IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Какво ще стане с еврото ако Гърция излезе от еврозоната?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от andy2000 Разгледай мнение
    Хахахахаха..Ципи го съдраха

https://www.facebook.com/GuyVerhofst...3988726765016/

Guy Verhofstadt
    I got angry this morning at Mr Tsipras, because we need to see concrete proposals coming from him. We can only avoid a #Grexit if he takes his responsibility. Watch my speech again here
    коментар от грък

Nikos Kalyvas Guy, congrats. Mr Tsipras lie is one and only: he didn't mention that the vast majority of ex-PASOK voters, who have led Greece in today's situation, have become SYRIZA voters today.
    In addition please note that Mr Tsipras has never worked in his entirely life. He is coming from a very wealthy Greek family that rumors says, have made its fortune between 1967-1972....
    From his 18 yo till couple a years ago, he wasn't even a MP in Greek Parliament.
    Conclusion: his family was and probably still is part of the system. He has never negotiated not even for a chewing gam.
    He was traveling throughout Europe for demonstrating against Europe, G8, OTAN, etc.

Станишко Маляков?

Коментар

• Първоначално изпратено от Jimmy Разгледай мнение
      Обаче краставите магарета няма как да не се надушат

Нашто момче просто е пробивно и се бута навсякъде де щракат и светкат. Иначе бъкел си няма какво ще прави в комбина с Цапрас. Недай си Боже да е споделял опит за луканфолт. Те гърците имат богат собствен такъф.

Коментар

• Първоначално изпратено от съни(тя) Разгледай мнение
        мисля че е рано за такъв черен сценарий
        Много зависи дали имат воля за нестандартни решения, другите дотук показват, че дефектите само се маскират, но проблемът се задълбочава...
        и започване на едни общи дискусии за мястото на страните в този съюз, вкл. на новите членки, като Б-я
        Който иска нека си затваря очите, но евробюрокрацията е станала символ на политически натиск и корупция ...дано някой не се шокира, но мнението ми е, че с тяхна благословия се поддържат корупционни правителства и се налагат практики, които не са в интерес на мнозинството
        Значи според тебе,спирането на финансирането на Гърция е задълбочаване на проблемите така ли!!!Я добре си спеше!!!Кой те събуди!!!Предай поста на някой друг!!!

Коментар

• Първоначално изпратено от ing5rov Разгледай мнение
          Мдаа ...какво следва , ли ...бавно и мъчително връщане на дойчемарката !
          мисля че е рано за такъв черен сценарий
          Много зависи дали имат воля за нестандартни решения, другите дотук показват, че дефектите само се маскират, но проблемът се задълбочава...
          и започване на едни общи дискусии за мястото на страните в този съюз, вкл. на новите членки, като Б-я
          Който иска нека си затваря очите, но евробюрокрацията е станала символ на политически натиск и корупция ...дано някой не се шокира, но мнението ми е, че с тяхна благословия се поддържат корупционни правителства и се налагат практики, които не са в интерес на мнозинството

Коментар

• Хахахахаха..Ципи го съдраха

https://www.facebook.com/GuyVerhofst...3988726765016/

Guy Verhofstadt
            I got angry this morning at Mr Tsipras, because we need to see concrete proposals coming from him. We can only avoid a #Grexit if he takes his responsibility. Watch my speech again here

Коментар

какъв е този сайт, може ли малко инфо, ако знаеш

Никак не е ласкав коментарът за източно-европейските послушковци...
              Но, по-неприятно е това

"В срещата на върха в Брюксел показа...че ЕС не работи. Гърция вече не е проблем. Следващите кандидати са Италия и Франция, вероятно Испания.
              Грешките са системни и не могат да бъдат коригирани от компромиси.
              Причините за това са лесни да се анализират, но твърде сложни, за да ги решим.
              .......
              Италианският премиер Матео Ренци е казал най-ясно какво южните европейци мислят: имаме нужда от една различна Европа.
              Той смята основата на проблема на ЕС за по-сериозна от проблема 'Гърция'. "
              Не че нещо, но никой няма да върже.

Коментар

Но, по-неприятно е това

"В срещата на върха в Брюксел показа...че ЕС не работи. Гърция вече не е проблем. Следващите кандидати са Италия и Франция, вероятно Испания.
                .......
                Италианският премиер Матео Ренци е казал най-ясно какво южните европейци мислят: имаме нужда от една различна Европа.
                Мдаа ...какво следва , ли ...бавно и мъчително връщане на дойчемарката !

Коментар

• Първоначално изпратено от Бате Пешо Разгледай мнение
                  Той само Марандитко да беше с мед да го намажеш.Амстердамката допуска тука няколко идиота да обиждат Русия руския народ и Президента Путин.Бан за Кандитковци и равновесковци няма
                  Прав си баце , мери с различен аршин.

Коментар

• Първоначално изпратено от ing5rov Разгледай мнение
                    http://deutsche-wirtschafts-nachrich...faellt-die-eu/

Нещата съвсем зациклиха...май Гърция ше е върха на айсберга.

Но, по-неприятно е това

.......

Коментар

• Първоначално изпратено от mikomikov Разгледай мнение
                      Уважаема Амстердам! Да знаете, че вече не сте ми чак толкова уважаема!

Ай се разберемЕ:

1. ЗАЩО, след като съм поставил цитираният индивид - в игнор-листата си - вчера НЕ виждах постовете му, а днес отново ги виждам, без да съм правил промени в рязко - отрицателното си мнение за този ник /маранди - мардата/??? Или вие само експериментирате: ще променим настройките му, за да ИМ гледаме сеирО?

2. Те ви го и резултата: постът ми е провокиран от цитираното мнение, във връзка с което Ви задавам поне 2 въпроса:

а/- когато аз споря с тоя тъпунгер /без познания в сферите, които САМ смята, че владее/- маранди - мардата - Вие, Амстердам - ми триете мненията - с мотива /цитирам Ви/: "БЕЗОБРАЗЕН ЕЗИК"! Т.е. - защо отношението ми към единствен човек във форума - е отрицателно С ОСНОВАНИЕ - аз съ заклеймен с "безобразен език" - и ВЕДНАГА ПОСТЪТ МИ Е ИЗТРИТ от Вас, мила ми Амстердам?

б/- когато мардата - Маранди - обижда хората, участващи във форума Ви - с "ТЪПАНАРИ", когато - както се произнася той "вие надминахте всичко" /виж цитата горе/ - на него не му обръщате внимание, дори със забележка за "БЕЗОБРАЗЕН ЕЗИК" - да не говорим, че постът му остава!!! Защо отношението към него е различно, не толкова много уважаема?

п.п. Обяснявам значението на нарицателното "марда" - изостанала /ама много изостанала!/ - непродадена /вмирисана/ стока...

п.п.п. Моля Ви за съдействие - отново да върнете въпросната марда в игнор-листата ми!
                      Той само Марандитко да беше с мед да го намажеш.Амстердамката допуска тука няколко идиота да обиждат Русия руския народ и Президента Путин.Бан за Кандитковци и равновесковци няма

Коментар

• Първоначално изпратено от marandi Разгледай мнение
                        A, бря пиша за Гърция, кьорафф ...

П.П. Относно какво си ми "направил" опять двойка - имам собствени сайтове и си пиша, бре хамстер.

Той ми бил "направил" тема - въх ...
                        Маймун твоите сайтове не ме интересуват там си фантазирай на воля.

Коментар

• Брюксел към Атина: Имате 48 часа или фалит
                          Най-големият гръцки частен ТВ канал МЕГА съобщи, че кредиторите са дали на Атина ултиматум от само 48 часа за споразумение, иначе обявяват фалит. За сега не се казват повече подробности,
                          Всичко е много просто. Искаш ли нещо - бориш се...Не ти ли стиска - губиш го!

Коментар

• http://deutsche-wirtschafts-nachrich...faellt-die-eu/

Нещата съвсем зациклиха...май Гърция ше е върха на айсберга.

Коментар

• бе, какво им става на тез французи
                              премиерът им Валс днес изчуруликал в туитъра )
                              "Гърция е Европа"

а бившият шеф на ЕЦБ Жан-Клод Трише:
                              "Гърция може да постигне споразумение. Ако излезе от еврото ще има своята драма.
                              Но, също така един Grexit, ще бъде силен удар по репутацията на Европейския план и ще включва геополитическите рискове в момент на нестабилност в съседните региони"
                              Last edited by съни(тя); 08.07.2015, 21:08.

Коментар

• Първоначално изпратено от Бате Пешо Разгледай мнение
                                Направили сме ти тема дето мое си пишеш за БГ империя на воля ама ти драскаш във всички теми.Гърция не ме интересува
                                A, бря пиша за Гърция, кьорафф ...

П.П. Относно какво си ми "направил" опять двойка - имам собствени сайтове и си пиша, бре хамстер.

Той ми бил "направил" тема - въх ...

Коментар

Working...
                                X