Първоначално изпратено от michaelis12
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Кросовете на Архитекта
Collapse
X
-
ммм фашагата какъв грозен гап е играл там, вчера нали писах, да внимавате с късите да няма зелена пръчка в дупето с фашиста. ....
Е тва беше играта -> кацна на фибото 9300 хоп дълга и го заебаваш за 2/3 дни и ей го 350 бимберици е скокнал, сега още малко и ше се приземи на 9800 и тва е, а с тея по 5 мин. по 1мин. влизания - ташак раота .....
Коментар
-
Първоначално изпратено от kefala Разгледай мнениеЦар си!!!Мани го тоа Айсакън!!!
Коментар
-
Първоначално изпратено от pepe1234 Разгледай мнениежив и здрав, тъй трябва да се фалирва сганта, дано само не ме фалират и мен междувременно, трябва да се отуча да влизам ALL IN.
Коментар
-
Първоначално изпратено от the architect Разгледай мнениеаз пък днес пепе видях по еврейското яху финанс че са пуснали да говори еврейчето Икан
Icahn to Yahoo Finance: It's going to be a real 'bloodbath'
толкова заплашително говори за надолу че дори пуснах дълга на ребаунда. и то взе че излезе . ето онзи ден бабата казваше че долара ще поскъпва а пък той поевтиня . голям кеф
Коментар
-
аз пък днес пепе видях по еврейското яху финанс че са пуснали да говори еврейчето Икан
Icahn to Yahoo Finance: It's going to be a real 'bloodbath'
толкова заплашително говори за надолу че дори пуснах дълга на ребаунда. и то взе че излезе . ето онзи ден бабата казваше че долара ще поскъпва а пък той поевтиня . голям кеф
Коментар
-
човече, не излезнах навреме от пунда и сега се пържа на бавен огън, а и не съм сигурен дали линийките ми на паунда не са различни от вашите, зщото вчра йените ни бяха различни. Чак мен ме хвана яд, но кво да правиш хем, я виддах чутората, що не излязох и аз не знам, сега съм яко лонг там и поне да върна малко от загубите. Та и да искам никъде не мога да вляза сегаНо така грешка след грешка ще ставам по-добър.
Last edited by pepe1234; 29.09.2015, 17:37.
Коментар
Коментар