IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Кросовете на Архитекта

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• ПРИГОТВАЙТЕ КЪСИТЕ НА НАСДАКА . СКОРО ИДВАТ МНОГО ПАРИЧКИ . А СОПОЛЪТ Е НА КОСЪМ РАЗСТОЯНИЕ . НАЙ ВЕРОЯТНО ЩЕ ЕНОЩЕСКА КОГАТО ВСИЧКИ СПИНКАТ

Коментар

• ПОЧВАМ ДА ПРИБИРАМ ЕВЕРЙСКИТЕ ПАРИЧКИ И НА ЕВРОТО . НЯМА КЪДЕ ДА МИ ИЗБЯГА . ОТ БОМБА НЕ СЕ БЯГА . САМО И СЕ ПОДЧИНЯВАШ .

Коментар

• АБЕЕЕЕЕЕ ЕВЕРИИИЧЕТА

ТУКА ИМАЕМЕ ПРОБЛЕМ ОБРЯХ ВИ ПАРИЧКИТЕ НА ПЕТРОЛРА С БОМБИТЕ. БУМ И ДЪНО ТОЧНО НА БОМБАТА

Коментар

• Дау жонс се подпирал на 33853. Ти да видиш . Бутай надолу за 13580. Хяххяххяххя

Коментар

• Нещо оптимизмът на еврейските. хиндекси бързо се спихва. Хяхяяхяхяя. Така ще е вече , балонякът ще се пръсне зверски. Бомбите ми ще размажат всичко.Те балъците нека си мислят че Архитекта пак няма да познае. Хяхяхяхяхяхяхяхя

Коментар

• Златото продъни а балъците купуваха. Просто с бомбите ще им разкажа играта борсова.

Коментар

• МЕЖДУ ДРУГОТО ЕВЕЙРЧЕТА , НЕ ЗНАМ ДАЛИ СИ СПОМНЯТЕ АМА НА 1 ЮНИ МИ ПРЕЦАКАХТЕ ЕДНА БОМБА НА 1 МИН НА 15823 И ОТ ТОГАВА ПУСКАМ КЪСИ . ПОЗНАЙТЕ СЕГА ЕВЕРЙЧЕТА КЪДЕ БЕШЕ ДНЕС ДЪНОТО И ЗАЩО БЕШЕ ТАМ .

Коментар

• АБЕ ЩО КАТЕРИ ДАКСА . НЯКАКВА ИНФОРМАЦИЯ . МЮЛЕРЧО ????????????

НАЛИ ПАДАШЕ

Коментар

• ВАЛУТАТА ЕВРО СЕ НАПЪВАЛА РАЗБИРАШ ЛИ . ИНАЧЕ КАТО Е ЗА БАЛОНЧЕНЕ Е ПЪРВА

ОХ ЧЕ ХУБАВ СОПОЛ ИДВА С АПОКАЛИПСИСА . ЩЕ Е РАЗКОШНО

КЪСООООООООО

Last edited by the architect; 22.06.2023, 13:43.

Коментар

• ПЕТРОЛА ГО РАЗМАЗАХ С БОМБАТА

Коментар

• алигатор бозайимас гълъбчета

наблюдавате ли играта ми на еверйските борси

тепърва ще стане много горещо

РАЗМАЗВАМ ДАКСАААААААААААААА.. ХЯХЯХЯХЯХ

СЕГА ЛЕКИ ДЪЛГИ ОТ БОМБИТЕ

Коментар

• гледайте следващите дни ка се забавлявам с еврейските измамничета

следете постовете ми във фейсбук твитър чукчук и порхъб

хяхяхяхях

Last edited by the architect; 22.06.2023, 02:05.

Коментар

• Лошооо лошо еврейчета. Нови дъна за дакса . А още не съм унищожил насдака. Тогава гледай какъв кеф ще настане

Хохоопопох

Това обаче е интересно. Защо насдака дигна точно от 14 853

Last edited by the architect; 22.06.2023, 01:40.

Коментар

• Охооо дау жонса се напъвал.

Спокойно еврейчета с айти измамата Насдак и него ще замъкна надолу.

Хяхяяхяхяхя

Коментар

• Нови дъна за дакса . Насдака дърпа надолу всичко. Евреъчетата не са на себе си че Архитекта ще им разкаже борсовата игра. Хяххяхяхяхя

Коментар

Working...
                                X