IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Какво ще стане с еврото ако Гърция излезе от еврозоната?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Не мисля, че скоро на власт в тези страни ще дойдат идиотите. Поне няма да са решаващи в определяне курса на политиката.
    Но иначе си прав, че каквото сам си направиш, друг не може да ти направи.
    Пресен пример - 300 километра на юг.

Коментар

• Първоначално изпратено от DidoDinev Разгледай мнение
      П.С. Цяла Европа е с Меркел - да си чул някой за нещо да я обвинява или укорява относно позицията й за Гърция?

Първоначално изпратено от 4ervenasgan Разгледай мнение
      Ако продължава да търпи такива, като сЕриза, ще бере ядове и с идиотите в Испания, Португалия и Италия.
      Явно не цяла Европа е с Меркел щом скоро на власт ще дойдат "идиотите" в Испания, Португалия и Италия?
      Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!

Коментар

• Първоначално изпратено от Forex Master Разгледай мнение
        Ще яде ли ЕСССР-то голяма дървена Ципура?
        Тя тая работа е като футбола - всички ритат топката но накрая германците бият

Коментар

• Първоначално изпратено от BobyB Разгледай мнение
          Ето го начина бе - парламента ни приема и той едно такова решение да не връщаме заемите и готово.
          Ми той нашия парламент вече е приемал такова решение.
          Помним последиците...ама гърците май не са внимавали в час.

Коментар

• Първоначално изпратено от BobyB Разгледай мнение
            Ето го начина бе - парламента ни приема и той едно такова решение да не връщаме заемите и готово.
            Чакай първо да вземеме заеми пък после ще вземаме такива решения

Коментар

• Спомням си че скоро Факис и жена му седнали да вечерят в атински ресторант , но другите клиенти се възмутили и персонала учтиво ги помолил да прекратят честта да им бъдат клиенти !

Та така , скоро няма да има кой една маслина да им даде от съжаление .

Коментар

• Първоначално изпратено от 4ervenasgan Разгледай мнение
                Констандопулу обвини управителя на централната банка, че опитва да отклони вниманието от парламентарен доклад, който предлага Гърция да не връща заемите.

Коментар

• Първоначално изпратено от Forex Master Разгледай мнение
                  Ако продължава да търпи такива, като сЕриза, ще бере ядове и с идиотите в Испания, Португалия и Италия.
                  Но именно затова мисля, че му се вижда края на такова безотговорно поведение.
                  За назидание.

Коментар

• Mito Karamitov

Еврото не е точно пари, а го пробутваха за пари без да има държава зад него.
                    D.Y.F-091066

Коментар

• Нека видим дали съм те разбрал - според теб Меркел ще спаси гърците против волята на немския народ и със съзнанието, че така ще загуби завинаги властта поради текущия репутационен риск за Германия някой да я нарече "лош, лош Дойчланд"?

Груйо, тук сме сериозни хора все пак, трябваше да се постараеш малко повече...

П.С. Цяла Европа е с Меркел - да си чул някой за нещо да я обвинява или укорява относно позицията й за Гърция? Имам предвдид някой официален държавен представител, а не "експерт" тип Хърсев?

П.С.С. Уай, дъ фак, смяташ че Меркел е на ход в момента? На ход са твоите гръцки приятели, Груйо, и целият свят е вперил яростен поглед в разгърдените им запотени вратлета (не вярвам, че им мислят доброто на вратлетата, ама хич). Ха да видим ко ши напраят ся тия морни гърчета

Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение
                      тъй, стандартно, като не можеш да отговориш на въпросите ми, даваш изпитаната тактика - на въпроса с въпрос. Ще ти отговоря, защото имам ясна позиция по въпроса, която, поне за момента, е в пъти по-точно от твоята. Не твърдя, че това е правилно и морално, да не ме разбереш погрешно:

Баба ти Меркел, в желанието си да се чувства значима и да поръчва музиката, с която да гали ухото на тъпия Ханс в Бавария, забрави един основен постулат - който поръчва, той и плаща музиката. И след като се наби да е на топа на устата, сега иска, не иска, ще трявба да избира между голямото зло (да позагуби малко избори, щото ще бейлаутне за пореден път маляките) и още по-голямото зло (забръщането на призрака на лошите дойчове, които искат да преебат европа с тъпите си неонаци идеологии, но този път с икономичекса, а не военна принуда). Разбра ли го - Бабата няма верен ход, накъдето и да се обърне, все усеща големия Ципур и грепката си е изцяло нейна. Видя ли някъде да се споменват франсетата, ингилизите, италианите - не, нали. Споменават се само плашилата баба Меркел и дедо Путя. Те това направи Бабата с немците - пак са плашилото на Европа, затова и тя ще направи макса, за да спаси маляките, защото иначе репутацията на дойчовете отива в коша. а от нацита никой нищо не ше. Положителна репутация му викат и струва доста скъпо,особено в някои компании...

Коментар

• Първоначално изпратено от 4ervenasgan Разгледай мнение
                        Ейййй комуносоцът е един и същ навсякъде!!!
                        Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!

Коментар

• Според мен си объркал "постулата" Грую.

Не "който поръчва, той и плаща музиката", а ТОЧНО ОБРАТНОТО - Който плаща, той поръчва музиката!

И сега оркестърът свири Вагнер, а не сиртаки.

Коментар

• Влиятелен представител на управляващата в Гърция партия СИРИЗА публично нахока управителя на централната банка, който представи доклад за паричната политика в периода 2014-2015 г., предаде Асошиейтед прес. В доклада се посочва, че евентуален провал на гръцките лидери и кредиторите на страната да постигнат спасително споразумение би довел до излизане на Гърция от еврозоната.

Председателката на парламента Зои Констандопулу заяви, че "връща документа като неприемлив" и обвини управителя на банката Янис Стурнарас в опит за "недемократично" сваляне на парламента.

Констандопулу обвини управителя на централната банка, че опитва да отклони вниманието от парламентарен доклад, който предлага Гърция да не връща заемите.

"Г-н Стурнарас допринесе за фискалната, базирана на меморандум политика... Сега се опитва, по недемократичен начин, да попречи на основното искане на правителството за отписване на дълга", заявила Констандопулу, цитирана от в. "Прототема".

Янис Стурнарас бе министър на финансите в консервативното правителство на Андонис Самарас между 2012 и 2014 г., припомня ДПА.

Основната опозиционна партия Нова демокрация нарече коментарите на Зои Констандопулу срам за парламента.

Асошиейтед прес припомня, че председателката на гръцкия парламент е предизвиквала полемика и преди. Наред с други неща, неотдавна тя забрани на охраната на парламента да използва тоалетните в сградата.

Така де - ще ми говори експертно и с факти против демагогията и популизма на шефа!!! Къде се намира този?
                            Ейййй комуносоцът е един и същ навсякъде!!!

Коментар

• тъй, стандартно, като не можеш да отговориш на въпросите ми, даваш изпитаната тактика - на въпроса с въпрос. Ще ти отговоря, защото имам ясна позиция по въпроса, която, поне за момента, е в пъти по-точно от твоята. Не твърдя, че това е правилно и морално, да не ме разбереш погрешно:

Баба ти Меркел, в желанието си да се чувства значима и да поръчва музиката, с която да гали ухото на тъпия Ханс в Бавария, забрави един основен постулат - който поръчва, той и плаща музиката. И след като се наби да е на топа на устата, сега иска, не иска, ще трявба да избира между голямото зло (да позагуби малко избори, щото ще бейлаутне за пореден път маляките) и още по-голямото зло (забръщането на призрака на лошите дойчове, които искат да преебат европа с тъпите си неонаци идеологии, но този път с икономичекса, а не военна принуда). Разбра ли го - Бабата няма верен ход, накъдето и да се обърне, все усеща големия Ципур и грепката си е изцяло нейна. Видя ли някъде да се споменват франсетата, ингилизите, италианите - не, нали. Споменават се само плашилата баба Меркел и дедо Путя. Те това направи Бабата с немците - пак са плашилото на Европа, затова и тя ще направи макса, за да спаси маляките, защото иначе репутацията на дойчовете отива в коша. а от нацита никой нищо не ше. Положителна репутация му викат и струва доста скъпо,особено в някои компании...

Първоначално изпратено от DidoDinev Разгледай мнение
                              ОК, Груйо, нека обърнем нещата: какво според теб би накарало в момента Меркел да се навие на бейлаут както твърдиш? ЗА КАКВО да го прави, какво печели?

Тя постави позицията си ясно - ако искате спасение - ще се промените (истински реформи). В противен случай - пускаме ръката ви и политате в пропаста да си печатате драхми или както там искате да продължите гръцките си забавления. Но нито евро повече от нас.

И с какво Ципата и Варуфакис в следващите часове биха убедили или пък притиснали () Меркел да промени позицията си? Ама не ми отговаряй с общи приказки, а конкретно - какво в момента Гърция може да противопостави на кредиторите си, за да клекнат?

П.С. Въпросът е всъщност риторичен.

П.С.С. Ако гърците искат да се самоубиват с "голямото Не" или френска любов на Русия и/или Китай това си е тяхно право, но няма какво да замесваме Меркел в това. Всъщност огромната гръцка драма в момента е техният напълно основателен страх, че няма да има кой да ги спре да се хвърлят в пропастта, както заплашват да направят вече ХХХ месеца
                              Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

Коментар

• Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение
                                Като не даваш, бате, да яде чаавето, ще ти драскам колата с пирон, бате, ша чупя фаруви и т.н., щото ти, бате, нямаш друг път за работа, освен през това кръстовище, пък ако случайно намериш друг път, това хем ще ти струва повече бИндзин, хем там други чаавета чакат бате Та изборът, бате, е или даваш някоя стотинка за чааветата, бате, или ходи се оправяй със застрахователя за боя на 5 елемента Тъпо, но факт, шото няКОЙ го позволява. Ситуацията е валидна и за нашата Родина, тук поне уж знаем кой е КОЙ, хем и за международната - то и там КОЙ е ясен...

Ще драска, ама ЕС, не е разграден двор, като солипиново.
                                Що не съм видял някой да драска в Австрия или Германия или Англия?
                                Всъщност и в София не съм видял някой да драска от тия по кръстовищата! Ти да видиш.

Коментар

Working...
                                X