оглеждай се за обем като този на наско дето ти казах на минетка или на дакса виж как обърнаха . тогава може да пробваш. иначе реда не го знам
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Кросовете на Архитекта
Collapse
X
-
А примерно сега златото като има бомба на минутка на 1149, има ли правило, че ще иде първо там и после на тази на 4-часа, или програмката мълчи по въпроса
Питам, защото гледам, че и eur има на минутка бомба на 1.155, та се чудя да си махам ли късата и оттам да пусна за 1.105 пак или ред нема
Коментар
-
Първоначално изпратено от jorkata_pz Разгледай мнениече то даже и повече падналода не вземе да тръгне към 1,1050 че ша ме фалира
все пак това е бомбичка на 1 мин
Last edited by the architect; 25.08.2015, 20:56.
Коментар
-
Първоначално изпратено от jorkata_pz Разгледай мнениече то даже и повече падналода не вземе да тръгне към 1,1050 че ша ме фалира
Коментар
-
Първоначално изпратено от the architect Разгледай мнениее няма лошо , после пак 1.144444 дългида не вземе да тръгне към 1,1050 че ша ме фалира
Коментар
-
поне ново дънце да видим . не е малко . пак 1000 бройки надолу
може би гапа ще запълнят и ще изтестват бомбата на 1н на 16438 дето я пробиха без грам колебание и пак надолу
определено наско сега ще направи по висок връх . страхотен обем изчистиха на минетка при отварянето на върхаLast edited by the architect; 25.08.2015, 17:38.
Коментар
-
Първоначално изпратено от the architect Разгледай мнениеима нещо такова сякаш. дакса трябваше да го отпуснат до сега
много ме кефи като кажат - апетитът за риск се върна , къв апетит къв рискимам апетит само за пържолки
Коментар
-
има нещо такова сякаш. дакса трябваше да го отпуснат до сега
много ме кефи като кажат - апетитът за риск се върна , къв апетит къв рискимам апетит само за пържолки
Last edited by the architect; 25.08.2015, 17:00.
Коментар
-
Да, да тази ми е в полезрението не от скоро
Но нали казваш, че очакваш нов връх преди да падне, та си помислих, че има бомба, а аз нищо не виждам преди 1196 на 15-минутната.
Иначе за петрола - мерси също. Ако имаме късмета да стигне 35.8, със сигурост ще отворя една достаа дългосрочна позиция, да видим какво ще донесе.
Коментар
Коментар