IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Какво ще стане с еврото ако Гърция излезе от еврозоната?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Въреки че работя и мисля....

Първоначално изпратено от Имхотеп Разгледай мнение
    Добре де, дай някакъв пример за нещо средно. Досега от писанията единствено си личи че си със силно ляв уклон. Не обвинявам, няма лошо. Но дай пример.
    Всъщност много ще излезнем извън темата която е за Гърция и това което се случва там брагодарение на десетки години точно социалистическо управление.
    По-назад имаше пост по въпроса.
    Та за това което се случва там, са си виновни гърците. През всичките тези десетки години те са си избирали управниците.

Както каза Супертрейдъра, когато банкоматите свършат парите, почват да пускат акъл.
    Въреки че работя и мисля....като капиталист наистина имам ляв уклон. Наистина смятам че трябва да се мисли повече за обикновенните хора защото в крайна сметка само това е важно. Смятам че ако всички са добре и аз ще се чуствам по добре.
    Една от причините да живея отчасти извън България е тази...незавсиимо кой колко пари има в голяма част обществото и обикновенните хора са по добре от тук и атмосферата е по различна. Не искам някой да ме гледа като извънземен и да завижда когато ме вижда каква кола карам - това се случва в България но е мнгоо рядко в нормална държава.
    Не може всички да са умни и всички да успеят да са финансово независими и е подло ако някой е добре да обвинява другите че са глупави.
    Казваш Гърците са виновни заради управляващите ги...а какво да кажем за България? Ти виновен ли си че всички те крадат а ти не можеш нищо да направиш?

Примерите за нещо средно са трудни...защото не съществуват толкова много поради факта че трудно се позоволяват от хората които искат да управляват света .
    Last edited by Iv_max; 04.07.2015, 18:57.

Коментар

• Първоначално изпратено от Имхотеп
      Прав си когато говориш сериозно.
      За мое съжаление 99% се занимаваш с пропаганда по начин който те превърна в най-големия шут на форума.
      Мен така да ме разобличат.....ще си сложа край на живота по особено тарикатски начин......като южноамериканските революционери например

Коментар

• Първоначално изпратено от Имхотеп Разгледай мнение
        Ха! Прав си!
        Ха! Пак ли бе?...
        Днес много хора ми казаха, че съм прав... Започвам да се плаша... хаха
        Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!

Коментар

• Първоначално изпратено от Forex Master Разгледай мнение
          Който има акъл не чака банкоматите да свършат парите!
          Ха! Прав си!
          Но максимум 10% ако не и по-малко от хората могат или имат възможност да се предпазят, и са го направили. Останалите нямат възможност а дори няма и смисъл да правят нещо подобно. В подобна ситуация са обречени.
          Не спори с идиот (мурзилка)! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.

Коментар

Както каза Супертрейдъра, когато банкоматите свършат парите, почват да пускат акъл.
            Който има акъл не чака банкоматите да свършат парите!
            Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!

Коментар

• Първоначално изпратено от Iv_max Разгледай мнение
              Всяка крайност винаги е погрешна.

Така и капитализма,социализма и комунизма.

Въпроса е дали да минем като България от див социализъм към див капитализъм и да ебеме майката на всичко...или да запазим доброто от социализма и да вземем доброто от капитализма както правят Китай.

Та искам да кажа...че когато някой мисли социлистически или комунистически не е задължително да мисли за див социализъм или комунизъм. Лесно е да се анатемоса всеки строй на база на неразбрани принципи.

Малко вероятно е да успее и да му се позволи , но ако всяко правителсто мисли за народа си повече от колкото за "глобалните" интереси света има възможност да стане по добър. Аз адмирирам всеки подобен опит....и току виж всички са започнали да мислят в тази посока ако някой направи пробив.
              .
              Добре де, дай някакъв пример за нещо средно. Досега от писанията единствено си личи че си със силно ляв уклон. Не обвинявам, няма лошо. Но дай пример.
              Всъщност много ще излезнем извън темата която е за Гърция и това което се случва там брагодарение на десетки години точно социалистическо управление.
              По-назад имаше пост по въпроса.
              Та за това което се случва там, са си виновни гърците. През всичките тези десетки години те са си избирали управниците.

Не спори с идиот (мурзилка)! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.

Коментар

• Първоначално изпратено от dddd Разгледай мнение
                През 1989 година бяхме тотално изостанали от света.
                Е ти още не си бил роден или си ходил прав под масата, ддддедовия. Откъде може да знаеш освен от соросоидните учебници в училищата и университетите на "прехода"?

Коментар

Прави си...
                  Прав съм я. Винаги съм прав!... А като се вземе предвид, че комунизмът е по-висша форма на демокрация от капитализма става съвсем ясно, какво е имал предвид Чърчил!

Коментар

Въпроса е дали да минем като България от див социализъм към див капитализъм и да ебеме майката на всичко...или да запазим доброто от социализма и да вземем доброто от капитализма както правят Китай.
                    Да не забравяме, че комунистическа България обяви фалит. Опростиха ни около 50 процента от дълговете а другите бяха разсрочени за 30 години при първоначално намалени лихви. Комунизма завърши с фалит на държавата, глад, мизерия и емиграция на около 15 процента от населението. За какви хубави неща от времето на социализма говориш? През 1989 година бяхме тотално изостанали от света. През последните години можахме леко да свием разликата. Звучиш като БКП функционер, който си спомня с умиление как е грабил държавата.

Коментар

• Прав си

Първоначално изпратено от Forex Master Разгледай мнение
                      Не, не е! Ето го точния цитат:

Many forms of Government have been tried and will be tried in this world of sin and woe. No one pretends that democracy is perfect or all-wise. Indeed, it has been said that democracy is the worst form of government except all those other forms that have been tried from time to time.
                      Прави си...

Коментар

• Виж сега

Първоначално изпратено от dddd Разгледай мнение
                        Iv_max, Китай не е комунистическа държава. Там има частна собственост включително и едра като Алибаба примерно. Те се отказаха от комунизма в края на седемдесетте години и тогава започнаха икономическото си развитие. Те са типичен случай на авторитарна капиталистическа държава от третият свят, която е успяла да достигне средно ниво по екстензивен планов принцип. До тук беше лесното, но от тук нататък става все по-трудно.
                        Всяка крайност винаги е погрешна.

Така и капитализма,социализма и комунизма.

Та искам да кажа...че когато някой мисли социлистически или комунистически не е задължително да мисли за див социализъм или комунизъм. Лесно е да се анатемоса всеки строй на база на неразбрани принципи.

Малко вероятно е да успее и да му се позволи , но ако всяко правителсто мисли за народа си повече от колкото за "глобалните" интереси света има възможност да стане по добър. Аз адмирирам всеки подобен опит....и току виж всички са започнали да мислят в тази посока ако някой направи пробив.
                        .

Коментар

• Първоначално изпратено от dddd Разгледай мнение
                          Iv_max, Китай не е комунистическа държава. Там има частна собственост включително и едра като Алибаба примерно.
                          Що за глупотевини драскаш, ддддедовия?... Защо реши, че при комунизма няма частна собственост?

Коментар

Чърчил не беше ли казал че капитализма е много лошо нещо но никой не е измислил по добро....
                            Не, не е! Ето го точния цитат:

Many forms of Government have been tried and will be tried in this world of sin and woe. No one pretends that democracy is perfect or all-wise. Indeed, it has been said that democracy is the worst form of government except all those other forms that have been tried from time to time.

Коментар

• Iv_max, Китай не е комунистическа държава. Там има частна собственост включително и едра като Алибаба примерно. Те се отказаха от комунизма в края на седемдесетте години и тогава започнаха икономическото си развитие. Те са типичен случай на авторитарна капиталистическа държава от третият свят, която е успяла да достигне средно ниво по екстензивен планов принцип. До тук беше лесното, но от тук нататък става все по-трудно.

Коментар

Трейдъре поклон!
                                Понякога като ползваш правилния дилър създаваш постулати!
                                Градиш фундамент!

Трябва да кажа, че винаги чета какво пишеш независимо от това с какво си се нашмъркал!
                                Кога немам пари сам ного паметен/умен/,кога имам пари,немам памет!!!
                                Македонски приказни!!!

Коментар

Working...
                                X