If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Гледам еврака ако тук не удари двойно дъно ще си влезе обратно в стария тренд на корекцията и може и да дочакаме голямата бомба... Как ви се струва като идея за откриване на позицийка?
днеска дау ще бие 16376. там е е най големия обем на 5 мин който имам до сега . супер странно . появи се вчера . И ЗАЩО ЛИ Е НА 16358 .след това хубавото падане продължава може да пускате къси . или дълги дотам
Като му гледам графиката на Дау Жо той си е идеалка за купуване, кацнал е на седмична на SMA200 oversold у всички индикатори, за мене е buy може едно малко връщане и скок на тиквоча Ама със Сипот стоят малко по-грозно нещата ...
Сега гледам бензинот, мале там каква грозна чофка се е заформила на месечна графика ..... тва, както е запалително, така ше гръмне, че ше ги успи сичките дет го шортят .....
днеска дау ще бие 16376. там е е най големия обем на 5 мин който имам до сега . супер странно . появи се вчера . И ЗАЩО ЛИ Е НА 16358 .след това хубавото падане продължава може да пускате къси . или дълги дотам
Коментар