ти си мноо голем ..... още малко и ше стане мазало,то хубаво сме на доле само да не ни фалират брокерите, че не знам вълната към пропаста каква ше е .....
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Кросовете на Архитекта
Collapse
X
-
атомката на дъртия бързо го придърпа . а от къде пропадна наско , о боже нека погледнем на 5 мин
Last edited by the architect; 06.02.2015, 22:35.
Коментар
-
-
Кросовете на Архитекта
Здравейте пичове ,
Отдавна ми се иска да направя една своя тема в която да споделя своята стратегия в борбата с гадната неразгадаема графика )))))) Мисля че този момент така или иначе трябваше да дойде . Може би ще пообъркам малко плановете на тези които стоят зад манипулирането на тази високо интелигентна програма .Може пък и не !!!
Та така . Стратегията ми е изключително проста и мога да кажа че досега с нея не съм претърпял никакви загуби . Не съм – защото не играя с така любимите в тази хазартна игра стопове . За да се изпълнят по бързо във времето целите играя на 1 и 5 мин . Целите на часови са много силни като таргети но може да се изпълнят чак след година или повече .
А тайната се нарича – Golden Gross . може би не случайно хората който трябва, са го нарекли така , защото той дава наистина огромни възможности .
НО!!!! golden cross трябва да бъде на 50 и 200 ема , казвам ЕМА, а не SMA
Кросовете са силни и като цели и като точки от който графиката отскача . В тренд , графиката прави така , че на 1 и 5 мин кросовете се изтестват и продължава по посоката на тренда .
Препоръчвам да играете за кросовете в рейндж . Първи нетестван крос след дълъг тренд е номер едно . Втори нетестван крос след първия е също адски силен таргет .
Стратегията е за нетествани кросове . Тестът им в повечето случай става със силно движение . Доста често за да се затвърди тренда има и втори тест , но за мен интересни са нетестваните кросове . Прилагам примери за еврото на месечна което беше причината да се стигне 111111, за дау от вчера и днес , и за злото което си тества крос на 4Ч наскоро .
Друго което бих искал да ви посъветвам е малко преди кросовете да затваряте позициите си защото често се случва преди истинския тест за няколко пипа графиката да отхвърчи в противоположната посока и чак тогава да се върне на кроса .
Ако играете с мини ордери стратегията не изисква особенно голям ресурс . Ще коментираме в процеса какви цели има по различините графики .Last edited by the architect; 05.02.2015, 14:17.Тагове: Отмаркиране на всички
- 1 like
Коментар