IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Какво ще стане с еврото ако Гърция излезе от еврозоната?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Pivoley Разгледай мнение
    Аз мисля, че никой няма да гони Гърция, нито от ЕЗ, още по-малко от ЕС. Планът е да оставят Ципурата да се налудава, той ще пусне некви разписки за разплащания, щото пускането на нови пари изисква време, след което най-късно септември или октомври гърците ще решат, че 50% обедняване е най-лошият вариант за тях, което ще сложи край на авантюрата на Сириза и нови избори. След това нищо не пречи от есента да се сключи нова "спасителна програма" с новия кабинет, при условия наложени от кредиторите, целящи компенсиране на сриналите се бюджетни приходи.
    Категорично е така - не твърдя, че ще ги гонят, в никакъв случай. Просто повече няма да гонят лошото дете с лъжица пълна с мед в ръка, а ще го оставят да си счупи главата както намери за добре.

И тъй като Цако очевидно в глупостта си е способен на всичко, то европейците са длъжни да се подготвят за грекзита, защото както казах и преди няма как насила да спасят гърците, ако те отговарят на всичко с "Не".

Коментар

Аз мисля, че никой няма да гони Гърция, нито от ЕЗ, още по-малко от ЕС. Планът е да оставят Ципурата да се налудава, той ще пусне некви разписки за разплащания, щото пускането на нови пари изисква време, след което най-късно септември или октомври гърците ще решат, че 50% обедняване е най-лошият вариант за тях, което ще сложи край на авантюрата на Сириза и нови избори. След това нищо не пречи от есента да се сключи нова "спасителна програма" с новия кабинет, при условия наложени от кредиторите, целящи компенсиране на сриналите се бюджетни приходи.
      +++

Коментар

• Първоначално изпратено от DidoDinev Разгледай мнение
        To ако ставаше с инат, македонците досега да са надминали Швейцария. А те рият дъната на всички класации, милите

Иначе не ми се иска да мисля, че на Цако някой му дърпа конците. За мен те продължават да следват плана на Варуфакис, опрян на микс от теории на игрите. Не искат да видят обаче очевидното - че тактиката им отдавна е разгадана и не сработва, защото за да сработи един блъф трябват поне двама. А европейците отказаха изобщо да комуникират с Фако, което автоматично направи всякакви блъфове и маневри невъзможни. Цако в момента само плаши гаргите, очевидно е, че Европа минава в режим подготовка и реализация на гризход с минимални последици за оставащите

Коментар

• Първоначално изпратено от Mito Karamitov Разгледай мнение
          Целуващия се, били обяснил на БГ простаците кат мен за това чудо невиждано БГ Фалутен Брод
          И как това наше творение още е живо (освен на Артия) без чужди инвестиции и стабилен растеЖ
          А забравих че имаме и гръмнала баММка вече

http://www.investor.bg/ikonomika-i-p...doklad-198277/

А в другите наши баММки далЕЕ не е същото положение питам
          Синко,

подробно съм ви предупреждавал за нещата, когато е било нужно ( може да си гледаш датите ) и съм се подписал като аФтур
          ------------------------------------------------------------------------------

04.01.2011 - БГ Емигрантът и Европейските средства - ключови за 2011 г.

http://marandi.blog.bg/biznes/2011/0...-2011-g.661837

П.П. Виждам, че вече нямате нужда от помощ и от години съм в режим: "Сеир"
          Last edited by marandi; 08.07.2015, 16:01.

Коментар

• Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнение
            ...иначе са корави и инатливи, но това няма как да ги оправи само с инат не става.
            To ако ставаше с инат, македонците досега да са надминали Швейцария. А те рият дъната на всички класации, милите

Иначе не ми се иска да мисля, че на Цако някой му дърпа конците. За мен те продължават да следват плана на Варуфакис, опрян на микс от теории на игрите. Не искат да видят обаче очевидното - че тактиката им отдавна е разгадана и не сработва, защото за да сработи един блъф трябват поне двама. А европейците отказаха изобщо да комуникират с Фако, което автоматично направи всякакви блъфове и маневри невъзможни. Цако в момента само плаши гаргите, очевидно е, че Европа минава в режим подготовка и реализация на гризход с минимални последици за оставащите

Коментар

Ако не си спомняш, кабинетът сам си подаде оставката, щото ДуПеСето каза, че си оттегля подкрепата.
              Много добре си спомням... Наложи се лично Лютви-то МНОГОКРАНО и пламенно да се кълне във вярност пред хамериканското посолство и да засвидетелства твърдото си убеждение, че гейропейските, хатлантическите и натовски ценности за ДПС са над всичко. Горките.... Надяваха са, че ще са и в това правителство ама задокеанските господари решиха да ги оставят малко в карантина докато се изясни играта на Ердоган.
              Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!

Коментар

• Първоначално изпратено от dddd Разгледай мнение
                Би ли прочел писанията на SPEKO? Ще ми бъде интересен коментара ти. Понеже е минало време може да се направи някаква оценка на стойността на прогнозите и доколко са били верни. Мисля, че ще ти е полезно.
                Да, подобни са на моите хвърлих един бърз поглед. Не знаех че и той е развивал подобни тези.
                Главно са от миналата година засега не са се сбъднали но това няма да промени моите виждания

Коментар

• БРИКС-аджиите си правят пишки с комшиите.
                  Можело да купят няколко акции от новата банка и да получат заем ...

Коментар

• Първоначално изпратено от Forex Master
                    Държавата бе срутена, когато седерастите, сините талибани, соросоидите, НПО простетата и цялата остана сган от зомбита и петоколонници на Пиндостан бяха командировани на жълтите павета за да свалят правителството на Орешарски. От тогава на всеки нормален българин му е напълно ясно, че България е една най-обикновена колония управлявана от второразрядни чиновници във Фашингтон.
                    Глупости. Ти как я виждаш тая работа 50 протестъра да свалят цял кабинет? Май нещо имаш проблеми с паметта? Ако не си спомняш, кабинетът сам си подаде оставката, щото ДуПеСето каза, че си оттегля подкрепата.

Коментар

Повечето ме наричат Пешо или Карамитов а този Спеко за първи път някой така ме оприличава

Аз не се сърдя но не съм никой от тях
                      Би ли прочел писанията на SPEKO? Ще ми бъде интересен коментара ти. Понеже е минало време може да се направи някаква оценка на стойността на прогнозите и доколко са били верни. Мисля, че ще ти е полезно.

Коментар

• Имаше и един друг луд обясняваше как БНБ и Искров са с мозъчни импланти от телеком австрия хахахаха
                        Custodite sortem vestram

Коментар

• Първоначално изпратено от dddd Разгледай мнение
                          В случай, че ти е първи ник извинявай. Преди време имаше един лумпен SPEKO и на моменти пишеш едно към едно с него. Прочети му писанията и дай коментар. Ще ми бъде интересно как би го квалифицирал. Години наред говори като теб и понеже нищо от писанията му не се случи спря да пише. Вероятно се е почувствал неадекватен.
                          Повечето ме наричат Пешо или Караиванов а този Спеко за първи път някой така ме оприличава

Аз не се сърдя но не съм никой от тях

Коментар

• Greece Requests 3-Year Loan Facility From ESM, Document Shows
                            By Eleni Chrepa and Nikos Chrysoloras

(Bloomberg) -- Greece submits request for 3-yr loan facility from the European Stability Mechanism, according to document obtained by Bloomberg News.
                            Loan will be used to meet Greece’s debt obligations, to ensure financial system stability: document
                            Greece proposed immediate implementation of measures, including tax, pension reforms as early as next week: document
                            Govt to detail its proposals for specific reform agenda on July 9 at latest: document
                            NOTE: Earlier, ESM Has Received Request From Greece for New Program

Пълни шизофреници!!!
                            Само преди 3 дни и правителство и народ казаха твърдо нье! на по-нататъшното заробване със заеми, срещу реформи.
                            Що така бе миме?

Коментар

защо седма?
                              говоря го от края на миналата
                              В случай, че ти е първи ник извинявай. Преди време имаше един лумпен SPEKO и на моменти пишеш едно към едно с него. Прочети му писанията и дай коментар. Ще ми бъде интересно как би го квалифицирал. Години наред говори като теб и понеже нищо от писанията му не се случи спря да пише. Вероятно се е почувствал неадекватен.

Коментар

• Почвам да си мисля, че въпреки всичко целта на Ципурата е да ги изгонят от ЕЗ.... кой как му дърпа конците не знам, но определено ще има драми.

Най-големият проблем пред гърците е, че са непочтенни като масата българи и са разглезени през последните 20 години....иначе са корави и инатливи, но това няма как да ги оправи само с инат не става.

Хората си знаят политиците що за стока са и не знам какво ще последва, но определено ще има безредици и дано имат разум да не ескалират в нещо по-лошо.

При всички положения ножа е допрял до кокала и даже и да има сделка тя само ще отложи неизбежното - ФАЛИТ и ГРЕКСИТ

ЕЦБ ще трябва да печати яко, за да не гръмнат още държави, които да повлекат системните банки от еврозоната под вода. Еврото ще иде на паритет с долара , че и по-надолу...въпрос на месеци е ако не стане някакво чудо. После зависи колко ще гръмнат зад океана и там как ще се печати. изводът за мен е 30% от кеша в злато (физическо).
                                Last edited by bertram; 08.07.2015, 15:08.
                                това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции

Коментар

Working...
                                X