IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Какво ще стане с еврото ако Гърция излезе от еврозоната?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от panterata na pop folka Разгледай мнение
    хайде заеби заемите взетите нека започнат на чисто или и това не могат ---хахахахаха
    Хаха,могат го и още как,хаха!Пукната стинка няма да върне Ципрас и много правилно постъпва...А кредиторите са орисани да дават докато фалират.

Прочетох,че някои "фундаменталисти" се мъчат да ме оборят защото най-големите кредитори били ЦБ,пък те нали си печатат на воля.Само че Гневът на Тълпата избухне ли веднъж нищо не може да спре рязането на глави,срутането на Бастилията или разстрела на императорски семейства!И живота продължава....по новому!
    Доказателство за доверие дава първо оня, който го търси!

Коментар

• Първоначално изпратено от съни(тя) Разгледай мнение
      имам, но в нашата къща е малко ...атрибут, който гледаме да не ни облъчва излишно

за неделята знам само,че имаше привес на един отговор "не" който надделя в рефередума за това "дали конкретния договор от 25.06 с мерките в него, да бъде разписан, съответно приет от народа"
      А самият договор, можеш да го видиш на страницата на ЕС ...прочети го, поне да знаеш защо са гласували така
      Те самите не знаят, защо са гласували така. Ще го осмислят тепърва, може и следващ референдум за отмяна на не-то да има. Като се опразнят витрините, ще им дойде музата за мислене.

Коментар

• В мерките за стабилизиране неминуемо трябва да присъстват съкращения в бюджетната сфера и намаляване на заплатите на оставащите на работа.Орязване на премии и бонуси, връщане на неправомерно раздаваните.
        Ако това не фигурира, останалото е голи приказки.

Коментар

ти телевизия нямаш ли новини не гледаш ли
          имам, но в нашата къща е малко ...атрибут, който гледаме да не ни облъчва излишно

за неделята знам само,че имаше привес на един отговор "не" който надделя в рефередума за това "дали конкретния договор от 25.06 с мерките в него, да бъде разписан, съответно приет от народа"
          А самият договор, можеш да го видиш на страницата на ЕС ...прочети го, поне да знаеш защо са гласували така

Коментар

можеш ли да ми дадеш линк за това сиртаки от неделя
            ти телевизия нямаш ли новини не гледаш ли

Коментар

• Първоначално изпратено от KrumE Разгледай мнение
              Пише, че са им дали 48 часа.

Или приемат, или НЕ.

Гръцката драма е към края си.
              Или може би към някакво друго начало.
              да началото ще е подобно на това със Европейския съюз.ще се лепнат към Русия или некой друг започващ съюз на изток ще засмучат кинти от там и понеже са първи ще стъпят на крака мигновено а останалия източен блок ще гледа как там текат пари а самия той вече виси на запада във дългове и тъпчи на едно място.така ще минат 5-10 години и източна европа както и южна ще пожелаят да влязът в блока в който ще е Гърция и в момента в който това стане започва тиранията и новия комунизъм ,през което време запада със течение на години отново ще стане притегателен център където естествено първо гърците ще се намърдат и така кръговрат но ние винаги ще сме влезли там къде вече трябва да се излиза без ползи докато Гърция винаги ще е първа на всяка софра.това е един вариант според мен дано да не съм прав

Коментар

е сиртакито от неделя го помним помни го и Европа.Гърция казаха фък офф Европа.няма как да продължи да бъде хранено кучето Гърция след като то отхапа ръката която му подава хляба
                можеш ли да ми дадеш линк за това сиртаки от неделя

Коментар

само да ти разсея една заблуда - каквато и валута да си въведат, заемът им е деномиран в Евро и Меморандумът '12 е подписан по агликанското право - няма мърдане - този размер и тази валута ....единствено исландския модел ги спасява от това ... но няма условия в гърция да се случи нещо такова

припомням пак- горното беше причина Папандреос да не посмее да го подпише и да иска референдум тогава, но му спретнаха с общите сили ...смяна

Та, при тотално съсипаната банкова с-ма сега (крайният й тренд започна през февруари) нямат голям избор, освен да настояват орязване на дълговете...неизплащаеми, за която и да е страна при тези условия
                  е сиртакито от неделя го помним помни го и Европа.Гърция казаха фък офф Европа.няма как да продължи да бъде хранено кучето Гърция след като то отхапа ръката която му подава хляба

Коментар

• Първоначално изпратено от v_tin Разгледай мнение
                    Най доброто което може да направиш е да сложиш последният бг император който и да е той в игнора, иначе ще ти напълни главата с гръмотевици
                    Имаш шанс да влезеш в гугъл и да редактираш, че БГ не е Империя.

П.П. После влез в учебниците на Франция, Англия и УСА, които също учат, че БГ е Империя.

Така ще покажеш какъв велик бай Ганьо си

П.П.П. Затова се отказах да ви помагам преди години - виждал съм тъпанари, ама вие надминахте всичко - хахаха

Коментар

добре бе форексче.изтрии тези 300 милиарда и да въведат нова валута си тяхна и да започват на чисто.нали така избра народа великия гръцки........хайде какво още се умилква за помощи.нали са ербапи.само не ми обяснявай че Европа им дължи пари за да имат по 2000 -3000 евро пенсии.хайде заеби заемите взетите нека започнат на чисто или и това не могат ---хахахахаха-----ей от комуниста по мръсно и долно животно нема на този свет
                      само да ти разсея една заблуда - каквато и валута да си въведат, заемът им е деномиран в Евро и Меморандумът '12 е подписан по агликанското право - няма мърдане - този размер и тази валута ....единствено исландския модел ги спасява от това ... но няма условия в гърция да се случи нещо такова

припомням пак- горното беше причина Папандреос да не посмее да го подпише и да иска референдум тогава, но му спретнаха с общите сили ...смяна

Та, при тотално съсипаната банкова с-ма сега (крайният й тренд започна през февруари) нямат голям избор, освен да настояват орязване на дълговете...неизплащаеми, за която и да е страна при тези условия

Коментар

• Пише, че са им дали 48 часа.

Или приемат, или НЕ.

Гръцката драма е към края си.
                        Или може би към някакво друго начало.

Коментар

• Първоначално изпратено от ДесеткиЛевове Разгледай мнение
                          http://www.tradingeconomics.com/port...nt-debt-to-gdp
                          http://www.tradingeconomics.com/ital...nt-debt-to-gdp
                          http://www.tradingeconomics.com/spai...nt-debt-to-gdp
                          http://www.tradingeconomics.com/fran...nt-debt-to-gdp

Не знам кой е шут, много ми е трудно да преценя, ще отделя няколко часа да помисля.
                          Най доброто което може да направиш е да сложиш последният бг император който и да е той в игнора, иначе ще ти напълни главата с гръмотевици

Коментар

• Първоначално изпратено от KrumE Разгледай мнение
                            Народа ни има поговорка - Не е луд тоя, дето яде зелника, луд е тоя, дето ме го дава.
                            така е прав си но те си взеха поука сега да му мислят мизерниците хрантутници

Коментар

• Прясно откраднато от ФБ :
                              Новата гръцка валута ще се казва СРАХМИ.

Коментар

• Първоначално изпратено от Forex Master Разгледай мнение
                                Само ддддедовия още не е разбрал, че ЕЦБ спря помощта на гръцките банки веднага като разбра за референдума. Целта бе супер прозрачна. Мародерите се надяваха, че при неизбежното затваряне на банките гърците ще гласуват против Ципрас на референдума... Да, ама не... както казваше един дърт седераст... хаха
                                добре бе форексче.изтрии тези 300 милиарда и да въведат нова валута си тяхна и да започват на чисто.нали така избра народа великия гръцки........хайде какво още се умилква за помощи.нали са ербапи.само не ми обяснявай че Европа им дължи пари за да имат по 2000 -3000 евро пенсии.хайде заеби заемите взетите нека започнат на чисто или и това не могат ---хахахахаха-----ей от комуниста по мръсно и долно животно нема на този свет

Коментар

Working...
                                X