IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Поръчки във Форекс платформи

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Мерси за бързият отговор, elkin, прочетох тук там по-подробно за спреда и сега вече всичко ми изглежда логично.

Коментар

• тази разлика е защото имаш спред. това е цена купува , цена продава. като си поставяш поръчките ще слагаш/вадиш и спреда към стойността на котировката на която искаш да ти се изпълни поръчката.
      Нека да изсмучим Земята , тя не ни е нужна.

Коментар

• Поръчки във Форекс платформи

Здравейте,
        незнам дали този форум е подходящ за въпроса ми за това предварително се извинявам. Наскоро се регистрирах в няколко платформи за форекс търговия и забелязах, че всяка една от въпросните платформи изпълнява поръчките ми по различен начин, например:
        платформа 1:
        когато поставя поръчка продава, да речем EUR/USD поръчката ми не се появява на мястото на текущата стойност за цената, а на няколко пункта по-надолу - примерно:
        текуща: 1.08216, отваряне на: 1.07774, същият сценарии се повтаря, но този път обратно при поръчка купува.
        платформа 2:
        тук поръчката се заковава директно върху текущата цена при отварянето, само че това важи само за късите позиции, за дългите позиция отварянето е на няколко пункта по нагоре както при платформа 1.
        Понеже съм още напълно начинаещ и не разбирам всички особености искам да ви питам подобно поведение на платформите за търговия нормално ли е и на какво се дължи?
        Благодаря ви предварително.
      Working...
      X