IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Какво ще стане с еврото ако Гърция излезе от еврозоната?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Прочетено по форумите :
    "Бабо Меркел, де така?
    - Тичам Ципрас, за евра.
    А ти къде си се насочил?
    - Референдум съм насрочил,
    няма да гласуват с "Да".
    - А когато сняг забръска,
    що ще чиниш ти зимъска?
    - Срам не срам, но пак тогаз
    ще искам сбраното от тебе аз.
    - Аз пък няма да ти дам,
    шибан гръцки мързелан!"
    Не съм расист,но не съм и далтонист!

Коментар

• Първоначално изпратено от ing5rov Разгледай мнение
      Затуй ли не ни бръсне никой за слива...сигур щот сме уникални , а батка...
      За съжаление, Маранди е прав в случая!
      И за френския президент е прав!

Иначе изпитвам тотален срам пт нашите политици!
      Толкова продажни, нямам обяснение!

Коментар

• Първоначално изпратено от marandi Разгледай мнение
        За отцепилите се "рушки" продажници, които си съчиняват басни за неква Русия и 3-13-ти Рим - нема прошка.

БГ копИлета са всичките, но се правят на "чужденци"

П.П. Вероятно не знаете, че освен фанариотите ( гърците ), рушнаците са другите варвари, които нон-стоп са рушали БГ историческо наследство и са унищожавали артефакти.

Идеално ги допълва еврейчето Фол, което унищожава умишлено БГ култура, за да може днес спокойно да лафят еврейчетата, че траките са нямали писменост.

П.П.П. Битката продължава, ама колкото и паметници да рушат нарочно - двойно повече излизат насреща да'е ...

Бях ви пуснал материал, че Нешънъл Географик в период 1971-1974г умишлено са лъгали като разпрани, за да "измислят" гръцка култура.
        Има нов подход. Да не се унищожават артефакти, а да се присвояват като изява на местна култура. Така се преиначава общността на културите от Бяло и Мраморно море до Дон, че и до Волга. Колкото до Фол, бая прегрешения има за изопачаване на древната история по нашите земи, но имам съмнения, че са доста повече, за които дори не знаем или не се досещаме.

Коментар

Уникални сме в цял свят и ни знаят кои сме ( от Япония до Шотландия и (Барс)елона плюс Египет и Иран.

Това, че в БГ са останали само кухи лейки, които се вайкат - не е мой фрублем.

П.П. Докато следвате сАветско-еврейската "хистори" школа - трябва да изчезнете и то час по-скоро.

В последните 150 години нямате нито един БГ "историк", а само некви смешници, на които се кланяте
          Last edited by marandi; 08.07.2015, 01:38.

Коментар

• Първоначално изпратено от marandi Разгледай мнение
            Лагард да прочете какво е казал Франсоа Митеран първо и тогава ще млъкна

"Цивилизацията на Европа се дължи на Българите. Те са основен двигател."

Коментар

• Първоначално изпратено от 4ervenasgan Разгледай мнение
              маранди лягай си бе! Не четеш, а само пишеш.
              Нека на масата останат само възрастните, каза леля кристин преди време на един "играч"
              Лагард да прочете какво е казал Франсоа Митеран първо и тогава ще млъкна

"Цивилизацията на Европа се дължи на Българите. Те са основен двигател."

Коментар

• Първоначално изпратено от BOBAN1 Разгледай мнение
                - Бабо Меркел, де така?
                - Тичам Ципрас, за евра.
                А ти къде си се насочил?
                няма да гласуват с "Да".
                - А когато сняг запръска,
                що ще чиниш ти зимъска?
                - Аз пък няма да ти дам,
                гиди гръцки мързелан!
                БСП-ту, Атака, ДПС-ту + Гоце т'фа ли измислихте да'е ...?

Вярно сте некви откачалници да'е ...

.... разбихте "класовия" враг, който никой не е чувал в Юръп или УСА, ама го разбихте да'е ...

Коментар

• - Бабо Меркел, де така?
                  - Тичам Ципрас, за евра.
                  А ти къде си се насочил?
                  няма да гласуват с "Да".
                  - А когато сняг запръска,
                  що ще чиниш ти зимъска?
                  - Аз пък няма да ти дам,
                  гиди гръцки мързелан!

Коментар

• маранди лягай си бе! Не четеш, а само пишеш.
                    Нека на масата останат само възрастните, каза леля кристин преди време на един "играч"

Коментар

Е Reuters не е от класата на РТ, но за инженери става.
                      Абе кво е тва "инженер"'? За енджиниър съм чувал - оператор на машина, ама инженер ще да е нещо пиндостанско.
                      Не , съвецко е.

Коментар

Срама нямат , нале а Джейка !
                        Само риват, а те пари имали...
                        http://investments.dir.bg Глупавият проумява само онова, което вече е станало! - Омир

Коментар

• Първоначално изпратено от Fiscalist Разгледай мнение
                          Между другото какво точно е пиндостан? Това е любим термин на руските тролове наоколо, но ми е интересно какъв е произхода му. От руски ли идва, или е някаква игра на думи?
                          Така са наричали в 19 век гърците живеещи в пределите на Русия. Общо взето значи ''бедняци'', ''блато'', ''измет'' и подобни. Така в Русия и Украйна са наричали и негрите в 20 век. Думата е от древногръцки, но се използва само в Русия... В общи линии нещо като нашето ''мангали'' значи..
                          http://investments.dir.bg Глупавият проумява само онова, което вече е станало! - Омир

Коментар

Спарта?

Зад голямата вода .

Коментар

Сериозни източници ползваш , браво !
                              Е Reuters не е от класата на РТ, но за инженери става.
                              Абе кво е тва "инженер"'? За енджиниър съм чувал - оператор на машина, ама инженер ще да е нещо пиндостанско.

Коментар

Спарта?

Опять двойка!

Атина
                                ---------------------------

П.П. В Атина имаш закон ( при между флотския съюз ), че всички са длъжни да ги хранят, защото те щяли да пишат философия и траги-комедия.

Тук секси в закон е: Че само елините имат право да правят Полиси, а всички останали са роби и нямат право за строеж на градове.

П.П.П. Напомня ли ти на една друга религия ( семитска ), която също твърди, че има само "правоверни" + гои ( роби ).

Коментар

Working...
                                X