IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Кросовете на Архитекта

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• ай наздраве момци и мойте йени почват да излизат

Коментар

• а така жорка . време е .

Коментар

• бе аз шибнах и един дълъг еврак да го ева, пък да видим какво ще излезне. сложил съм лимита на 1,1017

Коментар

• Първоначално изпратено от pepe1234 Разгледай мнение
          сега ако и отскочето се окаже силничко ще е велико баси кроса на м5 отскока му е чак до 120.700 тука може директно да идем на долния крос на м1 при добро стечение на обстоятелствата
          дааа пуснах аз късата йена за 120.70

Коментар

• Първоначално изпратено от dimy Разгледай мнение
            Здравейте, пичове някой може ли да намери такъв индикатор какъвто е на линка в този сайт http://www.investing.com/currencies/...al?period=1800 . Да обобщава всички технически индикатори в един,и да дава заключаващи решения за трейд, който може да се съчетае с кросовете на Архитикта, и да може да се шмугне в Мета Трейдърските платформи в дадените финансови инструменти
            - Имам на предвид, съчетаването на всички тези индикатори и да дават заключителна преценка дали за покупка или за продажба, и като се съчетае с кросовете и с цветните нива може да даде по ясна картинка за обръщане на тренд.

Коментар

• опаааа . пепе гори главата . евреите пуснаха тая новинка в яхуто финанс. таман съвпада с бомбите

Get ready for a bigger Santa Claus rally: Strategist

мухахааа

между другото хубаво че беше тоя главатарят на еврейчетата Икан че се появи малко преди изкатерването и каза че ще има още падане а таман бихме огромния обем на дневна и си запазих ресурс защото предполагах че тепърва ще има катерене . ама са много тъпи тия мошета
              Last edited by the architect; 03.11.2015, 18:08.

Коментар

• Здрасти. ами аз се затруднявам да ти кажа честно пък и индикатори не използвам.

Коментар

• Здравейте, пичове някой може ли да намери такъв индикатор какъвто е на линка в този сайт http://www.investing.com/currencies/...al?period=1800 . Да обобщава всички технически индикатори в един,и да дава заключаващи решения за трейд, който може да се съчетае с кросовете на Архитикта, и да може да се шмугне в Мета Трейдърските платформи в дадените финансови инструменти - Имам на предвид, съчетаването на всички тези индикатори и да дават заключителна преценка дали за покупка или за продажба, и като се съчетае с кросовете и с цветните нива може да даде по ясна картинка за обръщане на тренд.
                  Last edited by dimy; 03.11.2015, 18:26.

Коментар

• не ми дреме тя йената, да си направи чуторката друго не ща

Коментар

• чакай да изтества бомбите на 1ч и 4 ч и после за минута са долу при мен .

Коментар

• глей глей дау 17860

Коментар

• според мен пепе най силният сигнал за отскоче е като видиш обем . сиреч еврейчето е купило и ти трябва да купиш . както се случва и тука .че и с чутурка ебати кефа

Коментар

• не за йената и за нейната 5 мин дето е хваната в кюпа, напляскал съм късите яени до откат ебал съм го и в SPX-a. Са иде ли на 120.970 йената от там на теория го изстрелва до 120.700 нали така поне така те схващам за средните бомби, а от там до долния крос на м1 е една плюнка разстояние
                            Last edited by pepe1234; 03.11.2015, 17:20.

Коментар

• а ти за отскочето на минетка на еврака ли говориш . е аз чак сега го видях . стана поне

Коментар

• сега ако и отскочето се окаже силничко ще е велико баси кроса на м5 отскока му е чак до 120.700 тука може директно да идем на долния крос на м1 при добро стечение на обстоятелствата
                                Last edited by pepe1234; 03.11.2015, 17:12.

Коментар

Working...
                                X