майкъле . адолфчетата стигнаха и горната синя . пак късо и от нея
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Кросовете на Архитекта
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от the architect Разгледай мнение
Коментар
-
-
Първоначално изпратено от the architect Разгледай мнениеникога дълга майкъле само късо . все някоя атомка ще закачи пускаш ли малки късички . мужду другото на твоето основно фибо ниво сега за дакса и на мен ми се появи една фигурка така че 161 фибо надолу от върхот . добре ще бъде
Коментар
-
Първоначално изпратено от the architect Разгледай мнениеколко нагли са нацистите . дори горната трендлиния са проболи . ще хванат те господ за шлифера ще го хванат . целия съм в късо ръкавче
Коментар
-
Гръцкото правителство заяви днес, че няма да позволи на представителите на международните кредитори да се върнат в Гърция.
Това става само ден след като гръцкият финансов министър каза, че кредиторите ще са добре дошли, предаде ДПА, цитирана от БТА.
ЯКО ДАНЧО МЕНТАТА СА ТИЯ ПРОСТИ ФАНАРИОТИ
Коментар
-
дъртака си чукна до пип кроса
дакса според мен другата седмица ще го фалирваме . в момента това движение се вика набиране на атомна енергия . по принцип кросове който се намират в рамките на обърната чутура каквато еврейте много често правят са тегави за изпълнение . но минита през 50-100 и после ще сте доволни от резултата
Коментар
Коментар