If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Оптимизъма трябва да дойде отвъд океана.
Сутрин намирам голяма зависимост между US30 Futures и Дакса
Да взема да им сметна коеф. на корелация , сигурно ще клони към 1
Жорка и аз имах проблем с активирането им. Което помогна при мен за всяка позиция поотделно се активират. И така отаряш нов прозорец и двоен клик на фибо левел кър.. това е за валутите. Ако не ги активира от първи път двоен клик на дел фибо левелс. И след това пак двоен клик на фибо левел кър. При мен винаги става от втория път и аз си мислех, че нещо бъркам, но му хванах цаката с малко помощ. После тоази процедура я правиш за всяка валутна двойка поотделно. Същотото е и при индексите само, че ползваш фибо левелс вместо фибо левелс кър. Това по техническата част. За интерпретацията на линийките вече трябва да го казват майкала и архитекта. При инсталацията е доста странно, защото платформата на стационарката тази директория mq4 ми е в уиндоуските директори нещо юзесрс ала бала но с един сърч през уиндоус експлорера ще я намериш бързо. На лаптопа си е в директорията на метатрейдера което си е странно. Та може и затова да не можеш да си ги активираш. Айде дерзай. Мисля че го обясних както си поръча
Мерси много от петия път ми се получи и вече ги имам и на йената. Сега като свърши месеца и на 01.10 трябва да му дам делфиболевелс и да ги заредя отново ли и те трябва да са различни от тези сегашните нали
Коментар