If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
ами изпълниха си чутурата за надоле може найстина да отскочи яко
погледнах го са фашиста и на дневна се е запънал там на оранджевия канап ама там на дневна има и SMA100 и държи и тя на 12100 някъде. Ми показва уж, че ше ходи на горе ама май ньет много на такова някво изглежда ...
ами не си биха този голям обем на минетка и ще има ново дъно . това дали означава че ще прегазят оранжевата
ммм толко лесно оранджадата не пада, държи тя, тва ако се върнат до зелената и ако там не минат тогава взимат засилка за на доле, но първия път винаги държи
еврака отскочи от основната зелена и запотъща за бомбите . егати мошетата . че и 70 годишнина ще ми празнуват
ако се върне пак към тая оранжевата и тя го задържи то отиваме на горната оранджева .... Вчера тоя Съсела ми изкара акъла как си минава като влак през линията, но ше ядат тоягата те много нешо им порасна раотата ...
не бях пуснал на еврото линиите, ама нищо чудно майкъле тези дни да опънем тази главната зелена на 1,07358 ама нали знаеш еврейска му работа , нагоре надолу не знам кога
супер са супер са майкъле тия линиики дето ми ге даде . виж и наско и него как го заковах на 15 мин . малко по рядко се случват такива заковавания ама топлят сърцето и агнито
линиите се спазват да си ебе меча, там рядко да мине някой така през просото без да го хлопне бариерата по тиквата ....... Но се случват и аномалии ей тва с петрола и с еврото някой път като откачат и докато се нормализират нешата ... иначе държат тея жици ...
супер са супер са майкъле тия линиики дето ми ге даде . виж и наско и него как го заковах на 15 мин . малко по рядко се случват такива заковавания ама топлят сърцето и агнито
Коментар