IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Какво ще стане с еврото ако Гърция излезе от еврозоната?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Forex Master Разгледай мнение
    Руския флот е в Средиземно море и търпеливо чака да се притече на помощ на гръцките патриоти ако някой реши да се подиграе с тяхната демокрация.
    Мислиш ли наистина, че руският флот ще спаси гърците от Сириза?

Първоначално изпратено от Forex Master Разгледай мнение
    Не бе. Лошите комунисти са виновни.
    понякога имаш просблясъци
    Last edited by Jimmy; 03.07.2015, 20:38.
    Don't work hard, work smart!

Коментар

• Що чак ирландия имаме си близък пример с МВФ

Коментар

• Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнение
        Аз съм направо потресен от безочието на животното ципрас - аз не зная какво си траят евроуправниците - аз ако бях, досега да съм заявил и повторил при нужда и 8 пъти едно кратко послание:

Мързеливи, нагли и крастави маслинари, гласувайте както си щете, ама да знаете, че ако решението ви е: "НЕ !!!", оная ципура хич да не ми се влачи тука, защото отсега ви казвам, че на вас няма да ви дадем нито едно евро повече, ако ще да пукнете от глад, а охраната ми ще изхвърли ципурата направо през прозорецът !!!

И толкоз. Тия мръсни цигани трябва да усетят камшикът и тоягата, за да влязат в пътя и да разберат, че никой не им е длъжен.
        Право Брате, чета над 2000 поста по тази тема но твоята е най-точна и вярна.......
        за останалите драскачи има една тема за .....вятъра

Коментар

Не лъжи. Не е хубаво. Винаги съм казвал, че където МВФ стъпи трева не никне.
          Не лъжи! Не е хубаво! Никне и още как!

Оставям ти за домашно да познаеш коя е държавата от снимката, а за да не се мъчиш, ще ти дам един жокер:
          - на деня на Св.Патрик имат национален празник.

Айде от мен да мине - и още един жокер ще ти дам за страната - въпреки, че също бяха в затруднено положение, за разлика от наглеците от Сириза не ореваха света колко са онеправдани, а се стегнаха, подходиха отговорно, разбраха се коректно с европейските партньори, кредиторите и МВФ за необходимите мерки, започнаха спасителна програма - съкращаване на разходите, строга фискална политика, структурни реформи и пр. и вече се измъкнаха от блатото!
          Last edited by Jimmy; 03.07.2015, 20:24.

Коментар

• Аз съм направо потресен от безочието на животното ципрас - аз не зная какво си траят евроуправниците - аз ако бях, досега да съм заявил и повторил при нужда и 8 пъти едно кратко послание:

Мързеливи, нагли и крастави маслинари, гласувайте както си щете, ама да знаете, че ако решението ви е: "НЕ !!!", оная ципура хич да не ми се влачи тука, защото отсега ви казвам, че на вас няма да ви дадем нито едно евро повече, ако ще да пукнете от глад, а охраната ми ще изхвърли ципурата направо през прозорецът !!!

И толкоз. Тия мръсни цигани трябва да усетят камшикът и тоягата, за да влязат в пътя и да разберат, че никой не им е длъжен.
            Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)

Коментар

И в Гърция е така. Рейтинг(а)ът на Ципрас и неговата партия се качва колкото по-твърда позицията има спрямо Германия..
              Колко им се качва рейтингът на Ципурас и Фалиракис ще разберем много скоро, още в неделя - поживём - увидим, доживём - узнаем, выживем - учтём!

P.S. Ще прощаваш, че малко ти поправих цитата, знам, че по принцип пишеш сравнително грамотно

Коментар

• Първоначално изпратено от съни(тя) Разгледай мнение
                Прав си
                отделно и един куп други български износители също ще пострадат...
                Като цяло регион с подобни кризи(да видим кога ще е следващата в Македония и Косово) предполага цялостно намаляване на интереса на инвеститорите ...отделно почнаха масови понижения на рейтинги и влиянието им върху лихвите...
                Беден регион ... Но друго си е ....да се плюе и играе хоро, където играе брадва
                Който е взел предпазни мерки от нашия бизнес, ще се оправи, дори може и да спечели в един момент от ставащото, а който не е... майната му. Тия за тока пък въобще няма какво да ги мисля. Като не искат да си плащат на който трябва, да мрат. Ей сега видях, още не съм смятал, но по най-груби сметки на окомер, износители на ток ще загубят около € 20 - 30 милиона и то на първо четене...

Ще смятам след вечеря точно цифри, но ще са зле... Което пък е добре
                Last edited by Jay Gould; 03.07.2015, 19:59.
                http://investments.dir.bg Глупавият проумява само онова, което вече е станало! - Омир

Коментар

• Първоначално изпратено от Jay Gould Разгледай мнение
                  ...

Българските износители на ток и БГ енергетиката като цяло, също ще ядат дървото, защото което изнасят сега за Гърция, няма как да им се плати, а потреблението там ще спада още дори да им се плаща по някакъв начин с портокали и маслини...
                  .....
                  Прав си
                  отделно и един куп други български износители също ще пострадат...
                  Като цяло регион с подобни кризи(да видим кога ще е следващата в Македония и Косово) предполага цялостно намаляване на интереса на инвеститорите ...отделно почнаха масови понижения на рейтинги и влиянието им върху лихвите...
                  Беден регион ...

Но друго си е ....да се плюе и играе хоро, където играе брадва

Коментар

именно, с нищо не си показал, че си наясно с реалната ситуация
                    Все повече ми заприличва на интернационална подкрепа по ...линия на "умните протестъри" ....сега нямат работа по Бг площадите и давай по балканска линия
                    Всъщност има една плоскост на спор - здрав разум - социалистическа идиотия. И аз наистина се колебая дали да предпочета да съм за това здравия разум в Гърция да спечели - и да си кеширам печалбите от залозите че това ще стане или да искам идиотията да спечели, да си кеширам загубите, но дългосрочно повече да не се притеснявам от социалистическа идиотия в Европа.

Коментар

• Първоначално изпратено от kefala Разгледай мнение
                      Добре!!!Ако си някоя баба,не ставаш.....
                      за анализатор!!!
                      Ако си по младичка,ставаш....
                      но не за анализатор!!!
                      и ти ли бе, Кефалче подскачаше с "умните протестъри",
                      кафето с вносна бисквитка ли ви го сервираха

Коментар

Все повече ми заприличва на интернационална подкрепа по ...линия на "умните протестъри" ....сега нямат работа по Бг площадите и давай по друга линия
                        Добре!!!Ако си някоя баба,не ставаш.....
                        за анализатор!!!
                        Ако си по младичка,ставаш....
                        но не за анализатор!!!

Коментар

• Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнение
                          мрън мрън Общо взето нищо свързано с настоящата ситуация в Гърция
                          Все повече ми заприличва на интернационална подкрепа по ...линия на "умните протестъри" ....сега нямат работа по Бг площадите и давай по балканска линия

Коментар

Не бе. Лошите комунисти са виновни. За 4 месеца излапаха 300 милиарда евро... мрън мрън мрън...
                            Добре,те не са виновни!!!А защо лъжеха,че за "800 дни" ще оправят нещата!!!Защо не казаха,кръв ще плюеме,но трябва да се оправим!!!Нещастник си Фори,демагог голям!!!

Коментар

• Първоначално изпратено от Jimmy Разгледай мнение
                              Управлението на другарите от Сириза вече дава своите резултати. Те обещаваха социализъм и вече почват лека-полека да осигуряват една по една соц.-благините - първо затварянето на банките и ограничението на хората да разполагат с парите си и второто - поизпразването на рафтовете в магазините....
                              Скоро ще започнат и спирания на тока в Гърция, защото той е в не малка част внос... Ако не ти плащат стоката ще продължаваш ли да я доставяш?

Българските износители на ток и БГ енергетиката като цяло, също ще ядат дървото, защото което изнасят сега за Гърция, няма как да им се плати, а потреблението там ще спада още дори да им се плаща по някакъв начин с портокали и маслини... Но и те да го духат. За нашата енергетика от няколко години съм на принципа, колкото по-зле за нея, толкова по-добре за нас. Едно нови загуби за и без това лошото финансово състояние на НЕК, БЕХ, някои частни производители и за държавата ни, са добре дошли! Имат си ''експерти'', да се спасяват....

Това е до септември 2014 г. До края на годината НЕК са изяли дърво за още 98 милиона лева В момента чакам да ми пратят износа ни за Гърция, че да направим една приблизителна сметка с колко милиона ще гризнат дръвцето още. Защото с намаляване на износа за Гърция, ще го отнесе и целия износ на ток, ако не в друго, поне в цената.
                              Last edited by Jay Gould; 03.07.2015, 19:42.
                              http://investments.dir.bg Глупавият проумява само онова, което вече е станало! - Омир

Коментар

• Първоначално изпратено от Tkilata Разгледай мнение
                                ....
                                Виж какво открих за няма и минутка:
                                http://www.grreporter.info/Novo_soci...a_SIRIZA/15140
                                .....
                                впрочем, можеш да провериш и източника на финансиране на този Бг сайт в Атина

Коментар

Working...
                                X