IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Кросовете на Архитекта

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• С това на 118 на 1мин

Коментар

• тази нощ е 548 на 1м йената само не разбрах с кое да го сравня кое от всичките дъна

Коментар

• За яната обема на 120.286 на 1 мин при мен е най голям
        Last edited by the architect; 30.10.2015, 10:03.

Коментар

• за еврото ако ме питаш не е, имаме прди това след дъното 395, после 420 и сега на шипа 357 на м1 е това. Този нощеска ако правилно се ориентирам е този средния и е най-големия, този преди малко е по-малък и този малко след стното съпо е по малък средния е най голям.
          Last edited by pepe1234; 30.10.2015, 10:00.

Коментар

• Пепе ти нали си на бенча.на 1 мин обема дето е долу на шипчето нощеска най големият ли е от дъното на 118.я виж

Коментар

• ми начи историята е възможна да е тази тази, защото на еврака за малко не ми стигна таргета на 1.10190 на шпчето и ако качи и бутне йената може и гепито с тях

Коментар

• Ей чул те господ габров.и на мен ребаунда ми е до 1.10358

Коментар

• Първоначално изпратено от pepe1234 Разгледай мнение
                  Ок ето ти предположение графиките на гепито и йената много си приличат днес, така та йената ако падне може и гепито да падне, съответно еврака да дръпне примерно... ти пускай и по некоя идея за добри сделки, че и ти доста познаваш като архито
                  При еврото гоним 1.1023

Коментар

• Ок ето ти предположение графиките на гепито и йената много си приличат днес, така та йената ако падне може и гепито да падне, съответно еврака да дръпне примерно... ти пускай и по некоя идея за добри сделки, че и ти доста познаваш като архито
                    Last edited by pepe1234; 30.10.2015, 09:38.

Коментар

нз аз снощи на шипчето си хванах мойто, сутринта също на късите, сега вече питаш с повишена трудност пак Габров.
                      Трябва да се пита. Иначе няма как да стигнеш до истината.

Коментар

• нз аз снощи на шипчето си хванах мойто, сутринта също на късите, сега вече питаш с повишена трудност пак Габров.

Да майкъле и мен супер много ме изнервиха, реално нищо не промениха никакво решение нямаше, ама само да пръднат братче и пазара направо улита

Коментар

споко и аз се понаиграх последния месец, но поне изтеглих кинтата от акаунта и не съм се преебал толкова... иначе последния месец беше много много кисел
                          оффф кат започнат да се редат тея долни манафи и започнат да дрънкат тъпотии та тоя Драгомирчо, та бабишкерата, вчера жълтите нещастници щели да печатат до безкрай и само простотиии и племето отворило човка, ама ше лапне една кожева тояга на края ше се броят пилците на есен .....

Коментар

• То до тогава ще паднат ама дали опцията ти ще бъде печеливша е друг въпрос.играл съм ги и аз тия опции.от мошевската матрица трудно се бяга.виж бомбите малко им прецакват тънките сметки

Коментар

• Гепито дъли няма да се опита да покрие това шишче от вечерта и да прибере стоповете под него?

Коментар

• споко и аз се понаиграх последния месец, но поне изтеглих кинтата от акаунта и не съм се преебал толкова... иначе последния месец беше много много кисел

Коментар

Working...
                                X