За сега съм се набълбукал с евро, йена и австралиец, обаче ще ги чакам да излезнат. Досега няколко пъти ги затварях по-рано, защото или не ми се чакаше или не вярвах че ще стигнат тия нива (теста на кросовете) но после съвсем изненадващо се оказваше че стигат дотам, просто е трябвало да почакам повечко. Затова сега чакам.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Кросовете на Архитекта
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от the architect Разгледай мнениеако питаш дъна върхове незнам . скоро ще има изненада . пускай минита евраци от тука ей така за кумова срама през 50 100 колко ти сърце дава .отскока от 11111 е гарантиран. предния път не стана защото само докоснаха 111111 сега като го ПЕНЕТРИРАТ и нещата ще започнат да стоят по друг начин .
програмката просто след 2007 влезе в друг режим . дълги трендове . много нагоре много надолу . като се пускат големи поръчки нещата не стават . като се пускат минита риска е намален значително . ами еврейска работа все се мислят на хитри . нагледал съм се
ако не пускате за кросовете поне от тук нататък ще се съобразявате с тях като нива на съпротива . а това не е малко .
това за подкрепите и съпротивите си абсолютно прав , както и за други неща !!
ще видя утре какви ще ги нареди Драги
лека от мен и все така добре да водиш рубриката
Коментар
-
ако питаш дъна върхове незнам . скоро ще има изненада . пускай минита евраци от тука ей така за кумова срама през 50 100 колко ти сърце дава .отскока от 11111 е гарантиран. предния път не стана защото само докоснаха 111111 сега като го ПЕНЕТРИРАТ и нещата ще започнат да стоят по друг начин .
програмката просто след 2007 влезе в друг режим . дълги трендове . много нагоре много надолу . като се пускат големи поръчки нещата не стават . като се пускат минита риска е намален значително . ами еврейска работа все се мислят на хитри . нагледал съм се
ако не пускате за кросовете поне от тук нататък ще се съобразявате с тях като нива на съпротива . а това не е малко .
Коментар
-
Първоначално изпратено от pepe1234 Разгледай мнениеИ аз се вкючвам да тествам Golden Cross До тук с променлив успех. До тук пробвам 1 и 5 мин. Малко ми е трудно да уцеля входа. Някакви съвети? Ако правилно съм разбрал след теста на Кроса цената отскача в обратната посока?
ПСЛ. DAXa пада стабилно, очаквам го и утре да пада. Ако наистина работи обратната корелация с нас утре трябва бая да скокнем на Софикса.
P.S. иначе на тъпото евро ораджевия кабеляк сочи според квотите на OANDA на 1.10315
и кат гледам и RSI е oversold абе не те насилвам ама е за на горе .... или около тая котировка ше има реакция обратната посока ! Само глей и после кажи ...Last edited by michaelis; 04.03.2015, 22:45.
Коментар
-
Оф имах работа сутринта днес, и точхно като изязох и спадна DAXa колкото го бях предвидил 11190, ама късно, днес ми е голям карък За на обратно не посмях да сложа щото се бях вкарал в еуото И едно въпросче, гедам че Oil тества вече кроса на 5 мин. сега би трявало да отскочи на обратно и да тества втория крос?Last edited by pepe1234; 04.03.2015, 19:32.
Коментар
Коментар