If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
не бях пуснал на еврото линиите, ама нищо чудно майкъле тези дни да опънем тази главната зелена на 1,07358 ама нали знаеш еврейска му работа , нагоре надолу не знам кога
супер са супер са майкъле тия линиики дето ми ге даде . виж и наско и него как го заковах на 15 мин . малко по рядко се случват такива заковавания ама топлят сърцето и агнито
линиите се спазват да си ебе меча, там рядко да мине някой така през просото без да го хлопне бариерата по тиквата ....... Но се случват и аномалии ей тва с петрола и с еврото някой път като откачат и докато се нормализират нешата ... иначе държат тея жици ...
супер са супер са майкъле тия линиики дето ми ге даде . виж и наско и него как го заковах на 15 мин . малко по рядко се случват такива заковавания ама топлят сърцето и агнито
майкъле пасхата мина . време е за агънца дакса много добре отскочи от твоята синя линия на 12358
сините линии са таргетите как нема да има rejection ше има ....... Аз сега наблюдавам съсела, че нещо е изнервяща обстановката там ..... а го шортим той гада не ще да пада ....
тва еврака ли е архитектоникос, май на него ми прилича и са както на повечето им се вижда паритет ей са еврото ше им даде един парапет ама на 1.20 .........
братле извинявай ама 1.0477 не го ли виждаш че и то идва
за малко майкъле това не го тестваха на еврото на 1ч .сега ще го напънат . ама мошетата забравиха пак горе на 5 мин . адски са тъпи тия . пак ще трябва нагоре
тва еврака ли е архитектоникос, май на него ми прилича и са както на повечето им се вижда паритет ей са еврото ше им даде един парапет ама на 1.20 .........
американците и те позабрахиха долу и хоп с ряз преди празника Ханука
Архитекте , не ти разбирам котировките бре , аз ли не виждам /то съм си и кьорав/ ? ти ли сакаш да се не види туй за що иде реч , а си я караш на подразбиранка ?
Земи се у ръце и барем пиши за кога хортуваш ! Тъй де
Коментар