IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Какво ще стане с еврото ако Гърция излезе от еврозоната?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от съни(тя) Разгледай мнение
    Всъщност, по-добре късно, нали - правят го. Искат референдум, който ако има отрицателен вот - означава сигурен фалит.
    Защо пак вой до небесата?

Имам чувството, че някои хора ще са доволни, единствено, ако гърците казват "Йес, сър" на всяко желание на кредиторите, независимо, че може да има и летален изход
    Съни,не знам защо се палиш толкова.Референдума след фалита е пълно фиаско,ненужен акт затова не го разбирам,поне аз.Вота дали ще е положителен или отрицателен е без никакво значение,фалита вече ще е факт.

Коментар

• Първоначално изпратено от Forex Master Разгледай мнение
      Защо едни държави в ЕС са по-равни от другите?
      Защото господа, на едните държави политиците им са по-продажни и по хитри отколкото в другите.

Защото се знае кой народ какъв мързел/немързел е и колко е готов да се продаде за да си мързелува на воля

Защото от някой народи/мързеливи/става само да си мързелуват и да си пеят/играят.

Коментар

• Впрочем - имате право - референдозащитниците - поне донякъде. Съгласен съм - това е демократическо и красиво.

Но тогава аз предлагам и всички европейски граждани във всички страни членки на ЕС - от нас, та до германците, на референдум да решат дали да продължат да хранят гръцките мръсни цигани !!!! И дори само гражданите на една държава да гласуват против, да не им се дава нито цент повече !!!!

Нека това бъде оповестено на около 8-ий другият месец - ако гърчолята кажат с надменство "на референдумът ние решихме да благоволим да приемем вашата помощ", евролидерите да му отговорят с присмех: Браво, ципуро, ама ние ще вземем пример от вас и сега европейските народи с референдум ще решат дали вие ЗАСЛУЖАВАТЕ да ви се помага повече !!! Референдумите в отделните държави ще се проведат в срок до краят на годината - ето: Българите искат да направят това заедно с местните си избори... дотогава ще чакате. Нямате пари? - Ами ваш проблем, ципуров, като ви протягахме ръка, ти сам рече: референдумът е най-демократическото. Съгласни сме - най-демократическото е - затова: лежете си под маслинакис, пийте узакис и чакайте на гладно стомахис. Ако не сте доволни - отидете близо до вас - до България - намерете Любо Пеневакис - и той ще ви каже как да постъпакис.
        Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)

Коментар

• Първоначално изпратено от Fiscalist Разгледай мнение
          ХАХАХА наздраве за това!
          Наздраве!
          Но ме е яд, че изтъпяха така с това правителство
          Yeah

Коментар

• Първоначално изпратено от OMG Разгледай мнение
            Ицкате ли, увазаеми гърци, да си пластате заемите, дето похарцихте?
            Не се коси толкова. ЕЦБ-то печата 1,2 трилиона евро. Ще има и за гърците и за другите. Ако не стигнат ще напечата още... Защо трябва гърците да връщат заеми, а други вместо да връщат заемите си да печатат?...

Защо трябва МВФ едни държави да принуждава да правят икономии, а други да им препоръчва допълнителни икономически "стимули" във вид на "количествено улеснение"? Защо? Защо за едни се препоръчва затянае на коланите а за други се препоръчва допълнително печатане на пари? Защо за едни държави критериите са едни, а за други други? Нали в ЕС всички са равни? Защо едни държави в ЕС са по-равни от другите?
            Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!

Коментар

• Лека-полека ЕлГреция ще си стане една нормална държавица/провинция в ЕС/.

Като им прилапат всичко - /раздадените парички, активите, бизнеси създадени с раздадени парички/.

Те отдавна големите - /САщт ,АнглиЕ са ги белязали де/ но просто сега момента е такъв че да не бие на очи.

Така е - приятелството е с пари/ но поживяха някой на авантакис де/.

Лошо няма, продаденото отдавна - ще го приберат сега.

Той Папандрейу /и шайка/ е стара продажна лисица.

Па нека мислят някой хора и пишат.

Коментар

не отговаряш по същество,
                допускам и че не виждаш, че примерът ти всъщност е много удачен, макар да му придаваш друга нагласа

Да, аз съм за такъв Референдум, не сред циганите - ти знаеш ли те да имат собствена държава?! ... а за гражданите на България!

Нека на Референдум се реши - всички граждани еднакви ли са пред закона и ако да - всеки циганин без изключение да отговаря за извършено престъпление.
                Допълнено с въпрос - всеки циганин, който може да работи и откаже работа да остава завинаги, извън системата на социалното подпомагане....както и всеки българин
                И решението от него да е задължително за Парламента и законите...му

Нека има такъв Реферндум!
                Но ти ще се включиш ли в група за натиск над политиците да го предложат???
                Как може да се прави референдум за нещо, което е основен принцип на правото и част от Конституцията на България, Хартата на ЕС, Конвенцията на Европа, Декларацията на ООН ?!?!?

Това е смехотворно - напротив: Българският народ трябва да търси сметка и безжалостни наказания за всички, давали привилегии на хъхрещата сган - като се почне от селяндурските кметове - като тая на Гърмен и се стигне до тия най-горе - като картофоглавият бойкоборисов и свинеподобният цацаров - но тава не е по темата.
                Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)

Коментар

• Първоначално изпратено от Fiscalist Разгледай мнение
                  Сириза плаща за тролове в български форум? Какъв е смисълът от това?? Или какво да търсим при комунисти смисъл??
                  Имбе, защо се въртиш като дирника на участник в прайда днес?
                  Значи, който насрочи най-демократичния акт какъвто е референдума е комунист така ли

Коментар

• Първоначално изпратено от OMG Разгледай мнение
                    Разбира се!

ХАХАХА наздраве за това!
                    Custodite sortem vestram

Коментар

• Първоначално изпратено от Forex Master Разгледай мнение
                      Референдум се прави САМО ако поставиш точно и ясно определин въпроси, на които да се отговори само с да или не.
                      Разбира се!

Yeah

Коментар

...
                        Сириза плаща за тролове в български форум? Какъв е смисълът от това?? Или какво да търсим при комунисти смисъл??
                        Custodite sortem vestram

Коментар

• Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнение
                          направи референдум сред циганите дали е нормално да им плащаме пари за да крадат и да правят НИЩО....и че бюджета на НОИ е на червено...
                          не отговаряш по същество,
                          допускам и че не виждаш, че примерът ти всъщност е много удачен, макар да му придаваш друга нагласа

Да, аз съм за такъв Референдум, не сред циганите - ти знаеш ли те да имат собствена държава?! ... а за гражданите на България!

Нека на Референдум се реши - всички граждани еднакви ли са пред закона и ако да - всеки циганин без изключение да отговаря за извършено престъпление.
                          Допълнено с въпрос - всеки циганин, който може да работи и откаже работа да остава завинаги, извън системата на социалното подпомагане....както и всеки българин
                          И решението от него да е задължително за Парламента и законите...му

Нека има такъв Реферндум!
                          Но ти ще се включиш ли в група за натиск над политиците да го предложат???

Коментар

• https://www.youtube.com/watch?v=_hLFeLVcCPs ха наздраве
                            Нека да изсмучим Земята , тя не ни е нужна.

Коментар

• Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнение
                              аз съм фен на референдумите, НО в случая този се прави ЗА ДА СЕ ПРОВАЛЯТ преговорите..що се правите на луди..ако сириза искаше референдум щяха да го направят преди 4 месеца!!!!
                              Няма никаква логика в твоето преположение. Референдум се прави САМО ако поставиш точно и ясно определин въпроси, на които да се отговори само с да или не. Няма как да постигнещ това ако не знаеш окончателната позиция на тройката. Затова се и водиха преговорите през тези 4 месеца. Видя се, че тройката само шикалкавят и гледат да измъкнат колкото се повече плащания от гърците и да ги обезкръвят за да са по податливи на изнудване!

Правилно направиха от Сириза всичко. Но нямаше как лайното да не удари вентилатора щото се сра цели 4 години.
                              Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!

Коментар

• Питате непрекъснато защо не са направили Референдум преди 5 години.

Многократно съм писала и тук, че не преди 5, но преди 4г, преди подписване на Меморандума с Тройката, тогавашния премиер Папандреос поиска референдум да реши този изключително обвързващ със сериозни ограничения договор.
                                Не му позволиха и последва служебно правителство на Пападимос(бивш зам. на ЕЦБ), който го подписа през май 2012 ...

ето го написано сега и от медия:

Референдумът е рискова стратегия за Ципрас, отбелязва британският всекидневник The Telegraph.
                                Преди четири години бившият министър-председател Андреас Папандреу бе ефективно отстранен от европейските кредитори, защото предложи референдум за спасителния пакет през 2011 година.

Коментар

Working...
                                X