IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Какво ще стане с еврото ако Гърция излезе от еврозоната?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• не става, брат, те са съсобственици, които не искат да си продадат дяла - не мож' ги изхвърли от "бащинията" им, можеш само да я фалирГаш цялата, но това няма как да се случи в реалността. И въобще много бързо забравяте за егалите, либерте, фратерните, а те са основополагащи - на сирече хляб не се отказва, римембър...
    Първоначално изпратено от 4ervenasgan Разгледай мнение
    Грую, никой няма ги изхвърли от ресторанта.....просто ще откажат да им сервират повече.
    Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

Коментар

• в лонг търм сите сме мрътви Но живеем сега, а не в бъдещето, така че системата на маляките (засега) е много по-правилната от нашата. Говорил съм го преди 6 години, когато Тиквун дойде за пръв път на власт - трябваше макс бързо да влезем в ЕЗ, ама макс бързо и след това да се отдадем на харчлък на ултра ниски лихви. Това щеше да вдигне стандарта (изкуствено, естествено - каква готина игра на думи, чак сам си се кефя), а точно това липсва в момента при нас - много ниска база, мого ниско вътрешно търсене, ако те се вдгнат, а това става или революционно със заеми, или еволюционно - когато си заслужим след 15-20-30 години, държавата ще цъфне и върже. Ще стане ефекта на лавината, това, което наблюдавахме по време на кризата в Полша, която почти не бе засегната, защото харчеше като луда за инфрата на Евро 2012. А тъпите инвеститори в сити, мити и неумити гледат цифрички и ръгат ли ръгат кинта, нищо, че тези цифрички са лъжливи, важното е сега да гепнем бонуса. Както казах - просто и ясно
      Първоначално изпратено от vankel Разгледай мнение
      В грешка си Груйо !

Накрая хитрата сврака е с двата крака !
      Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

Коментар

• Първоначално изпратено от precakanoto Разгледай мнение
        защото на практика койнът е чистата хартия (без фундамент ако ползваме по-човешкото виждане на д-р. Каро)
        Мммм... Бих малко те поправил от гледна точка на фактите. Биткойнът не е чиста хартия, а чиста математика! Освен това превъзнасяните от теб книжни пари са само 1% на книга, останалите са виртуални числа в компютрите също като биткойна, с една съществена разлика.

Биткойнът не зависи от един компютър, един човек, една организация или едно правителство. Ти какви електронни пари предпочиташ? Невъзможни за фалшифициране или такива, при които във всеки един момент един чичко или една лелка може да натисне още няколко нули на клавиатурата и да изплюе трилиони в икономиката под радзни смешни предлози?
        Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!

Коментар

• Първоначално изпратено от Forex Master Разгледай мнение
          Въпрос на гледна точка. За мен книжните пари са с голяма волатилност спрямо биткойна и не са удобни за бизнес!

Но при положение, че зад койна няма нищо като стойност, (само виртуална, без реална съставка), то каквато и да е малка реална стойност при книжните им гарантира значително по-малката волатилност спрямо койна
          Не е препоръка... !!!
          "Най-сигурната спирачка на дивия спекулативен бяс е загубата." - A. Kostolany

Коментар

• Грую, никой няма ги изхвърли от ресторанта.....просто ще откажат да им сервират повече.

Коментар

• В грешка си Груйо !

Накрая хитрата сврака е с двата крака !

Коментар

• Първоначално изпратено от vankel Разгледай мнение
                Според вас кога ще ще хвърлят кърпата и ще обявят предсрочни избори !?

В понеделник с въвеждането на капиталов контрол или по-късно !?
                Ти откровено комуне да "хвърля кърпата" виждал ли си? Някога, някъде?

По-скоро ще хвърли първо полицията срещу синтагмата.....поне докато има евракис да плаща на полицакис, че после....

Коментар

Ние не сме като гърците все пак и можем да пропуснем подхода с "терминологията", която ни изнася, но все пак койнът е с най-волатилната "стойност" спрямо "книжните" пари
                  Въпрос на гледна точка. За мен книжните пари са с голяма волатилност спрямо биткойна и не са удобни за бизнес!

Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!

Коментар

• Съжалявам, че го казвам, но в случая Че-то е прав, а сганта и вИнкела са в много сериозна заблуда, изхождайки точно от евроГейските ценности и разни доста неприложими към момента монетарни теории, които са тотална отживелица То това е и най-готиното - маляките цакат юръпа точно с нейната топла бира - евроГейските ценности. Вие как я виждате тая работа да извадят маляките от ЕС и ЕЗ, хеле пък от ЕС Ма това да не ви е Хитлер и заграбването на Чехословакия - дайте го малко по-сериозно. Няма нито една процедура, по която да могат да изритат маляките от ЕЗ и особено от ЕС. Членството там е ВЕЧНО!!! Това е като да вземеш диплома за вишУ - няма как да ти я отнемат после, просто няма как, совен ако не обявят самият ВУЗ или ПУЦ за нелегитимен, ха сега заменете маляките в виШиста, а ПУЦ-а с ЕС и би следвало да ви светне.

Просто и ясно - като къпан пожарникат начело на България
                    Първоначално изпратено от vankel Разгледай мнение
                    Докато спазват договорите на ЕС и ЕЗ е тяхна валута спрат ли да ги спазват вече не е !

Победителите не ги съдят нали така !?

Коментар

• Първоначално изпратено от nacheff Разгледай мнение
                      Правдиво!
                      Аз си казвам пак директно, че знам малко за койните.
                      Дори да приемем, че всички икономически (корпоративни) агенти знаят, познават и ползват койни, което е практически 99,99% невярно, само си представете как би се поддържал живота дори в най-битов аспект?!
                      За мен койнът е 0% реална + 100% волатилна съставка ако ползваме идеите зад някои символи из уравнения подобни на Киоси Ито
                      Това разбира се е повече от добра новина за майсторите на техническия анализ. Широко препоръчвам на истинските майстори на тех.анализа да не се занимават с форекс-игра, а да се прехвърлят изцяло на койн-игра, защото на практика койнът е чистата хартия (без фундамент ако ползваме по-човешкото виждане на д-р. Каро) съответно фундаменталния анализ може да се игнорира, и играчът да е съсредоточен изцяло в тех.анализа. Нямам лоши чувства към койнът, дори ми действа разтоварващо като гледам колко милиони и милиарди може да анихилира за секунда при това във всеки възможен момент, чудо на чудесата - но както казал Костолани - понякога затова ходил на борсата - за да преброи глупаците (по негово време още не е бил внедрен койнът все пак) ))
                      Last edited by precakanoto; 18.06.2015, 14:37.
                      Не е препоръка... !!!
                      "Най-сигурната спирачка на дивия спекулативен бяс е загубата." - A. Kostolany

Коментар

• Според вас кога ще ще хвърлят кърпата и ще обявят предсрочни избори !?

В понеделник с въвеждането на капиталов контрол или по-късно !?

Коментар

• Гърция все още може да постигне споразумение с международните си кредитори, заяви германският канцлер Ангела Меркел пред Бундестага, но подчерта, че това зависи от правителството в Атина.

"Все още съм убедена – ако има воля, има и начин. Ако хората, които носят политическата отговорност в Гърция, покажат воля, договорка с кредиторите е все още възможна", каза канцлерът, цитирана от агенция "Ройтерс", и допълни, че Гърция е задължена изцяло да си изплати заемите.

"През последните години Атина получи безпрецедентна помощ от партньори. Други държави като Испания, Португалия и Ирландия се изправиха на крака на принципа "помощ в замяна на собствени усилия". Кипър също е на прав път. Тези държави използваха шанса. В икономическия и валутен съюз собствената отговорност и солидарността вървят ръка за ръка", каза канцлерът.

Тя подчерта, че усилията на германското правителство остават фокусирани върху това Гърция да остане в еврозоната. "Искаме хората в Гърция, както и хората в Ирландия, Испания, Португалия и Кипър да получат перспектива за по-добро бъдеще", каза Меркел.

Според Меркел гръцкото правителство трябва да приложи обявените реформи. "Те са предпоставката за приключване на втория спасителен пакет. Гърция беше на прав път, но необходимите реформи се проточват отново и отново", заяви канцлерът.

Ето, нали Very fuckis искаше "реч на надеждата"! Рапорт даден.

Коментар

• Първоначално изпратено от 4ervenasgan Разгледай мнение
                            НО ако воюват със самото НАТО, не виждам смисъл в казаното от теб.
                            Гърция е члан на нато. Там всички имат равни права. Или някои от членовете на нато са с по-равни права от други членове?!

Според теб, кои членове на нато са "самото" нато и кои от членовете на нато не спадат в тази категория?
                            Last edited by Forex Master; 18.06.2015, 14:26.

Коментар

• е, да де, нали точно това твърдя от н'ам си колко време - Гърция ще бъде бейлаутната, а дали с Ципурата или с Шамандурата начело - все едно. Маляките винаги имат план Б, като едните са винаги с едните силни, а другите - с другите силни, типичен пример за това е позицията им през Първата световна, когато краялт им е с немците (които ни спират да влезем в Малякия, нищо, че там има над половин милион съглашенска войска), а премиерът им е с Антантата. Win-Win ситуация, точно както са и сега - каквото и да стане, маляките пак ще са на кяр, пък дали с Ципурата или с Лаврака начело, все тая. Това е голямата разлика между нас и тях - те имат национални интереси, ние имаме фамилни, важното при нас е да уредим родата, другото не ни вълнува

@Дидак, както обикновено пишеш пълни простотии - никога не съм казвал, че оправдавам подобна политика, както и никога не съм твърдял, че немците са априори длъжни на всички, за да изкупуват "първородния наци грях". НИКОГА. Но това са реалиите - немците са длъжни да плащат за всички и ще плащат - справедливо или не, ще плащат. Ще платят и сега, зорът е как хем да платят, хем да се изкарат "моралните победители". Виждам, че теб вече са успели да те убедят, че са "морални", така че явно успяват, което ми напомня за онзи виц, дето един се прибрал пребит като куче вкъши, но с усмивка и като го питали зашо е толкова щастлив, отговорил - Че ме биха, биха, но не успяха да ме бият там където те искаха - те искаха да ме удрят по гърба, ама аз си подложих главата. Та и ти така

Първоначално изпратено от Pivoley Разгледай мнение
                              Съмняваме сега да се договори нова програма. Като гледам какво става, за мен целта на Меркел не е Гърция да излезе от Еврозоната, а да бъде наритано гръцкото правителство. Така че, нищо чудно сега да се вземе единствено решение за удължаване на програмата с още 1 или 2 месеца, ЕЦБ да притисне още повече Гърция и да се стигне до контрол на капиталите. Меркел много добре си дава сметка, че клякане пред Ципрас и Варуфакис ще означава край на кариерата й. Тъй че, не я мисли за толкова глупова.

Коментар

.........и точно в сътресение да се разчита на "нея" е меко необмислено като "защита"............
                                Правдиво!
                                Аз си казвам пак директно, че знам малко за койните.
                                Дори да приемем, че всички икономически (корпоративни) агенти знаят, познават и ползват койни, което е практически 99,99% невярно, само си представете как би се поддържал живота дори в най-битов аспект?!

Коментар

Working...
                                X