Първоначално изпратено от съни(тя)
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Какво ще стане с еврото ако Гърция излезе от еврозоната?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Forex Master Разгледай мнениеЗащо едни държави в ЕС са по-равни от другите?
Защото се знае кой народ какъв мързел/немързел е и колко е готов да се продаде за да си мързелува на воля
Защото от някой народи/мързеливи/става само да си мързелуват и да си пеят/играят.
Коментар
-
Впрочем - имате право - референдозащитниците - поне донякъде. Съгласен съм - това е демократическо и красиво.
Но тогава аз предлагам и всички европейски граждани във всички страни членки на ЕС - от нас, та до германците, на референдум да решат дали да продължат да хранят гръцките мръсни цигани !!!! И дори само гражданите на една държава да гласуват против, да не им се дава нито цент повече !!!!
Нека това бъде оповестено на около 8-ий другият месец - ако гърчолята кажат с надменство "на референдумът ние решихме да благоволим да приемем вашата помощ", евролидерите да му отговорят с присмех: Браво, ципуро, ама ние ще вземем пример от вас и сега европейските народи с референдум ще решат дали вие ЗАСЛУЖАВАТЕ да ви се помага повече !!! Референдумите в отделните държави ще се проведат в срок до краят на годината - ето: Българите искат да направят това заедно с местните си избори... дотогава ще чакате. Нямате пари? - Ами ваш проблем, ципуров, като ви протягахме ръка, ти сам рече: референдумът е най-демократическото. Съгласни сме - най-демократическото е - затова: лежете си под маслинакис, пийте узакис и чакайте на гладно стомахис. Ако не сте доволни - отидете близо до вас - до България - намерете Любо Пеневакис - и той ще ви каже как да постъпакис.Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
Коментар
-
Първоначално изпратено от Fiscalist Разгледай мнениеХАХАХА наздраве за това!
Но ме е яд, че изтъпяха така с това правителствоYeah
Коментар
-
Първоначално изпратено от OMG Разгледай мнениеИцкате ли, увазаеми гърци, да си пластате заемите, дето похарцихте?
Защо трябва МВФ едни държави да принуждава да правят икономии, а други да им препоръчва допълнителни икономически "стимули" във вид на "количествено улеснение"? Защо? Защо за едни се препоръчва затянае на коланите а за други се препоръчва допълнително печатане на пари? Защо за едни държави критериите са едни, а за други други? Нали в ЕС всички са равни? Защо едни държави в ЕС са по-равни от другите?Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!
Коментар
-
Лека-полека ЕлГреция ще си стане една нормална държавица/провинция в ЕС/.
Като им прилапат всичко - /раздадените парички, активите, бизнеси създадени с раздадени парички/.
Те отдавна големите - /САщт ,АнглиЕ са ги белязали де/ но просто сега момента е такъв че да не бие на очи.
Така е - приятелството е с пари/ но поживяха някой на авантакис де/.
Лошо няма, продаденото отдавна - ще го приберат сега.
Той Папандрейу /и шайка/ е стара продажна лисица.
Па нека мислят някой хора и пишат.
Коментар
-
Първоначално изпратено от съни(тя) Разгледай мнениене отговаряш по същество,
допускам и че не виждаш, че примерът ти всъщност е много удачен, макар да му придаваш друга нагласа
Да, аз съм за такъв Референдум, не сред циганите - ти знаеш ли те да имат собствена държава?! ... а за гражданите на България!
Нека на Референдум се реши - всички граждани еднакви ли са пред закона и ако да - всеки циганин без изключение да отговаря за извършено престъпление.
Допълнено с въпрос - всеки циганин, който може да работи и откаже работа да остава завинаги, извън системата на социалното подпомагане....както и всеки българин
И решението от него да е задължително за Парламента и законите...му
Нека има такъв Реферндум!
Но ти ще се включиш ли в група за натиск над политиците да го предложат???
Това е смехотворно - напротив: Българският народ трябва да търси сметка и безжалостни наказания за всички, давали привилегии на хъхрещата сган - като се почне от селяндурските кметове - като тая на Гърмен и се стигне до тия най-горе - като картофоглавият бойкоборисов и свинеподобният цацаров - но тава не е по темата.Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
Коментар
-
Първоначално изпратено от Fiscalist Разгледай мнениеСириза плаща за тролове в български форум? Какъв е смисълът от това?? Или какво да търсим при комунисти смисъл??
Значи, който насрочи най-демократичния акт какъвто е референдума е комунист така ли
Коментар
-
Първоначално изпратено от OMG Разгледай мнениеРазбира се!
Ицкате ли, увазаеми гърци, да си пластате заемите, дето похарцихте?
Custodite sortem vestram
Коментар
-
Първоначално изпратено от Forex Master Разгледай мнениеРеферендум се прави САМО ако поставиш точно и ясно определин въпроси, на които да се отговори само с да или не.
Ицкате ли, увазаеми гърци, да си пластате заемите, дето похарцихте?
Yeah
Коментар
-
Първоначално изпратено от съни(тя) Разгледай мнение...Custodite sortem vestram
Коментар
-
Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнениенаправи референдум сред циганите дали е нормално да им плащаме пари за да крадат и да правят НИЩО....и че бюджета на НОИ е на червено...
допускам и че не виждаш, че примерът ти всъщност е много удачен, макар да му придаваш друга нагласа
Да, аз съм за такъв Референдум, не сред циганите - ти знаеш ли те да имат собствена държава?! ... а за гражданите на България!
Нека на Референдум се реши - всички граждани еднакви ли са пред закона и ако да - всеки циганин без изключение да отговаря за извършено престъпление.
Допълнено с въпрос - всеки циганин, който може да работи и откаже работа да остава завинаги, извън системата на социалното подпомагане....както и всеки българин
И решението от него да е задължително за Парламента и законите...му
Нека има такъв Реферндум!
Но ти ще се включиш ли в група за натиск над политиците да го предложат???
Коментар
-
Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнениеаз съм фен на референдумите, НО в случая този се прави ЗА ДА СЕ ПРОВАЛЯТ преговорите..що се правите на луди..ако сириза искаше референдум щяха да го направят преди 4 месеца!!!!
Правилно направиха от Сириза всичко. Но нямаше как лайното да не удари вентилатора щото се сра цели 4 години.Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!
Коментар
-
Питате непрекъснато защо не са направили Референдум преди 5 години.
Многократно съм писала и тук, че не преди 5, но преди 4г, преди подписване на Меморандума с Тройката, тогавашния премиер Папандреос поиска референдум да реши този изключително обвързващ със сериозни ограничения договор.
Не му позволиха и последва служебно правителство на Пападимос(бивш зам. на ЕЦБ), който го подписа през май 2012 ...
ето го написано сега и от медия:
Референдумът е рискова стратегия за Ципрас, отбелязва британският всекидневник The Telegraph.
Преди четири години бившият министър-председател Андреас Папандреу бе ефективно отстранен от европейските кредитори, защото предложи референдум за спасителния пакет през 2011 година.
Коментар
Коментар