Първоначално изпратено от the architect
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Кросовете на Архитекта
Collapse
X
-
сиреч направило е 61 фибо корекция на движението . ами да видим дали това ще се окаже едно от ония неща дето им викат - клинове , флагове и т.н. защото тогава става интересно. за мен лично и японците не са си направили чистото движение надолуLast edited by the architect; 10.09.2015, 16:27.
Коментар
-
Доу жона има мощна съпротива на 16666
картинка от зерохеджа назаем:
http://www.zerohedge.com/sites/defau...50909_EOD7.jpg
Коментар
-
е чак от 16358 не , но пак става . 15 мин на дау жо се оказа силна . затова трябва да се гледат само 5 и 15 мин . там са силните нива . над тях вече става доста солено за стоповете . обемите за обръщане например , винаги се чистят на 1 мин ,макс на 5 мин . затова трябва да се гледат тия времеви рамки . всичко друго е за големи сметки и много дълбоки стопове , което незнам колко хора могат да си го позволят .
Коментар
-
важно е да гледаш тия неща пич . остави другите знахарства . отскока на 15 е много силен
ето и на дакса обемчето как е на върхот и после пропада . общо взето без обеми на дъното или върха нищо не се случва
Last edited by the architect; 10.09.2015, 11:01.
Коментар
-
Първоначално изпратено от jorkata_pz Разгледай мнениезабравих да кажа и аз наздраве ама ми свърши вече узото и ще приключвам за днесLast edited by the architect; 10.09.2015, 00:06.
Коментар
Коментар