IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Кросовете на Архитекта

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• здравейчи гълъбчета

абе чудя се аз защо се напъвал еверйския дакс а пък той се подпрял веднагически на първата срещната бомба

Коментар

• еврейската валута евро нещо оклюма

Коментар

• добро утро гълъбчета .

първите парички от петъчното напъване на еверйския дау жонс дойдоха . сега чакаме още и още до долната бомба

Коментар

• късо за апокалипсис другата седмица . мазната еврейска новинка вече я пуснаха .

имаме ли еврейски оптимизъм апокалипписът започва . като при ковида . за един ден и ударих всичко

бомбите са опънати за ядрена атака .

пригответе се ще бъде много горещо

Last edited by the architect; 02.06.2023, 20:39.

Коментар

• еверйчетааааааа

кажетееее обърната кратункааааааааааааааааа

хяхяхяхяхяхях

бум прибрах ви паричките на еврото

Коментар

• ела ми ела ми еврейска валута евро да затворя късите и да отворя дълги

Коментар

• другата седмица апокалипсисът ми е в кърпа върза

това се казва засилка за апокалипсис . бомбите ще изравнят всичко

златото и то умре . оле боже обърната кратунка хххххххххххх

Коментар

• ей това е играта пичуе .

еверйската валута евро с епънеше срещу бомбите и и прибрах паричките .

сега ще я закарам долу на 30 ще пусна дълги и ще прибера още евейрски парички

и индексите с напъват и другата седмица като тази пак ще им прибера паричките

толкова е елементарна играта на борси когато е правена от едни хора наречени еверйчета от израееллллллллл

хяхяхяхяхяхяхях

Коментар

• Обаче ме кефи как дау жонса се напъва а насдака само чака да изплющи надолу за апокалипсис.

Много бомби прецакахте еврейчета .

Ама ние сме подготвени за ваща измамаааааа.Така славата и паричките са още по сладки.

Хяхяпяпяпя я я

Коментар

• Ох ама те на дакса стопове щели да бият. Късоооо за дясно рамо на обърната кратунка. Нали еврейчета. Хяхяяхяххя

Коментар

• Няма се притеснявате въртоленето еврейско под свещеното 35853 скоро ще привърши с апокалиптичен сопол. Ясно е че еврейски измамници ще се въртолят с някви 500 пойнта да плашат цацата. Срещу свещеното никой не може да се опъне

А пък вече да не говорим за Ядрената атака. Там е истинската истина. Ххххххх

Коментар

• Късооо от 33580 и 3333333333. Ох как ще ви фалирам другата седмица. Просто на света му е бедна фантастиката какво предстои.

Коментар

• еврейската валута евро не искала за пип да тества прецаканата. и хоп я замъквам отново надолу

Коментар

• страхотно напъване еврейчета. другата седмица ще ви фалирам до крааааак. пак късо от бомбата. Ама тая мазна новинка за Тавана мвого ми харесва. точно навреме

Коментар

• Няма са притеснявате. С тоя петъчен пошъл оптимизъм прецакани бомби и НАЙ ВАЖНОТО ИЗМАМНАТА МАЗНА НОВИНКА ЗА ТАВАНА НА МАЗЕТО, ОЩЕ ДРУГАТА СЕДМИЦА ЩЕ ИЗРИНА НАСДАКА И ПОКРАЙ НЕГО И ДРУГИТЕ ШИТОВЕ.

ЕДИН ДЕН НА АПОКАЛИПСИС СИ ЗАСЛУЖАВА И 100 ГОДИНИ ЧАКАНЕ.

ХЯХХЯХЯЯХХЯХЯЯХ

Коментар

Working...
                                X