IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Кросовете на Архитекта

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• ааааааа ти да видиш що падали еверйските индекси

Економиката движела графиката и борсите . хяхяхяхяхяхя

U.S. stocks were falling after stronger-than-expected ADP jobs report

Коментар

• абе чуда се аз що се подпира това злато а то стаяло на бомбата

ахааааааааааа

Коментар

• А насдака още не е помръднал и милиметър надолу. Хяхяхяхях. Напъвайте се еврейчетааа. Няма да ми избягате тоя път

Коментар

• Еврейската валута евро тръгва. Скоро новите дъна под 1.06 идват. Ядрената енергия в ръцета на Aрхитекта, заради въртоленето еврейско е УМОПОМРАЧИТЕЛНА !!!!!

Коментар

• Смятай чуек. Даксът дъни яко надолу а още дори не съм свалил насдака . Тогава смятай какъв купон ще настане

Коментар

• Чувам брутално пукане на стопчета на дакса. Пук пук пук. Мюлерчо ти чуваш ли ги

Коментар

• Апокалипсисът започна. До края на лятото само надолу. Септември по израелсата телевизия битиви ще кажат че имало криза и тогава ще е дъното и балъците ще пуснат къси. Хяхяхяхяхях

Коментар

• така така. паричките от златото са в жеба с нови дъна бомцата си свърши страхотно работата

Коментар

• даксът продължава да пада добре . нямаме новини, нямаме нищо , имаме само оптимизъм , лято е

просто супер

време е за сополът надолу и цунамито да доди и да фалирам еверйчетата

хххххххххххххххххххх

Коментар

• късо евро

новите дъна на еврото под 1,06 идват още този месец

индикаторът ми не бърка никога

Коментар

• Първоначално изпратено от the architect Разгледай мнение
                        поприбрах малско еверйскши парички от дълги на златото от бомбата

сега късо на златото

Коментар

• не знам дали усещате ама дакса си заминава . двойно връхче и ей къдей 7300 за два дни ще го стигнем както само аз си мога

Коментар

• а още не съм продънил сипа от бомбата на дневна . смятай какво ще става идните дни

а пък за високите технологии да не говорим .

Коментар

• Нямаше начин да не ми излязат късите злата от бомбата. Обърната кратунка на златото на часова.

Коментар

• Общо взето да , апокалипсиса ще бъде юли август. Бруталното отмъщение на моите бомби идва. Кой да ти очаква срив лятото. Всички си пекат дупетата

Коментар

Working...
                                X