IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Какво ще стане с еврото ако Гърция излезе от еврозоната?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Fiscalist Разгледай мнение
    То аз мисля не просто това, а да напусна физически ЕС до няколко години в посока САЩ.
    Там е същото, бе - учи китайски и драсвай за Шанхай.

Или по-лесно - учи русский и драсвай за Новосибирск.

Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)

Коментар

То аз мисля не просто това, а да напусна физически ЕС до няколко години в посока САЩ.
      E, офлянквай се ти...
      Не спори с идиот (мурзилка)! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.

Коментар

• Повръща ми се от Българските медии

Повръща ми се от Българските медии.
        Точно в 19 часа нашата патка коренспондент на БТВ в Атина каза че по неофициални данни 49 процента са гласували ЗА срещу 43 - НЕ.

Гърците пишат история при НЕ окончателен резултат. Това е първия случай в най новата история на света в който идва на власт някакво правителство в малка Гърция и открито се противопоставя на безумията на Управляващите света. Свидетели сме на историческо събитие - гордостта на една нация да победи парите.

Коментар

Ми то от много отдавна хората го правят това!!!Ако бях малко по-млад,досега да съм я скинал!!!Пропуснах момента преди 15 години!!!Но все пак,никога не е късно!!!

Коментар

• Първоначално изпратено от Forex Master Разгледай мнение
            Гръцкият народ терминира глупавият проект наречен евро...
            Иначе терминирането, ако се осъществи, ще е изцяло в полза на бачкащите здраво държави и във вреда на тия, дето я карат на лежачка. Някой ден дъртият гърчин ще разказва на босоногите лапета около него:

"- Бе имаше едно време едно нещо - ЕС се казваше. Ного-ного пари ни даваха - просто ей-така и в началото беше весело - нямаше нужда да берем маслинакис, нито да ловим рибакис, по цял ден пиехме узакис и играехме сиртакис. Ама си повярвахме, че така ще продължава вечно и в един момент се скарахме и - нали сме гордо племе - казахме им "Факис !!!"
            - И какво стана, дядо Христакис?
            - Ми... стана едно голямо... АКИС."

Коментар

• aз пък съм почти убеден, че борсите утре ще отворят с гап от около 4%, който поне наполовина ще бъде преодолян през деня - никой няма полза от слабо евро и срив в стоковите борси, просто няма да бъде позволено. А хартия - и виртуална, и напечатана - бол и от едната, и от другата страна на Атлантика...

П.С. Продължавам да твърдя, че маляките отново ще бъдат бейлаутнати и разсрочени - за твърдата си и последователна политика могат само да бъдат поздравени, макар да ги мразя от дъното на душата си. Много е готино да гледаш отстрани как маляките цакат с топла бира (онези глупости за солидарността и взаимопомощта) старата уличница Аврупата. Апропо, сещам се за вица, че маляките щели да си изплатят дълга, като вземат патентно право от всички страни в ЕС, които ползват тяхното дело - демокрацията. България нямало да им дължи нищо

Първоначално изпратено от xaro Разгледай мнение
              И ето идва най-щастливият ден, когато ти($) ще си едно към едно..(.€).
              Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

Коментар

• Коментар

• Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнение
                  Аз мисля: Азия ще бъде най-малко засегната и скоро ще почне да дръпа нагоре - защото доста капитали ще избягат от Европа - например натам - също и към САЩ.

Неслучайно предложих на клиентите си (и повечето приеха това) - и вече избягаха парите си към по-консервативни инвестиции и отчасти от ЕС към Азия. Впрочем предната седмица засега доказва правотата ми.
                  Custodite sortem vestram

Коментар

• Първоначално изпратено от xaro Разгледай мнение
                    Азия? Няма да се спи тази вечер...
                    Аз мисля: Азия ще бъде най-малко засегната и скоро ще почне да дръпа нагоре - защото доста капитали ще избягат от Европа - например натам - също и към САЩ.

Неслучайно предложих на клиентите си (и повечето приеха това) - и вече избягаха парите си към по-консервативни инвестиции и отчасти от ЕС към Азия. Впрочем предната седмица засега доказва правотата ми.

Коментар

Мхм, от това ʼʼОхi" ще има много ох-ох-ох... за малеконите, де...

Коментар

Ти сам знаеш, че ного често критикувам ЕС в тоя му изроден вид, но в случаят гръцката измет терминира само собствените си задници. Щом отказват споразумение, оттук нататък ЕЦБ има абсолютното право да не им даде нито едно евро повече. Само след месец всяка маляка, гласувала с: Охи !!! ще е готова да отсече собствената си рачичка и да я опече на бавен огън, за да тури нещо в търбухът си, навикнал на яко плюскане.

Гърчинът е най-обикновен хъхряк - няма никаква разлика. И единият и другият знае само да плюска наготово и да щрака с пръсти и вярва, че немецът (съответно Българинът) е длъжен да работи докато мърда, за да му осигурява комфортът - но дори само да му намекнеш, че трябва сам да си изкарва прехраната, почва да ти се зъби насреща. Световният ноговековен опит е доказал, че има само два метода за превъзпитаване на подобна сган - камшикът и гладът.
                        Че то иначе всеки може така, бе. А не испанци, портокалци и дори ония пияници - ирландците да стискат зъби и да опъват каишът, за да се изправят на крака - какво им пречи да кажат: "Я ние да си живеем животът, а немецът да си скъсва задникът да ни храни !!!"

Коментар

Да Азия, като Васил Боянов - Азис. Това е моят поздрав за гърция днес
                          И ето идва най-щастливият ден, когато ти($) ще си едно към едно..(.€).

Коментар

• Първоначално изпратено от xaro Разгледай мнение
                            Да Азия, като Васил Боянов - Азис. Това е моят поздрав за гърция днес
                            Custodite sortem vestram

Коментар

• Първоначално изпратено от night_lord Разгледай мнение
                              Може и да скочи първите часове да направи лъжливо движение в обратната посока
                              винаги преди много големи движения има фалшиви движение в обратна посока
                              Според мен трябва да се дебне кога да се отвори
                              почваш от 5 сутринта да го гледаш и чакаш момента за продажба
                              Според мен от 10 до 11.30 часа ще върви нагоре после ще започне да пада

Коментар

Проектът наречен евро е глупав само за глупавите хора, те го доказаха със вотаа си и с писането по форума

Коментар

Working...
                                X