If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Какво ще стане с еврото ако Гърция излезе от еврозоната?
Само високите технологии и технологичните тайни са сигурна стойност, всичко друго овчарник. Като каже този който има технологията че не иска злато а кошница от борсови стоки няма как да му се противопоставят, златото не става за нищо.
Трябва да се прекръстиш от "супер", на "макро" тгрейдър. Какво ме боли мен за високите или каквито и да било технологии. Мен ме интересува с какво мога утре да си купя един хляб. Едва ли ще успея с някоя нанотехнология, ако ще и да е СУПЕРнанотехнология.
Само високите технологии и технологичните тайни са сигурна стойност, всичко друго овчарник. Като каже този който има технологията че не иска злато а кошница от борсови стоки няма как да му се противопоставят, златото не става за нищо.
Не можаха да купят колкото искат, защото повече физическо злато на пазарите не е имало. Те книжно злато не купуват.
Аз се шегувам, но наистина се изненадах онзи ден от данните. И не си прав за физическото. По тази логика, защо купуват щатски ДЦК? Къде виждаш закони на физиката в тях?
П.П. Между другото, смятам, че Китай манипулира с тези данни, за да свали още цената.
Тоест, преди още Сириза са дошли на власт?!... Тогава що плюете Ципрас?
Ципрас не фалира Гърция, НО с малоумното си антиуправление загуби ценно време...време, което се измерва с милиарди на ден....
великата сделка дето я сключи е по-мизерна от всички досега без изключение + че така си ебаха банковата система, че от това вече банки не стават. Ще им опоскат активите...ако са останали и ще са нещо като взаимоспомагателни каси в идните 5-10 години, а който иска читава банка ще ходи в клоновете на големите Европейски банки или...в България на екскурзия...
това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции
Коментар