на някой , който е ударил келепира
                      това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции

Коментар

• абе х-ман , ти разсъждаваш като пълен лаик за банковата система - счетоводен баланс не си ли отварял, активи , пасиви такива неща....

On the left there is nothing right, and on the right there is nothing left не ти ли говори нещо тая фраза

а за 300 те милиярда къде са - мини по Егнатия Одос с 100 те км тунели, и още толкова мостове, и виж къде са! После разгледай гръцките ескадрили F-16 и пак ще видиш къде са.... или тия неща средния грък казваш не му трябват, и не ги ползва???
                        "the trend is your friend until the end..."

Коментар

• Гърция и България ги има от 2 хил години ....да му мислят швабите ...Наближава балкански съюз заедно с югославия.....новата валута щесе казва Слав .... Да го духа травестита Меркел и зомбирания и миризлив опикан народ.
                          Животът е огледало.....усмихвай се

Коментар

Искам да съм Грък и ме е срам че съм Българин.

В този момент се чуствам така.

Абсолютно никога не мога да си представя Бългаите да направят и 10 % от това. Ние сме Мърша.

А политиците ни са най големите продажни боклуци.
                            +10

Коментар

• Първоначално изпратено от BobyB Разгледай мнение
                              Ципурата ще заплаши че ще сложи руски ракети и готово.
                              Нали знаеш колко бързо се сменя правителство в малка държава?
                              Като го емнат гърчолята след 1-2 седмици макс ще види едни ракети...

Коментар

• Първоначално изпратено от andy2000 Разгледай мнение
                                Малко прекаляваш с обобщенията, не смяташ ли?

Във вторник евролидерите ще кажат също ОХИ и тогава Ципрас ще е в мат.
                                Колко време може да издържи една икономика със затворени банки?
                                Ципурата ще заплаши че ще сложи руски ракети и готово.

Коментар

Working...
                                X