IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Американски акции и опции

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Тази компания...

Първоначално изпратено от niki5 Разгледай мнение
    AA buy below 15, short at 16.50
    ...никога не ми е харесвала въпреки потенциала на сектора в който работи. . Може би си прав но имат много малък маржин и много разходи. А аз лично избягвам късите позиции. Както казва Бъфет в кръга на шегата...като купиш компания - загубата ти е ясна - колкото си купил, а като застанеш на късо може да загубиш неограничено. Не обичам да съм негативно настроен към която и дае компания и изключително рядко заемам къси позиции освен на пазара като цяло. .

Коментар

• HP

Не смятам че заслужава тези 10 % надолу само заради високия долар заради което намалиха прогнозните печалби. Почрти съм сигурен че ще изненадат на следващия ърнинг. Това е една от компаниите които смятам имат невероятен потенциал. HP ще е може би най-големия играч при 3d принтерите които са неизбежни. Новите им PC та имат потенциал като на епъл. Работят много по дизайна и все повече мислят като APPL. Ако направят сплита и да отделят принтерите това ще бъде началото на бума при 3д принтерите и ще изтреля HP на върха. Това е бъдещето. До 3 години всеки ще започне да купува домашни такива. Имам позиции на HP и след като видя какво ще стане следващия месец с пазара може би ще вляза много сериозно. Изкушавам се да купя сега но ще се въздържа защото може би ще падне още.

Коментар

• Има логика

Първоначално изпратено от Blackhat Разгледай мнение
        Ето една идея DWA
        20% суинг в рамките на деня -Dreamworks вероятно шорт ковъринг , засъжеление нямам щото ги чаках ги на 18,17 .Зле са с финансите ,но е тейковър таргет щото има доста маркетинг стойност особено за компаниите с детски играчки като мател или хазбро ( те имаха оферта вече) Явно лошите новини са добри новини които ги приближават към заветната продажба.Офертата на хазбро беше на 28

Според мен е добре да се изчака да падне (ако падне )до 19,20 и да се влезе с шест месъчен хоризонт за потенциална нова оферта.
        Но смятам че е добре да видим какво ще стане ако пазара тръгне надолу което смятам че ще се случи следващата седмица.

Коментар

• Long UVXY

Long UVXY

Коментар

• AA buy below 15, short at 16.50

Коментар

• Ето една идея DWA
              20% суинг в рамките на деня -Dreamworks вероятно шорт ковъринг , засъжеление нямам щото ги чаках ги на 18,17 .Зле са с финансите ,но е тейковър таргет щото има доста маркетинг стойност особено за компаниите с детски играчки като мател или хазбро ( те имаха оферта вече) Явно лошите новини са добри новини които ги приближават към заветната продажба.Офертата на хазбро беше на 28

Според мен е добре да се изчака да падне (ако падне )до 19,20 и да се влезе с шест месъчен хоризонт за потенциална нова оферта.

Коментар

• Американски акции и опции

Здравейте,

Участвам в два частни чата в Щатите и там се събираме инвеститори , търговци и т.н и обменяме идеи за инвестиции и търговия на акции,опции облигации и пазара като цяло. Не е лошо да чуваш различни мнения и понякога са полезни дори и да не си съгласен с тях.
                Малко съм далеч от България емоционално но все пак има ли някой желание да направим prive chat room някъде? Говоря само за инвеститтори,спекуланти или търговци но по сериозни, надявам се разбирате какво имам пред вид, т.е наистина да имат какво да кажат и да го аргументират ако имат някакви идеи. Мисля че би било полезно.

Поздрави!!!
              Working...
              X