IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Делтасток измама или реалност

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от 1pips Разгледай мнение
    Не ми се вярва някой да ме остави да спечеля при ролване
    чети и пак ще говорим
    “The best time to plant a tree was 20 years ago. The second best time is now.”

Коментар

• Е да ДЗР търгувам, но са 4% не 2

Коментар

• За това избягвай да държиш фючърси с реална доставка преди изтичането им. В твоя случай явно търгуваш цифрички /договори за разлика демек/ и няма някакво съществено значение освен неприятния вкус на 2-та процента.
        Преди 12-13 години съм описал подробно какво дърво ядох в едни бондове

Коментар

• Не ми се вярва някой да ме остави да спечеля при ролване

Коментар

• https://www.interactivebrokers.com/e...ons&p=physical

Ей това е каквото се случва ако търгуваш истински фючърси

Коментар

• прочети какво е contango и backwardation, а след това roll yield
              при ситуацията, която описваш обикновено горните са виновни
              да спечелиш или загубиш при ролването на фючърса
              “The best time to plant a tree was 20 years ago. The second best time is now.”

Коментар

• Първоначално изпратено от 1pips Разгледай мнение
                Здравейте,

Леко неопитен започнах да търгувам с петрол в делтасток и останах с неприятен привкус, когато при изтичане на фючърса позицията ми се затвори и отвори с новият фючърс с разлика от $2, това си е комисионна от повече от 4%, а на годишна база 48%.
                Такава ли е реалната търговия с фючърси или някой си играе за моя сметка?
                Не, не е това реалната сделка с фючърси. При реална сделка с фючърси направо ще ти затворят позицията на маркет без изобщо да те питат искаш или не. В много случаи това ролване през 2% ще ти се види песен, защото непосредствено преди експирейшън фючърсите се търгуват само от майстори и заслужили майстори на спорта. За останалите е забранено и това го пише в договора.

Коментар

• Делтасток измама или реалност

Здравейте,

Леко неопитен започнах да търгувам с петрол в делтасток и останах с неприятен привкус, когато при изтичане на фючърса позицията ми се затвори и отвори с новият фючърс с разлика от $2, това си е комисионна от повече от 4%, а на годишна база 48%.
                  Такава ли е реалната търговия с фючърси или някой си играе за моя сметка?
                Working...
                X