IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Кросовете на Архитекта

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• човече, не излезнах навреме от пунда и сега се пържа на бавен огън, а и не съм сигурен дали линийките ми на паунда не са различни от вашите, зщото вчра йените ни бяха различни. Чак мен ме хвана яд, но кво да правиш хем, я виддах чутората, що не излязох и аз не знам, сега съм яко лонг там и поне да върна малко от загубите. Та и да искам никъде не мога да вляза сега Но така грешка след грешка ще ставам по-добър.
    Last edited by pepe1234; 29.09.2015, 18:37.

Коментар

• пепе опъна ли някой ребаунд на бичаците .

Коментар

• ихааааааааааааа фашага

Коментар

• ихааааааааааа . обичам ви бомби . пак прецакахме бичата сган

Коментар

• Успях някои неща да поразтоваря днес, обаче не всичко което мислех.
            Очаквах това "рали" да продължи и утре, ама явно няма да ме огрее, кво да се прави

Коментар

• На 15 и 5 мин са се сбрали две бомби и това ниво не могат лесно да го пробият

Коментар

• Архитекте днес да не е от тези дни, когато еврото прави по 300 пипа

Коментар

• Е поне си изтества дъното, да видим сега гадините де ще ходят

Коментар

• ми аз там нямам линии, тя ми е на 1,52318 Нещо моите линии се различаваха от тези на архитекта вчера, твойте на колко са при паунада?
                    Last edited by pepe1234; 29.09.2015, 15:12.

Коментар

• Нали ти каам внимавайте с линиите, че там дебнат да те ебнат

Коментар

• пунд на м15, мъчи ема 200, потенциал за нагоре, жалко май няма и този път да е
                        Last edited by pepe1234; 29.09.2015, 15:05.

Коментар

• майкъла пак ги закова

Коментар

• да би трябвало 9555 да го събори . ами гледам за долния крос на минетка . неизбежно е

Коментар

• не е ли му още рано за отскочето на дакса 9553 или гледаш стария крос на м5

Коментар

• леле боже светът тръгна към светлото бъдеще

Коментар

Working...
                                X