IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Кросовете на Архитекта

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• много съм доволен от дау жонс. доста и много бързипарина15 мин. на секундата балоняка изроелски се надува ххяяяхяххя

Коментар

• 33333. И 35853 това е краят да еврейската измама
      късоооооо

Коментар

• Направиха си пинче на 30 мин еврейчетатан на дау жонс щели да дигат. Хяяххяххяхя от суапове само им останало да печелят вече в борсовата игръ

Коментар

• Що дига доу жанса . Балъците ще кажат щото имало подкрепка. Прибирай им еврейските паричкиииии от бомбата

Коментар

• Насдака и той тръгна . До края на седмицата ще го смачкам с бомбите

Коментар

• буууум както обещах според втория закон на архитекта бомбата засмука дау жонс. милионите са при мене. сега балъците ще кажат че дау дигал заради вякви подкрепки. а той ще дигна само заради бомбата.дълги за още еврейски парички хяхяхяхяя

Коментар

• петрола му разказвам играта с бомбите

пак късо

Коментар

• Първоначално изпратено от the architect Разгледай мнение
                  ядрените атаки на 1 и 5 мин на насдака още не са за задействали .

знаете как отмъщават бомбите на архитекта при ядрена атака ето така
                  хяхяхяххяя

но това е уникално . това въртолене на еверйските борсажиичета все едно сме фанали господ за шлифера скоро ще отекне със брутален взрив

Коментар

• ох котьооо милиони еверйски парички от дау жонс скоро идват . дай дай падай

Коментар

• ядрените атаки на 1 и 5 мин на насдака още не са за задействали .

знаете как отмъщават бомбите на архитекта при ядрена атака ето така
                      хяхяхяххяя

Коментар

• сега ще засмуча и еверйския дау жонс защото тръгне ли се към бомба намя бягане от бомбата

това е законът

Коментар

• алигатор бозаимас гълъбчета

вчера златото ми прецака бомба но бързо го свалих и му разказах играта . хохохохохох

Коментар

• тази седмица ще изхакам и еверйския насдак

няма да ми избяга

Коментар

• алигатор боза и мааас българи юнаци
                              абе еверйския дакс се подпирал на прецаканите бомби . дааааа ама още ще ви съборя еверйчетаааааааа

хяхяхяхяхяхя

Коментар

• Аз съм царя аз съм господаря на еврейскисе борси. казах и свалих еврейския дау жонс с бомбите. фалирай ги до крах казахххх

хяхяяяхяхяхях

Коментар

Working...
                                X