ай наздраве момци и мойте йени почват да излизат
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Кросовете на Архитекта
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от pepe1234 Разгледай мнениесега ако и отскочето се окаже силничко ще е великобаси кроса на м5 отскока му е чак до 120.700 тука може директно да идем на долния крос на м1 при добро стечение на обстоятелствата
Коментар
-
Първоначално изпратено от dimy Разгледай мнениеЗдравейте, пичове някой може ли да намери такъв индикатор какъвто е на линка в този сайт http://www.investing.com/currencies/...al?period=1800 . Да обобщава всички технически индикатори в един,и да дава заключаващи решения за трейд, който може да се съчетае с кросовете на Архитикта, и да може да се шмугне в Мета Трейдърските платформи в дадените финансови инструменти
Коментар
-
опаааа . пепе гори главата . евреите пуснаха тая новинка в яхуто финанс. таман съвпада с бомбите
Get ready for a bigger Santa Claus rally: Strategist
мухахааа
между другото хубаво че беше тоя главатарят на еврейчетата Икан че се появи малко преди изкатерването и каза че ще има още падане а таман бихме огромния обем на дневна и си запазих ресурс защото предполагах че тепърва ще има катерене . ама са много тъпи тия мошетаLast edited by the architect; 03.11.2015, 18:08.
Коментар
-
Здравейте, пичове някой може ли да намери такъв индикатор какъвто е на линка в този сайт http://www.investing.com/currencies/...al?period=1800 . Да обобщава всички технически индикатори в един,и да дава заключаващи решения за трейд, който може да се съчетае с кросовете на Архитикта, и да може да се шмугне в Мета Трейдърските платформи в дадените финансови инструменти - Имам на предвид, съчетаването на всички тези индикатори и да дават заключителна преценка дали за покупка или за продажба, и като се съчетае с кросовете и с цветните нива може да даде по ясна картинка за обръщане на тренд.Last edited by dimy; 03.11.2015, 18:26.
Коментар
-
не за йената и за нейната 5 мин дето е хваната в кюпа, напляскал съм късите яени до откат ебал съм го и в SPX-a. Са иде ли на 120.970 йената от там на теория го изстрелва до 120.700 нали така поне така те схващам за средните бомби, а от там до долния крос на м1 е една плюнка разстояниеLast edited by pepe1234; 03.11.2015, 17:20.
Коментар
Коментар