те американите само съветват пък не ги вземат вкъщи у американско да им помогнат . саудитите дето са на мошетата дръжките и те колко трилиона пара имали пък на своите хора не искат да помогнат . а тия джедай са всичките от айти и доктор нагоре да знаеш . тука в европа белите хора вишисти се чудят как да си намерят работа , та баш шейховете щели да помогнат на икономиката .само измишльотини . що ли ги и коментираме . наливам си една парцуца и толкова
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Кросовете на Архитекта
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от the architect Разгледай мнениеабе майкъле , какво ще кажеш за тая лицемерната меркел . викам им елате пък после им затваря границите . това не се ли казва супер продажна мас......я
и вика на българите вие там вземете бежанците да се грижите щото имате ресурс . мухахааааа. м..... ти проста
Коментар
-
Първоначално изпратено от the architect Разгледай мнениебрях .че в еврейското форумче нусе ти все си дълъг бе . кви къси .
Коментар
-
Първоначално изпратено от the architect Разгледай мнениевиж ся кефал . аз вас бичаците ви знам . вие купувате щото пазаря винаги щял да расте и като падне с 3000 бройки излиза че вие пак сте на пичалба . толкова сте нелепи бичаците . и не мога да разбера що си у моя форум . нещо те е яд че днеска пак ще те фалирвам ли пусни няколко дълги че да се оплискаш
Коментар
-
виж ся кефал . аз вас бичаците ви знам . вие купувате щото пазаря винаги щял да расте и като падне с 3000 бройки излиза че вие пак сте на пичалба . толкова сте нелепи бичаците . и не мога да разбера що си у моя форум . нещо те е яд че днеска пак ще те фалирвам ли пусни няколко дълги че да се оплискаш
Коментар
-
Първоначално изпратено от the architect Разгледай мнениеглей кефал днеска как потапям гнидите и фалирвам бичаци
Само да "н мъ оплискаш!!!
Коментар
-
Първоначално изпратено от the architect Разгледай мнениеабе майкъле , какво ще кажеш за тая лицемерната меркел . викам им елате пък после им затваря границите . това не се ли казва супер продажна мас......я
и вика на българите вие там вземете бежанците да се грижите щото имате ресурс . мухахааааа. м..... ти проста
Коментар
-
браво пичове . супер сте . трябва да се измъкваме поне сухи от тази игра . пък печеливши моменти бол дето вика габров. днес ще съсека гнидитеLast edited by the architect; 16.09.2015, 12:16.
Коментар
Коментар