Първоначално изпратено от the architect
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Кросовете на Архитекта
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от the architect Разгледай мнениеаз не ги използвам щото не ги разбирам ама съм сигурен че тарикатите дето ги разбират и като погледнат и хоп АТОМКА ако забелязваш майкъле отдавна не е имало сополи . това си е енергия звездата Слънце боб да яде
копираш ги там в директорията на скриптовете и после с тва DelFiboLevels триеш и с тва пускаш за индексите FiboLevels а ства на валутите там FiboLevels_Curr че имат повече десетични след знакаAttached FilesLast edited by michaelis; 26.02.2015, 20:07.
Коментар
-
Първоначално изпратено от the architect Разгледай мнениеза мен лично по дългосрочно може да се пуска дълго зло че нещо отскока на 1 и 4 часа много умрял засега
Коментар
-
Вчера отворих три позиции на три различни валутни двойки. Две от тях още ги чакам- дано днес да стигнат нивата, които съм набелязал. На евро - долар след като излезе на някаква печалба му сложих стопче, ама по- късно го удари. Но това не е от голямо значение, защото все пак беше на печалба, малка - но печалба :0 Чакам някоя нова графика от архитекта - да видим той какво е търгувал. Успех на всички!
Коментар
-
Първоначално изпратено от the architect Разгледай мнениеtypcho както ти обещах няма бягане от атомките само хората в Jew-S-A си мислят че могат да избягат от тях и ще сгрешат фатално
Коментар
-
Първоначално изпратено от the architect Разгледай мнениеTyp4o глей глей как пропадна злото след теста на минетка
Коментар
-
има нещо хубаво в цялата работа . аз отдавна предупреждавам ама те все бичат мамка им . ама това е много добре, защото после атомката долу ще бъде тотално унищожителна , незнам дали и графика ще има тогава може само по къси поли да си останем
най ще е добре ако намерим някой да ни каже къде е върхот . ама не мога да намеря такъв честен человечецLast edited by the architect; 23.02.2015, 19:24.
Коментар
Коментар