Няма слаби бомби след някоя на 1 мин може да закарам дау жо на 400. И тогава става много лошо
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Кросовете на Архитекта
Collapse
X
-
Слабичах тоя крос, Архи. То с повече го подмина отколкото следе под него след това
Ама май и ти не се даваш със стопове над/под кросовете, а. Изчакваш ги? И аз много мразя да им подарявам на копелетата.
ПС. Мерси за графиката на Дау - видях го бомбака. Интересно е че тея големите бобми на 4Н и прочие обикновено не ги ебава много в началото. Като месечната на яната...програмката пази своите тайниLast edited by exxs; 11.09.2015, 20:51.
Коментар
-
мда. но според мен си го нагласят за силно надолу. доста фалшиво покачване. няма хубаво падане от бомбата на 15 минLast edited by the architect; 11.09.2015, 19:26.
Коментар
-
Първоначално изпратено от jorkata_pz Разгледай мнениегърците нямат мента затова се мъчих с бирички гледам че еврака не е паднал много докато ме няма
а следващия път си вземаш от булгаристан една ментичка ха наздраве
Коментар
-
Първоначално изпратено от the architect Разгледай мнениене . жокер са от програмката . нали съм ти казал . програмка . трябва да и хванеш бъговете. нали тази програмка е направена от чиляк . е той вече е МОШЕ
мразя някой като ми заговори за фундамент , пазарни участници и събития . те не определят тази игра . по скоро тази игра определя събитията . примерно за 17 септемри е програмирано да има голямо движение нагоре . и съответно се казва на еврейката да каже нещо положително . тя го казва и после се разпърдява на цял свят че ето заради това разбираш ли изкатерила графиката
Коментар
-
Първоначално изпратено от the architect Разгледай мнениеАтака жорка.на плажа казват че ментичка било много добре.мисля че не е много рано и аз да ударя една ето казах им че ще ходят нагоре иония започнаха със сополите.няма лошо
Коментар
Коментар