If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
ХАМЕРИКАНЦИТЕ ОНЗИ ДЕН НА 30 МИНУТКИ НА МОЕТО ЛЮБИМО 22222
ИЗЧИСТИХА НАЙ ГОЛЕМИЯТ ОБЕМ НА 30 МИНУТКИ ДО СЕГА . КАТО БИХА ВЪРХО НА ОБЕМЧЕТО АЗ ПРЕДВИДЛИВО ЗАТВОРИХ ДЪЛГИТЕ ЗА 24000 И СЕГА ЛЕБЯ БАНИЧКА С БОЗИЧКА . АСИСИ АСИСИ АСИСИ АСИСИ
Докато не чукне десЕтка, натискът надолу няма да спре!
Не мисля. Макар, че дори да стане не ме бърка кой знае колко стига емитента на опън енда да не затвори едностранно догоговора по това време.Нищо не би ме учидило вече. Спомних си 11 септември и как тогава светът се преобърна, но малцина го осъзнаха, сега е същото. А олиото. Мога да си го държа докато съществува договора или докато съм жив.Тайминга ми е три месеца 50 гущера таргет. Което не би ме учидило. . Половината от позицията ми по мидата ми стои . Досега съм избил рибата с нея. Първата партида ми замина на чудна печалба. Шеврона честно ме дразни малко и може да литне. Ти спекулираш ли с нещо в момента или си на стендбай?
ММММММММ ЧИ ХУБАВО МИ ИЗЛЕЗЕ ОЛ ИНА НА НАСКО- ТЪРГУВАЙТЕ ТЪРГУВАЙТЕ ЧЕ МАЛКО ОСТАНА . ПОСЛЕ АКЪЛОЛИПСИС. ПРЕСТЪПНИЦИ ПУСНАТИ ОТ ЗАТВОРИТЕ ПО ЗАРЪКА НА ХАНУКЯРИТЕ .
БЕЖАНЦИ ТЕРОРИСТИ В ЕВРОПА НАБУТАНИ В ЕВРОПА ОТ ХАНУКЯРИТЕ
Коментар